Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο μπασιστας που εχει τωρα η μπαντα ειναι απο το 2002-2003 μαζι τους, ο προηγουμενος ηταν την περιοδο 1986-2001. Απο τον θανατο του Burton ο μπασιστας ηταν καθαρα για διακοσμηση στο συγκροτημα ως και σημερα.
Ο τωρινος(αν παιζει ακομα αυτος που εχω στο μυαλο μου) caveman μου αρεσε πιο πολυ
την μέρα που ο Trujillo πήγε στους Μετάλικα, δεν μου καλο-αρεσε. Ενας απο τους πιο κορυφαίους underground Punk/Funk/Surf/Thrash μπασίστες να καταλήγει σε ένα σχήμα ευρείας αποδοχής.
Ας απαντησω πρωτος.Δεν ξερω αν θα ακουσω τα κομματια που εβαλες(βασικα αποφευγω να τα ακουσω) αλλα μπορω να πω πως οι μεταλικα (για μενα) εχουν μεγαλυτερο ονομα απο οτι θα επρεπε.Δεν λεω οτι δεν ειναι σπουδεοι μουσικοι,αλλα πολυ υπερεκτιμουντε.Ποτε δεν ακουσα ενα τραγουδι τους και να πω "πω ακου μπασαρα" κατι που γινετε σε πολλα αλλα συγκροτιματα πχ rage against,primus,helloween,otep και αλλα.Ο τωρινος(αν παιζει ακομα αυτος που εχω στο μυαλο μου) caveman μου αρεσε πιο πολυ
δεν εχει σχεση μονο με τους μεταλικα,αλλα αυτη τη φραση δεν την καταλαβα ποτε!!!Πως γινεται να 'ξεγελασεις' τη κοινη γνωμη και να εισαι η πιο εμπορικη (αντε μεσα στο τοπ3) μπαντα της 30ετιας!!!
Παράθεση από: noe13 στις 15/03/17, 21:05δεν εχει σχεση μονο με τους μεταλικα,αλλα αυτη τη φραση δεν την καταλαβα ποτε!!!Πως γινεται να 'ξεγελασεις' τη κοινη γνωμη και να εισαι η πιο εμπορικη (αντε μεσα στο τοπ3) μπαντα της 30ετιας!!!Ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα και ίσως θα πρέπει να το συζητήσουμε σε διαφορετικό thread, αλλά προσωπικά νομίζω ότι υπάρχουν πολλά συγκροτήματα και καλλιτέχνες οι οποίοι είναι φοβερά υπερτιμημένοι. Θα ανέφερα (έτσι για να πούμε μερικά ονόματα στην τύχη) τους Abba, τους Nirvana, τον Frank Sinatra... Ειδικά για τους Abba όποιος ισχυριστεί ότι δεν έχουν μεγαλύτερο όνομα και δεν έχουν γνωρίσει μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι θα άξιζαν, χάνει αυτοστιγμεί και δια παντός το σεβασμό μου!
Οπως και να εχει(να επιστρεψουμε και στο θεμα) δεν μου εδωσαν ποτε οι μεταλικα την αισθηση της μπαντας με μπασιστα που ξεχοριζει.Και με τους 3 που ειχαν
Ξεκίνησε από llorona Αναζήτηση τραγουδιών