Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Καθόδιος (φλουτσ)

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 61
76
Ντεζαβού ωραίος. Η v100 είναι η LP?

Φίλε σάλτσα το έκανα αυτό, όπως επίσης έκανα και το λάθος να επιχειρήσω να περάσω πρώτη την χαμηλή μι με απόλυτη αποτυχία! Όταν ξεκίνησα απ τα καντίνια είδα φως.

77
Η εναλλακτικη ήταν μια κινέζικη απομίμηση των 30€ αλλά και πάλι θα χρειαζόταν το vibramate. Άλλοι τύποι tremolo ήθελαν σκαψίματα άρα ουσιαστικά η επιλογή ήταν μονόδρομος.

Μετά πηγαίναμε σε αγορά άλλης κιθάρας αλλά εκεί το παρατραβάμε το πράγμα...

78
Γύρω στα 300.

79
Ευχαριστώ σας παίδες. Πήρα παρέα και το αντίστοιχο vibramate με την ασορτί γέφυρα οπότε δε χρειάστηκε κάποια επεμβαση στην κιθάρα.

Το vibramate βιδώνει στη βίδα της ζώνης απ την κάτω μεριά, ενώ απο πάνω έχει δύο προεξοχές που μαγκώνουν στο κάτω μέρος της γέφυρας. Εν συνεχεία το bigsby εφαρμόζει και βιδώνει πάνω στο mate και τέλος.

Το πρώτο πολιτισμικό σοκ το έπαθα στο πέρασμα των χορδών. Παίζει να έκανα περισσότερη ώρα να περάσω τις χορδές παρά να στήσω ολο το μηχανισμό! Πιστεύω θα συνηθίσω σιγά σιγά και εύχομαι να μή μου σπάσει καμία χορδή σε live τώρα στην αρχή!!

Το επόμενο πολιτισμικό σοκ έρχεται στην πρώτη πενιά. Οι χορδές πλέον δεν περνάνε μέσα απ το σώμα, άρα η αίσθηση στο χέρι είναι πολύ διαφορετική, περίεργη αλλά όχι άσχημη.

Ηχητικά μου άρεσε αρκετά. Δεν έχει χάσει το twang (αυτό το φοβόμουνα λίγο) ενώ παράλληλα μου ακούγεται σα να έχει αποκτήσει περισσότερα μεσαία και στη μεσαία θέση των μαγνητών μου δίνει πιό ακουστικό ήχο. Ίσως και να μου φαίνεται.

Πρακτικά, όπως λίγο πολύ ξέρουμε και περιμένουμε είναι vintage vibrato, άρα αν θες dive bomb βάλε fr! Πάντως εκτός από ξεκουρδίλα σου δίνει και κατιτίς απο... κουρδίλα.

Στα θετικά να βάλω το οτι δε χάνει κούρδισμα και αυτό αποτελούσε το δεύτερο φόβο. Στα αρνητικά οτι δε χωράει εύκολα κατσαβίδι στα saddles, άρα δε ρυθμίζεται εύκολα το intonation και όταν έχεις τον επιλογέα των μαγνητών στη μεσαία θέση δεν πολυβολεύει στην κίνηση του λεβιέ.

Εν κατακλείδι η προσθήκη αυτή σου δίνει στα σίγουρα άλλο όργανο.

80
Ήρθε η ώρα,
έφτασε ο καιρός
Το bigsby εφαρμόστηκε
και είμαι χαρωπός!


81
Εκτός απροόπτου θα τα πούμε από κοντά φλουτσόπαιδο!

82
Και στα ξένα τα ριβιουζ δε βρισκω κάτι αρνητικό πέρα απο κάποιον που του εκαναν χριτς χριτς τα ποτενσιόμετρα.

Αν βρεθώ αντιμετωπος με κάποια Κορεάτισα θα την παίξω και θα μεταφέρω εντυπώσεις

83
Χαίρεστε και αγαλλιάσθε!

Τελευταία έχω δει να προβάλλονται οι Κορεάτισσες fender από ελληνικά μαγαζια και σε τιμές γύρω στα 600€.

Έχει περάσει καμία απο τα χέρια σας;

84
Νομίζω δε χρειάζεται να παρεκτρεπόμαστε. Δεν υπάρχει λόγος. Η μουσική είναι για να περνάμα καλά.

Ως προς το άσμα τώρα, δε διακρίνω κάποια δομή, ίσως σε κάποιους να αρέσει αυτο το freestyle αλλά σίγουρα είναι δύσκολο σαν άκουσμα.

Και οι στίχοι στο ίδιο πνεύμα κινούνται. Εγω θα προτιμούσα μία ολοκληρωμένη ιστορία αλλά και πάλι δε μ αρέσει να ασχολούμαι τι θέλει να πεί ο ποιητής. Γι αυτόν μπορεί να λέει πολλά.

ΥΓ: Έχει παρατηρηθεί πολλάκις η αστυνομία να σκοτώνει χωρις κανένα λόγο. Κλασσική περίπτωση κατάχρησης εξουσίας οποιουδήποτε ούγκανου του έχουν εμπιστευτεί ενα όπλο.

