Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
21
100nF πολλα δεν ειναι?
22
Ευτυχώς η καλωδίωση είναι όπως η αντίστοιχη των emg’s… 25άρια pots και 100n tone cap οπότε δεν θα έχω θέμα… Για τα 18volt δε θέλω να ρισκάρω… άμα κάψω τους μαγνήτες? Αυτό ακριβώς τους ρώτησα μου απάντησαν κατηγορηματικά όχι… Βέβαια μπορεί να το είπαν έτσι επειδή δεν ήξεραν… δε ξέρω.. ίσως μου γυρίσει το μυαλό κάποια στιγμή και το δοκιμάσω…
Για επιστροφή του οργάνου δεν είχαν θέμα… μάλιστα οι ίδιοι με ρώτησαν εάν θέλω να την κρατήσω ή να την στείλω πίσω και να μου επιστρέψουν τα χρήματα.
Καλημέρες…!!!
23
τι pots φοράν? αν είναι 25k τότε μπορείς να τους έχεις μαζί με EMG/Seymour Duncan κτλ. Για το mod των 18V δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις.

Οσον αφορά την εμπειρία σου με τον Thomann, δεν έχουν αλλάξει κιθάρες με ΠΟΛΥ μεγαλύτερα προβλήματα.... καλως ήρθες στον μαγικό κόσμο του Thomann.
24
Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές / Απ: Muse - Panic Station
« Τελευταίο μήνυμα από Guitar Fan στις 19/01/18, 07:45 »
εκπληκτικός25
Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές / Muse - Panic Station
« Τελευταίο μήνυμα από davemurrayaris στις 19/01/18, 02:16 »
26
@ kotsos το έχω δει το βιντεάκι... δεν μιλάω για το φύσημα σε high gain ήχους...υπάρχει ΚΑΙ αυτό το θέμα στην κιθάρα αλλά με ένα noise gate λύνεται...

Επικοινώνησα με τον Θωμά κοινοποιώντας το clipaki στο αρχικό πόστ και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό ( ??? ). Ρωτώντας επίσης εάν μπορώ να τροφοδοτήσω τους μαγνήτες με 18volts για να αυξήσω το headroom ήταν αρνητικοί καθώς όπως μου είπαν αυτοί οι μαγνήτες είναι διαφορετικοί από τους EMGs  και δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. :wall

Τέλος πάντων, το όργανο θα το κρατήσω...σε γενικές γραμμές είναι ok για τα λεφτά του.... άλλωστε σε αυτό το price point δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο που να με ενδιαφέρει.... απλά με την πρώτη ευκαιρία θα του φορέσω έναν μτχ 85άρι στην neck θέση και πιστεύω θα είμαι κομπλέ.
27
Μπάσο / Απ: Bass of the week
« Τελευταίο μήνυμα από panixgr στις 18/01/18, 14:55 »
Ξερω γω..ειδες ασπρο μπασακι με μαπλ ταστιερα και σου γυαλισε.. ;)

που να ταν και scalloped  ;D
28
Μπάσο / Απ: Bass of the week
« Τελευταίο μήνυμα από saved στις 18/01/18, 14:39 »
Ξερω γω..ειδες ασπρο μπασακι με μαπλ ταστιερα και σου γυαλισε.. ;)
29
panixgr έχεις στο νου σου κάποιες συνθήκες που θα περιόριζαν “αλλόκοτους”/μη χρηστικούς ρυθμούς? (π.χ. κάποιου είδος τονισμός στο 1 και 3 θα έδινε, κατά πλειοψηφία, ρυθμούς που θα παρέπεμπαν σε ποπ/ροκ?)

Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας!

όχι δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί. Αν είστε της πληροφορικής θα ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, δηλ με στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης, ωστε να περιορίζεται η γκάμα, χωρίς όμως να μένει στα συνιθισμένα. <-- αυτό θα είχε πιστεύω τεράστια εμπορική απήχηση.
Σε κάθε περίπτωση θα σας παρακολουθούμε!
30
Σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια!

Το θέμα της αναζήτησης ρυθμών το έχουμε σκεφτεί πολύ και μάλλον θα το υλοποιήσουμε. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην κατηγοριοποίηση των ρυθμών, καθώς το είδος της μουσικής επηρεάζεται μεν από το ρυθμό αλλά εξίσου σημαντικά είναι η μελωδία και αρμονία, όπως και το τέμπο. Είναι εύκολο ίσως να αναγνωρίσεις ένα βαλς μόνο από τις ρυθμικές φόρμες, αλλά πως θα κάνεις το ίδιο για blues-jazz ή rock-country-punk? Θα υπάρχουν πολλές επικαλύψεις. Επίσης, θεωρήσαμε ότι ίσως είναι πηγή έμπνευσης η τυχαία εμφάνιση διαφόρων ειδών ρυθμών, καθώς δίνει την ευκαιρία στο χρήστη ν΄ανακαλύψει και ρυθμούς που δεν έχει ξανακούσει ή νομίζει ότι δεν τον ενδιαφέρουν.

Το θέμα της παραγωγής τυχαίων ρυθμών δεν είναι στα πλαίσια αυτού του project, αν και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Φανταζόμαστε ότι χωρίς περιορισμούς/κριτήρια ο αλγόριθμος θα παράγει πιο πολλούς “περίεργους” ρυθμούς, παρά παραλλαγές οικείων ρυθμών. panixgr έχεις στο νου σου κάποιες συνθήκες που θα περιόριζαν “αλλόκοτους”/μη χρηστικούς ρυθμούς? (π.χ. κάποιου είδος τονισμός στο 1 και 3 θα έδινε, κατά πλειοψηφία, ρυθμούς που θα παρέπεμπαν σε ποπ/ροκ?)

Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας!
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10