Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - GVC

Σελίδες: [1]
1
Νομιζω οτι το έπιασα το νοημα. η αλήθεια εινια ότιο παίζω όλη την ώρα με το gr5 και ποαλευω να βρω ενα συνδιασμό "εξοπλισμου" που να είναι κοντά στον ήχο που θα ήθελα. Καταλαβαίνω φυσικά ότι το αυτι μου δεν ειναι κάποιο εκπαιδευμένο στους ήχους επομένως να πιάνει και το παραμικρό ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις. Θα το παλέψω προς το παρόν με ότι έχω, και ανοίγοντας τα μαγαζία θα ακολουθήσω την συμβουλή σας να την κουμπώσω πάνω σε κανέναν ενισχυτη.

2
Nα σημειώσω, ότι δεν κάνω μαθήματα με κάποιον δάσκαλο αλλα ότι καταφέρνω μόνος μου. Πάιζω από υπολογιστή με μια εξωτερική κάρτα ήχου focusrite και ηχεία 2x M-Audio BX5 D3 και πρόγραμμα το guitar rig 5. Γενικά πολλοί με παρακίνησαν να μην πάω σε ενισχυτή, μιας και υπάρχει αυτή η λύση. Κατανοώ ότι δεν υπάρχει ουτε μια στο 1000000 να πατάω σωστά τις νότες. Δύο μήνες (μάλλον επιβάρυνα την θέση μου με αυτή την δήλωση  ;D ) έχω παραλάβει την κιθάρα και καθημερινά ασχολουμαι όσο μπορώ όλο και περισσότερο. την πήρα γιατι οκ μου αρέσει ο ήχος την κιθάρας σε συθνδιασμό με την καραντίνα να περνάει η ώρα, αλλα παραπερνάει και κολλάω όλο και περισσότερο.
Τι ειδος μουσικη...σκεφτείται ότι έλιωσα καμια εβδομάδα να βγάλω τον νονο και τώρα έχω κολλήσει με την 5η αλα μπετόβεν..οκ ξέρω ότι δεν κολλάει τπτ μεταξύ τους...Γενικά έχω κόλλημα με μεταλικα!!!αν ξεμπουκώσει ποτέ το χέςρι μου θα ήθελα να μπορώ να συντονιστώ στο all nightmare long. το θεωρώ κορυφαίο κομμάτι τους

3
Καλησπέρα σας!

Θέλω την βοήθεια μέσα αοπ την εμπειρία σας. Να πω καταρχάς, ότι είμαι άπειρος και υπερβολικά νέος στον κόσμο της κιθάρας. Έχω μια Schecter OMEN EXTREME-6 FR LH.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ξέρω ότι όλα παίζουν ρόλο. Από το ότι μπορείς να εγκαταστήσεις μέχρι και το "μόνιμο" εξοπλισμό σε μια κιθάρα. ΄Εχω μια ερώτηση. Βασικά να παραθέσω μια σκέψη πρώτα. Είπα να πάρω μια άλλη κιθάρα, πιο ακριβή. Θεωρόντας ότι πιο ακριβό, ίσως και ποιοτικότερο και στο δικό μου μυαλό, πιο καθαρός ήχος.δεν ξέρω καν αν είναι σωστή σαν σκέψη. Με ενοχλέι αρκετά το υπερβολικό γρανιάρισμα, αν είναι κατανοητό έτσι όπως το θέτω. Αν αντικαταστήσω τους μαγνήτες θα έχω πιο καθαρό ήχο;; Ή είναι άσκοπη σαν κίνηση;; Υπάρχει κάποια πρόταση για άλλους μαγνήτες;;;;

4
Καλησπέρα στην κοινότητα!
Είμαι νέος εδώ και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα. Επομένως ίσως να είναι και σε λάθος κατηγορία. Κόσμε εκλεκτέ, μιθα ερώτηση.
Καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ νέος στο κομμάτι της κιθάρας. Είμαι κάτοχος μιας ηλεκτρικής κιθάρας εδώ και μια εβδομάδα. Σαν πρόγραμμα χρησημοποιώ το Guitar Rig 5, που μου το έδωσε ένα φίλος. Παλεύω να βγάλω μια άκρη με τις ρυθμίσεις. Θα ήθελα να βγάζει τον ήχο που έχει το the Godfather theme Slash Solo. 3 μέρες το παλεύω αλλα χάνομαι με τόσα μπλιμπλίκια που έχει. Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει μια χείρα βοηθείας;;;; Έψαξα και online, βρήκα μια βιβλιοθήκη κατέβασα το αρχείο, αλλα δεν μου βγάζει κάτι με παρόμοιο ήχο.

Σελίδες: [1]