85
Σταύρο ωραίος!
Πως και έβαλες το carbon copy πριν τα drive; Δε σου λασπώνει τη βρώμα;

Φίλτατε panix δεν υπάρχει κοινό holy grail ήχου για όλους. Πόσο μάλλον αν ο καθένας παίζει διαφορετικά πράγματα και άρα αναζητάει διαφορετικά πράγματα. Απο αυτό το πρίσμα αν σε καλύπτει η ΜΕ δε χάνεις τίποτα.

86
Οι περισσότεροι που ξέρω απο το φόρουμ δεν παίζουν μέταλ αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου για τα καθαρά χωρίς όμως να διαφωνήσω και με τους άλλους για τα βρώμικα. Με την ηλεκτρική έχεις όλες τις επιλογές. Διαλέγεις και παίρνεις.
Για εμενα μία απ όλα!

87
Γιατί χρειάζεται κι αυτός.

88
Εφέ / Απ: Zoom G1on - Πολυεργαλείο
« στις: 29/03/17, 00:04 »
Μεγειές ε.Χ.α.!
Η zoom ήταν ανέκαθεν καλή σε θέμα ακρόασης με ακουστικά. Από εποχής 606 που είχα κάποτε.
Επίσης, όπως προκύπτει εκ του εκτενεστάτου ριβιού, έχει κάνει αρκετά βήματα εξέλιξης.
Να το χαρείς!

90
Στο καλό σου, τώρα μου θύμισες τα live του wall και μ έπιακε νοσταλγία.
Σνίφ!

91
Ωραία τα αρπέτζια αλλα θέλανε σε χαμηλότερη ένταση.
Τα σόλο δε με χάλασαν στο μεταλιάρικό τους αλλά θα ήθελα και τα ντιλέγια των κουπλέ.

Βάλε και κανα δικό σου κομμάτι. Τους Floyd τους ξέρουμε!

92
Χαχαχαχαχα η ζωή μας όλη σε ένα βίδεο!

93
αυτό συνήθως γινόταν απο αριστερόχειρες η οποίοι παίρναν μια δεξιόχειρη κιθάρα και απλά τη γύριζαν ανάποδα οπότε μάθαιναν και με τις χορδές ανάποδα.
ο Albert King έπαιζε έτσι και ο Otis Rush

Και ο Hendrix. Με τη διαφορά οτι ο Reyes δεν είναι αριστερός με δεξιά τσεπ... εεεεε κιθάρα, απλά του την έχει δώσει και βάζει τα καντίνια από πάνω ισως με διαφορετικό κούρδισμα, ίσως και όχι.

Ενδιαφέρουσα οπτική αν σε βολεύει ή εξυπηρετεί καποιο συγκεκριμένο σκοπό. Διαφορετικά απλά σου κάνει τη ζωή δύσκολη.

94
Καλό είναι και δε της τό 'χα της ΜΕ25 για τέτοια απόδοση drive αν και απέχει ακόμα απο το προσδοκώμενο.

Το παίξιμο μια χαρά, δε με χάλασε που δεν είναι πιστό στο πρωτότυπο.

Βουρ για comfortably numb αλλα μην το "επιμεταλλώσεις" πολύ!

95
Κ.Ο. που ελεγε και στο στρητ φάιτα!
Για πιο μετσολ καταστάσεις θα πήγαινε mortal kombat με σκηνή fatality!
Να τη χαρείς!

96
Το οτι πλεον εντοπιζεις τα λαθη που εχεις κανει ενω πιο πριν δεν τα καταλαβαινες ειναι πρόοδος (και άρα κερνάς).

Η εξασκηση και εξοικίωση με το μετρονόμο συν τα υπόλοιπα που ανεφερε ο προφέσωρ (εξελληνισμένο) Σπύρος θέλει το χρόνο του και δεν το πετυχαίνεις από take σε take.

Καλή φάση να ψάχνεις το ήχο σου, κι εγω σπαταλάω περισσότερο χρόνο σε εφέ και μπλιμπλίκια απ ότι στη μελέτη, αλλα ο καλός ήχος αναδεικνύει ευκολότερα τα λάθη!

98
Όποιος έχει τη μύγα...
Να τη φέρει πίσω!!

99
Ασκήσεις με μετρονόμο.

Επίσης παρατήρησα ξαναακούγοντάς το οτι χάνεσαι κυρίως στις αλλαγές της νότας και μέχρι να βρεις το σωστό πάτημα ξεφεύγεις και απ το μέτρημα.

Παίξε πρώτα το κομμάτι χωρις να το ακούς με το μετρονόμο να συνηθισεις το τικ τακ και μετα βαλ τα μαζί. Στα σωστά bpm φυσικά.

Τελευταία παίζουν και κάτι ξύλινες πένες ότι πρέπει για την περίφτωσή σου!


100
Εισαι πολυτάλαντος εσύ και δεν αμφισβητείσαι!
Το δεύτερο συμβαίνει. Ειδικά στο σολο παίζεις άρση. Δοκίμασες πένα ή είναι καταραμένη συσκευή του διαβόλου και την εξορκίζουμε στο πυρ το εξώτερον (όπως ακριβώς κάθε φορα που μας φευγει απ το χερι);

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 61