Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - hoakin1981

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα σε όλους. Έχω πρόβλημα με την ευθυγράμμιση των χορδών στην Strat που χρησιμοποιώ. Ενώ ξεκινάνε κανονικά από το NUT (δηλαδή οι αποστάσεις της Ε και της e είναι ίσες από τις άκρες της ταστιέρας) όσο κατεβαίνουν πρός τα κάτω στη βάση του σώματος "φεύγουν" πρός τα αριστερά. Αποτέλεσμα είναι η απόσταση της Ε από την άκρη να είναι αρκετά μικρότερη από την αντίστοιχη της e στο 18-19 τάστο. Αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα γιατί σε πολλές περιπτώσεις προσπαθώ να πατήσω την Ε και δάκτυλο+χορδή καταλήγουν στο κενό γιατί ακριβώς είναι κοντά στην άκρη.
Δέν ξέρω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό αλλά αν κάτι μπορεί να γίνει σας παρακαλώ ενημερώστε με.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.  ;)
 

2
Καλημέρα σε όλους. Χρειάζομαι βοήθεια για να σετάρω σωστά μία Squier Strat που έχω. Το έχω ψάξει πολύ το θέμα αλλά μετά από πολλές δοκιμές συνεχίζω να έχω μεγάλο πρόβλημα άρα ίσως κάτι κάνω λάθος.  ???
Βασικά το θέμα είναι πως έχω πολύ buzzing το οποίο λύνεται μόνο αν ανεβάσω τα saddles αρκετά, πράγμα που δεν το θέλω γιατί όντας αρχάριος προτιμώ χαμηλό action στις χορδές.
Άν μπορεί κάποιος να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις θα βοηθούσε πολύ
1. Ποιό είναι ένα σωστό neck relief σε mm στο 7ο τάστο έχοντας καποτάστο στο 1ο και πατώντας το τελευταίο?
2. Ποιό είναι ένα σωστό ύψος στο πίσω μέρος της γέφυρας από το σώμα?
3. Ποιός συνδυασμός των 2 παραπάνω θα επιτρέψει ένα χαμηλό action στις χορδές?
Αντιλαμβάνομαι πως όλα αυτά είναι άκρως υποκειμενικά αλλά χρειάζομαι μία σωστή βάση για να μπορέσω μετά να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις όπως τις προτιμώ εγώ.
Αυτή τη στιγμή το neck relief που έχω στο 7ο τάστο είναι 1mm και το ύψος της γέφυρας από το σώμα είναι περίπου 2mm. Έτσι όπως είναι δεν μπορώ να κατεβάσω καμία χορδή κάτω από 2mm στο 17ο τάστο χωρίς να έχω τρελό buzzing. Δεν θέλω να τις κατεβάσω στο 1mm αλλά τουλάχιστον στα 1,5-1,6mm.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια!!!!  :)
Υ.Γ. Σόρρυ για τους αγγλικούς όρους αλλά δεν γνωρίζω τους αντίστοιχους στα Ελληνικά
 
 
 
 

Σελίδες: [1]