Σύνολο ψηφοφόρων: 29
Η ψηφοφορία έληξε: 17/01/09, 21:02
ΠαράθεσηΜε μια Ibanez εν μπορεις να παικεις blues ??Τί εννοείς; Να παίξεις τις νότες; Ναι μπορείς...και με μπουζούκι μπορείς να παίξεις τις νότες του τραγουδιού.
Με μια Ibanez εν μπορεις να παικεις blues ??
Όλα γίνονται! Έχω ακούσει το Transylvania των Maiden σε σκυλάδικο, με το riff παιγμένο από τα 2 μπουζούκια και όλη τη μπάντα, σαν εισαγωγή για να εμφανιστεί η τραγουδιάρα (ε, χμ, συγνώμη, η καλλιτέχνης που είχε ξεχάσει να ντυθεί ήθελα να πω). Όλο το μαγαζί χειροκροτούσε εκστασιασμένο ρυθμικά κι εγώ είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό αναρωτώμενος αν είχαν ιδέα τι κομμάτι άκουγαν.
To παιζει και ενας φιλος στο μπουζουκι του και οντως τα σπαει!!By the way ελπιζω να εχετε δει τους Horcattica στο youtube... Αν εγραψα σωστα το ονομα...
Γεια χαρα σε ολους εδω μεσα!!! ειμαι ενας αρχαριος κιθαριστας ετοιμος για την αγορα μια καινουργιας ηλεκτρικης κιθαρας... Θα ηθελα κ γω να ειχα την εμπειρια του να παιζω κιθαρα απο μικρος μα λογο τοποθεσιας (μακρια απο πολη κ ωδεια) το ονειρο μου δεν μπορεσε να εκπληρωθει τοτε που το ηθελα... Ξεκινησα να μαθαινω ενα χρονο πριν (ειμαι 22χρονων) με εναν φιλο μου συγχωρδιες. πλεον μου μαθαινει ενας αλλοσ φιλος μου ο οποιος σκιζει κυριολεκτικα τα ταστα σε ολα τα γνωστα μεταλ κομματια κ μη. Αγαπημενη μου μουσικη ειναι η μεταλ κ αγαπημενο συγκροτημα οι METALLICA. O φιλος μου μου προτεινε να αγορασω μια ibanez κιθαρα λεγοντας μου πως θα με βοηθησει αφανταστα σαν κιθαρα να μαθω κ παιζω τα μεταλ κομματια που γουσταρω. Κ ετσι λοιπον αποφασισα να ρωτησω ολουσ εσας εδω για το μοντελο απο ibanez το οποιο θα ταιριαζε καλυτερα για την περιπτωση μου, οπως επισης κ ο ενισχυτης που να προσφερει στην ibanez τον καλυτερο ηχο για να παιξω πχ το master of puppets. Σκεφτηκα σαν πρωτη ηλεκτρικη να μην δωσω κ τα τρελα λεφτα αλλα αν μια κιθαρα που θα κανει πχ 700 ευρω με βοηθησει περισσοτερο κ τωρα κ αργοτερα απο μια με 400 σιγουρα θα την προτιμησω.. Οποτε ψαχνω IBANEZ απο 350-500ευρω ωστε να μεινουν κ λιγα φραγκα για ενισχυτη. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ... Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης.
Παντως εγω αμα ειχα 500 ευρω και ηθελα να παιξω μεταλ θα επαιρνα καποια schecter ειναι καλες και σχετικα φθηνες κιθαρες.Αλλα πρεπει να δοκιμασεις μονος σου για να δεις αμα σε βολευει η κιθαρα.
Παράθεση από: norway στις 14/01/09, 23:56Παντως εγω αμα ειχα 500 ευρω και ηθελα να παιξω μεταλ θα επαιρνα καποια schecter ειναι καλες και σχετικα φθηνες κιθαρες.Αλλα πρεπει να δοκιμασεις μονος σου για να δεις αμα σε βολευει η κιθαρα.ωωωωωωωωωωωωωω ναι.....+10000000 για schecter....χιλιόμετρα μπροστά απο ibanez (βασικά κατ'εμε όλες οι κιθάρες είναι χιλιόμετρα μπροστά απο ibanez...οπότε δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός κριτής...)...θα συμφωνήσω με το φίλο που είπε να δοκιμάσεις εσύ κιθάρες που σε βολεύουν....
