Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - tomicmta

Σελίδες: [1]
1
Πολύ χρήσιμο!!! Ευχαριστώ!! δεν είχα ιδέα!!!

2
Κι εγώ κάπου εκει κατέληξα .SD    Bridge -JB Model (Hum)
                                               Midle - Vintage Rails
                                               Neck - Cool Rails
Τους Midle k Neck τους προτείνει και η εταιρία σε αυτή τη 
Θέση. Γιά τον JB δεν ξέρω αν θα δεσει, αλλα απο τα samples που άκουσα είναι ότι καλύτερο. εσείς τι λέτε??
JB Model http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/progressive/sh4_jb_model/
Vintage Rails http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/progressive/vintage_rails_s/
Cool rails http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/cutting-edge/cool_rails_for/                             

3
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Με βοηθήσατε αρκετά. Για να αγοράσω έναν καλό ενισχυτή πρέπει πρώτα να πουλήσω ένα κάρο άλλα πράγματα (2 ενισχυτές , 2 κιθάρες, 2 πεταλιέρες) που τελικά μου είναι άχρηστα , γιά το στυλ της μουσικής που παίζω. Με έναν καλο ενισχυτή + μαγνήτες, πιστεύω οτι θα προσεγγίσω τον ήχο που φαντάζομαι. Και είμαι σίγουρος ότι πετάλι δεν ξαναμπαίνει σ' αυτο το σπιτι. Λατρεύω το guitar-amplitude( πχ . Σπάθας). Σκέυτομαι να βάλω αρχικά μαγνήτες, και μετά να κάνω την ψακτική για ενισχυτή, γιά να τους δοκιμάζω με την κιθάρα μου κομπλέ.
Απλά για μαγνήτες ειναι δύσκολο το ψάξιμο. Δεν είναι όπως με τους ενισχιτές, jack και φύγαμε.
    Οι EMG D20 που αναφέρει ο φίλος Αdr1anos ,είναι μία πολύ καλή λύση, μιάς και θά 'χω σίγουρα ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.Από την άλλη το κυνήγι γιά έναν προσωπικό ήχο δεν θα με αφήσει να κοιμηθώ για πολλά βράδια.Γιά Seymore duncan τι λέτε?? Να ρίξω καμιά ματια?? Θα ψάξω κι άλλο και αν βρώ κάτι καλό θα ενημερώσω ,, γιατι το φόρουμ τα σπάει και βοηθάει πολύ κοσμάκη.   
    Ευχαριστά και πάλι.    :D

4
Φίλε Edgar_jp κ themos thanxx. , Η κιθάρα που άκουσα έπαιζε σε ιδιο ενισχυτή με τον δικό μου και η διαφορά ηταν τεράστια.Βέβαια οι μαγνήτες (texas special) είναι για πολύ συγκεκριμένα πράγματα.Ωστόσο πιστεύω οτι με έναν σωστό ενισχυτή θα έβγαζα κάτι καλύτερο και χαίρομαι που μου τονίσατε πρώτα αυτό.
Η κιθάρα μου σε studio έχει βγάλει πολύ καλα αποτελέσματα , αλλα σε live καταστάσεις υστερεί σε τσαμπουκα και σε γκάζια(με Marsall πάλι).Πολύ μουνταμάρα.. Αυριο θα χω την ευκαιρία να παίξω με έναν καλό Fender ενισχυτη και θα δούμε.. Θα σας πώ.. ευχομαι να βρώ τι μου φταίει.. thanx και πάλι.

5
Καλησπέρα σε όλους.

Έχω την εξής Κιθάρα:
http://www.thomann.de/gr/fender_american_deluxe_hss_strat_rwmb.htm

Ασχολούμαι με αρκετά είδη μουσικής, όπως blues , rock clasic ,funk κλπ

Ο λόγος που επέλεξα να πάρω μία stratocaster είναι το μεγάλο φάσμα των μουσικών που μπορει να προσεγγίσει ο ήχος της. Το πιάσιμο τις κιθάρας είναι καταπληκτικό για μένα, αλλα ο ήχος είναι απλά καλύτερος απο τα καφσόξυλα που είχα μέχρι τώρα. Χθές έπαιξα με μία Squire που απλά ο τύπος είχε βαλεί άλλους μαγνήτες (απο ότι θυμάμαι texas special κάτι... S.R.Vaughan και τέτοια). Επαθα πλάκα. Μιλάμε για τεράστια διαφορά. Εται αποφάσισα κι εγω να κάνω μία ψακτική έφοδο για μαγνήτες αλλα πελάγωσα απο την ποικιλία. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι.. οτιδήποτε, απο μαγνήτες που έχει δοκιμάσει , εταιρίες , συμβουλές ή τρόπο για να αρχίσω να ψάχνω..??
Μιλάω για HSS όπως είναι, χωρίς άλλες τροποποιήσεις.
Αρχικά θα ήθελα να δώσω βάση στον ΗUM ,οπου έχω και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

*Για ενισχυτή έχω έναν Marshall MG 100DFX {#emotions_dlg.sad}

και πετάλι το VOX ToneLab SE {#emotions_dlg.rolleyes}

Αγαπημένοι Ηχοι- Gary Moore, J.Winter, Gilmore (παιχτούρα),Z.Z.Top, E.Jonson κλπ

Ευχαριστώ!!

Σελίδες: [1]