Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Καθόδιος (φλουτσ)

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 62
1
Εφέ / Απ: BIG problem σε 2 πεταλία
« στις: 08/10/18, 02:13 »
Για Αθήνα ξέρω άτομο αλλά αν με απατάει το alzheimer είσαι Θεσσαλονίκη

3
Γιεπ, αγόρασα κι εγώ πρόσφατα από Κίνα. Πλήρωσα 15€ εκτελωνισμό και το 24% της τιμής του προϊόντος. Μου ζήτησαν και τιμολόγιο απο το τελωνείο.

4
Η φωνή δικιά σου ή του bt;

5
Πολύ καλό! Αν επιτρέπεις θα δοκίμαζα να του φτιάξω μουσικούλα.

6
Σαμοθράκη δαγκωτό κι ας χάσω τη μασέλα!

8
Δίκιο έχει ο mod. Σε σχέση με το πολυεφέ θεωρώ οτι θα σε μπερδέψει και δεν θα αποκτήσεις σαφή ιδέα για το τι κάνει κάθε εφέ.

Αν το μπάτζετ σου είναι στα 300€ περίπου όπως προκύπτει απο τα link σου, εγώ θα πρότεινα:

https://www.thomann.de/gb/harley_benton_sc_550_paradise_amber_b_stock.htm

https://www.thomann.de/gb/kustom_kg112fx.htm

Σαφώς ο mustang και ο Katana είναι καλύτερες επιλογές. Αν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα αξίζει τον κόπο. Spider μην πάρεις για κανένα λόγο.

Τώρα αν καταλήξεις σε ενισχυτή χωρίς εφέ, αυτό το κινεζάκι θα ήταν συμπαθέστατη επιλογή για εφέ χωρίς πολλά μπερδέματα.
https://www.zipy.gr/p/ali/sonicake-multi-guitar-effects-strip-pedal-rockstage-classic-arena-rock-guitar-effects-chorus-distortion-delay-reverb-plug-choice/32858538040/

Καλές αγορές!

9
Καλώς την.
Αρχικά το βασικό κούρδισμα είναι ίδιο σε όλες τις κιθάρες άρα και οι νότες στην ταστιέρα ίδιες. Αυτό που αλλάζει σε κάθε στυλ κιθάρας είναι η νοοτροπία παιξίματος και κάποιες τεχνικές. Θεωρώ οτι εφ όσον παίζεις κλασική δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα για αρχή.

10
@hot_sauce (φλουτσ) δεν ξέρω αν έχει κάποιον ειδικό ο Αρμάος (μπορεί και να έχει) αλλά ενα καλό σετάρισμα ανεβάζει λεβελ το όργανο, ένα κακό το κατεβάζει.

11
Βάσικα λίγες κιθάρες περνάνε από σεταπ της προκοπής απο εργοστάσιο ή μαγαζί. Πήγαινέ την για ένα σετάρισμα και θα στρώσει.

12
Σε αυτή την περίπτωση ίσως βοηθούσε κανονικός δάσκαλος που θα ασχοληθεί με εσένα, βέβαια αν δεν έχεις και έμφυτα κάποια πράγματα μην περιμένεις μεγάλες αλλαγές

13
Γειά σου, αν κάνεις μία αναζήτηση στο you tube θα βρείς πολλά μαθήματα τα οποία θα σου δείξουν κάποιες βασικές ασκήσεις φωνητικής. Πιστεύω ένας δάσκαλος θα σου δείξει καλύτερα πως να χρησιμοποιείς το διάφραγμα και να μην επιβαρύνεις το λαιμό σου.
Όλα τα παραπάνω θα σου δείξουν πως να τραγουδας σωστά.
Παίζοντας κιθάρα δεν τραγουδας καθόλου;

14
Να παραγγείλεις, λέει, κιθάρα relic και να σου έρθει με γρατζουνιές. Ούιιιιιιιιιιιιι!

15
Ωραίο, πανηγυρτζίδικο. Οι στίχοι βέβαια δεν μου αρέσουν αλλά ποιός χέστηκε! Και ο Τζόρνταν έκανε καλή δουλειά.

16
Περίπου όσο ένα καινούριο classic vibe 70 δηλαδή και στα μέτρα σου, άρα συμφέρουσα κίνηση.

17
Ωραία πράγματα.
Επειδή βλέπω ηλεκτρικά, μαγνήτες και μπράτσο είναι squier, είναι επιλογή απο διαφορετικά μοντέλα; Μία αναβάθμηση σε κάποιο απο αυτά τα squier δεν πλησίαζε το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Επίσης όταν με το καλό τελειώσεις πες μας και τι κόστος είχε το part p-bass.

18
Αντικαλησπέρα, πετάλια χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τύπο ενισχυτή ανάλογα με τις ανάγκες του κιθαρίστα (κάποιοι δεν χρησιμοποιούν καθόλου).
Ως προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησης η απάντηση και πάλι εξαρτάται απο τις ανάγκες του κιθαρίστα. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί και φυσικά πολλοί ενισχυτές είναι μονοκάναλοι.

19
Γενικά έχε κατά νου οτι υπάρχουν 2 πολύ γενικές κατηγορίες ενισχυτών. Οι βρετανικής χροιάς (πχ marshall, vox, orange, laney κλπ.) και οι αμερικανικής (πχ fender, messa κλπ) με τις υποκατηγορίες τους φυσικά αφού όλοι έχουν ξεχωριστές και ιδιαίτερες χροιές.

20
O Fender Bassbreaker είναι επίσης καλός, αλλά Marshall-ίζει πάρα πολύ, οπότε αν θέλεις κάτι με τον κλασσικό Fender ήχο, ίσως να μη σε ικανοποιήσει.


δηλαδή, τι χαρακτηριστικά στην χροιά του ήχου έχει παραπάνω ένας Marshall;

Απλά, βρετανική χροιά.

22
Ο studiotone είναι απλά ερωτεύσιμος. Και για τον laney cub 12R τα καλύτερα θα σου πώ απλά είναι μονοκάναλος και το φουτσουϊτς είναι μόνο για το Reverb. Βέβαια όταν βαριέμαι να συνδέσω πετάλια και καρφώνω κατευθείαν, φτιάχνω ένα ωραίο drive και καθαρίζω ωραιότατα από το volume.

23
Άκρως ενδιαφέροντα τα specs! Πότε θα κάνουμε GASοσυνάντηση να την πασπατέψουμε; Θεωρητικά με μία καλή ζώνη δεν θα έχεις πρόβλημα με το μπράτσο.

24
Ωραία φάση για μαστόρεμα αλλά το όργανο που θα προκύψει θα είναι αξιοπρεπές ή θα γίνει διακοσμητικό τοίχου; Αποκλείεις την περίπτωση να παραγγείλεις parts της αρεσκείας σου, μαγνήτες, hardware, κλπ ξεχωριστά και να τα συναρμολογήσεις;
Φυσικά το μπάτζετ θα ανέβει κατά πολύ αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ένα όργανο πολύ καλής ποιότητας όπως το θέλεις.

25
Καλοφάγωτη Σταύρο! Τα φαουλάκια που σημείωσες καλο θα ήταν να τα αναφέρεις στον Oswald αν δεν το εχεις κάνει ηδη.

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 62