Παράθεση από: master of puppets στις 15/01/09, 00:38Παράθεση από: norway στις 14/01/09, 23:56Παντως εγω αμα ειχα 500 ευρω και ηθελα να παιξω μεταλ θα επαιρνα καποια schecter ειναι καλες και σχετικα φθηνες κιθαρες.Αλλα πρεπει να δοκιμασεις μονος σου για να δεις αμα σε βολευει η κιθαρα.ωωωωωωωωωωωωωω ναι.....+10000000 για schecter....χιλιόμετρα μπροστά απο ibanez (βασικά κατ'εμε όλες οι κιθάρες είναι χιλιόμετρα μπροστά απο ibanez...οπότε δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός κριτής...)...θα συμφωνήσω με το φίλο που είπε να δοκιμάσεις εσύ κιθάρες που σε βολεύουν....Τι εχεις εναντιον ibanez; Εγω για τα φθηνα μοντελα δεν ξερω οι πιο φθηνη ibanez που εχω παιξει ηταν μια RG που εκανε 800 ευρω.Δεν ηταν τπτ ιδιαιτερο εγω δεν θα εδινα 800 λολ
Εισαι ρατσιστης δεν σαρεσουν τα ιαπωνικα εεε;Παντος χωρις πλακα πολυ ibanez εχει γεμισει αυτη η χωρα, ολοι ibanez εχουν λολ.
(αγάπιε ακους...? )
Δεν ειναι οτι ξερω πολλα κτλ για κιθαρες.. Αλλα με ενδιαφερει το πws θα παιζw πανω τηs... ο φιλος που μου εχει δειξει πολλα παιζει πανω σε μια μουφα yamaha...(οπωs μου λεεi) (θα αγορασει κ αyτοs ibanez) την επιασα στα χερια μου κ επαιξα οτι ηξερα να παιζω στην ακουστικη τρεις φορες καλυτερα πανω σε αyτh. εχω παιξει κ σε μια μουφα Lyon (nomizw legetai) κ δεν μπορουσε να τη φτασει τη yamahα με τιποτa... αyτο με ενδιαφερει περισσοτερο τωρα παιδιa. διαbασα παραπανω πως οι ιβανεζ λογο επειδη εχουν λεπτοτερο μανικι μπορεισ να παιξεις πολυ πιο ευκολα αποτι σε καποια αλλη κιθαρa. Αληθευει αυτo? δεν ψαχνω τον τελειο ηχo... προς θεοy.. θελω μια κιθαρα να μπορω να παιζω πανευκολα κ να εξελιχθω πανω σε αυτη ως προς το παιξιμο μοy... Κ μου αρεσει κ το ονομα της απιστευτa... σε στελνει ρε παιδι μου πως το λενe... κ το λοοκ φοβερo..
Φαινεται πωσ εχετε δικιο στο να παω να δοκιμασw μονοw μου κ να επιλεξw... αλλα το προβλημα ειναι πως ειμαι απο τρικαλα κοντa κ δω υπαρχει μονο ο βλακας ο Νακας κ ενας αλλος τιπακος ο οποιος εχει κυριως μπουζουκια κ μια-δυο ηλεκτρικες στο στοk. Δυστυχως... κ νομιζω πως δεν ξερουn καν τι ειναι οι ibanez κ οι schester. τι να κανω???
Εχω διαβασει πολλες...αποψεις αλλα οχι κ οτι οι schecter ειναι μιλια μπροστα απο τις ibanez, σιγα τα ωα. Μια χαρα κιθαρες ειναι κ οι μεν κ οι δε. Μαλιστα νομιζω ειμαι αντικειμενικος κριτης διοτι δεν προτιμω ουτε εχω ibanez αλλα αυτο δε με εμποδιζει να βλεπω οτι στην πλειοψηφια τους ειναι αρκετα καλα φτιαγμενες κ εχουν βολεψει τοσο κοσμο...Ενας φιλος κιθαριστας που παιζει απο τα 8 (ειναι 31) τωρα αλλαξε οτι κιθαρα υπαρχει κ δεν υπαρχει. Και σε ποια κολλησε???μια κορεατικη ibanez rg 470. δεν ξεκολλαει ουτε για αστειο...Τι hamer usa, usa strat, sg κτλ. bc rich... Αστα.