Αποστολέας Θέμα: Nile - Ithyphallic  (Αναγνώστηκε 5748 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
Nile - Ithyphallic
« στις: 18/09/07, 13:00 »
Για μια φορά οι θεοί μας πέταξαν στα μούτρα μια απίστευτη δισκάρα! Όλα είναι εδώ: Η Αιγυπτιακή (και οχι μόνο...ψαχτείτε λίγο με τους στίχους) θεματολογία, τα ανατολίτικα στοιχεία στη σύνθεση (και οχι μόνο στα solo), το απίστευτο drumming του Γιώργου Κόλλια ο οποίος δείχνει να έχει δέσει ακόμα περισσότερο με τη μπάντα...τα What Can Be Safely Written (ΧΑΟΣ!), As He Creates, So He Destroys, Papyrus Containing The Spell To Preserve Its Processor Against Attacks From He Who Is In The Water (απίστευτος τίτλος!) και Even The Gods Must Die (φανταστικό solo στο τελείωμα) είναι τα κομμάτια που μου έχουν κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι στιγμής χωρίς να σημαίνει οτι τα άλλα είναι κατώτερα...οι fans του είδους ας σπεύσουν! Εγγύηση!  :)

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Απ: Nile - Ithyphallic
« Απάντηση #1 στις: 18/09/07, 22:51 »
ποσο απλα μπορεις να πεις ότι δεν ειναι δίσκος...αλλα ΔΙΣΚΑΡΑ.....απο την πρωτη στιγμη........σε κολλαει στον τοιχο....και μετα οταν τελειωσεις μενεις στον τοιχο γιατι γουσταρεις.....απιστευτος δισκος...

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 23/09/07, 14:13 »
Ρε παιδιά..... :-\

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 23/09/07, 17:46 »

Δεν είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις...

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 23/09/07, 20:07 »

Ότι του φάνηκε μέτριος.
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 23/09/07, 21:56 »

Ότι του φάνηκε μέτριος.

Μέτριος να μου φαινόταν καλά θα ήταν. Θα πω απλά πως εγώ δεν άκουσα κανένα απίστευτο παίξιμο από τον Κόλλια, κανένα φοβερό σόλο ούτε κάτι τελοσπάντων που να το θεωρώ μουσική. Συγγνώμη πραγματικά αν σας θίγω αλλά δεν ξέρω αν αυτό το cd μπορεί να δώσει κάτι στον ακροατή... Δεν θέλω να το παίξω ανώτερος ή εμπειρογνώμονας, απλά αυτή είναι η άποψή μου, ούτε είμαι από αυτούς που κατακρίνουν την metal, ίσα ίσα που ακούω αρκετά, αλλά τραγούδια σαν αυτά του παρόντος δίσκου δεν μπορώ να τα δεχτώ ως μουσική...

Αποσυνδεδεμένος Iced Jacob

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 23/09/07, 22:12 »

Ότι του φάνηκε μέτριος.

Μέτριος να μου φαινόταν καλά θα ήταν. Θα πω απλά πως εγώ δεν άκουσα κανένα απίστευτο παίξιμο από τον Κόλλια, κανένα φοβερό σόλο ούτε κάτι τελοσπάντων που να το θεωρώ μουσική. Συγγνώμη πραγματικά αν σας θίγω αλλά δεν ξέρω αν αυτό το cd μπορεί να δώσει κάτι στον ακροατή... Δεν θέλω να το παίξω ανώτερος ή εμπειρογνώμονας, απλά αυτή είναι η άποψή μου, ούτε είμαι από αυτούς που κατακρίνουν την metal, ίσα ίσα που ακούω αρκετά, αλλά τραγούδια σαν αυτά του παρόντος δίσκου δεν μπορώ να τα δεχτώ ως μουσική...

Αν δεν ακους death λογικη η αντιδραση σου...
The road to hell is full of good intentions...

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 23/09/07, 22:21 »

Ότι του φάνηκε μέτριος.

Αν δεν ακους death λογικη η αντιδραση σου...

Γι' αυτό το λόγο έγραψα στο αρχικό μου post 'οι fans του είδους ας σπεύσουν'...είναι λογικό οτι τέτοιου είδους μουσική δεν είναι για όλους...από την άλλη όλες οι γνώμες δεκτές και σεβαστές!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 23/09/07, 22:52 »
Οκ ευχαριστώ που κατανοείτε και δεν παρεξηγήσατε τα όσα έγραψα :)

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 25/09/07, 13:57 »
Οκ ευχαριστώ που κατανοείτε και δεν παρεξηγήσατε τα όσα έγραψα :)

Έννοείται φίλε μου...ο καθένας έχει τα γούστα του και αυτό είναι απολύτως σεβαστό...ούτως οι άλλως συζήτηση κάνουμε...αν το δεις και απο μια άλλη πλευρά αυτή είναι και η ομορφιά της μουσικής...έχει τόσα πολλά είδη και τόσες πολλές μορφές έκφρασης που όλοι μπορούν να βρουν αυτό που πραγματικά γουστάρουν! ;)

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 06/12/07, 19:47 »
καλα...υπαρχουν death και death...εγω ακουω Dark Tranqullity, Into Eternity, In Flames, Children Of Bodom (αν τους λενε ακομα death τους τελευταιους) και αλλα που φερνουν σε αυτο το στυλ, αλλα αυτη τη μπαντα δεν την παλευω..πολυ ωμη ρε παιδι μου...αν και παιζουν τρελα πραγματα!

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 05/01/08, 00:07 »
...αν και παιζουν τρελα πραγματα!

...και για του λόγου το αληθές (μη ξεχνάμε πως οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι κιθαρίστες) τσεκάρετε κι αυτό:

http://blogs.guitarworld.com/metalkult/videos/nile-lesson/

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #12 στις: 02/02/08, 01:01 »
πολυ καλος δισκος !!ωμος, τραχυς!αλλα εξακολουθω να προτιμω τον προηγουμενο...

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 02/02/08, 14:02 »
καλα...υπαρχουν death και death...εγω ακουω Dark Tranqullity, Into Eternity, In Flames, Children Of Bodom (αν τους λενε ακομα death τους τελευταιους) και αλλα που φερνουν σε αυτο το στυλ, αλλα αυτη τη μπαντα δεν την παλευω..πολυ ωμη ρε παιδι μου...αν και παιζουν τρελα πραγματα!
Ναι γιατι βασικα αυτοι που ανεφερες δεν ειναι και οτι πιο ντεθ υπαρχει...Δηλαδη ειναι τα συγκροτηματα του μελωδικου ντεθ μεταλ.Κλασικα ριφς,μελωδικα σολος και καφρικα φωνητικα.Δεν ειναι ακριβως αυτο το ντεθ!
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος sotis

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 11/02/08, 00:31 »
E όχι death metal αυτοί! ΝWOSDM αλλά μην συγκρίνουμε την γνήσια καφρίλα με τα γκρουπάκια για το MTV-εκτός από DTranquility(αυτό το gallery!!)!!!

Αποσυνδεδεμένος Panos-Echidna

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • Echidna Myspace
« Απάντηση #15 στις: 11/02/08, 18:18 »
ΝWOSDM -> Οι δύο τελευταίες λέξεις σημαίνουν Death Metal! Άρα θα είναι :P Η οικογένεια του death metal πλέον είναι πολύ μεγάλη και χωράει πολλούς, οι οποίοι ξεχωρίζουν με τα "υποείδη" του death. Όμως μην κολλάμε και πολύ στις ταμπέλες :)