Ποστάρω εδώ μία πληροφορία που ίσως είναι άγνωστη στους περισσότερους.
O Thomann έχει inline πάρα πολλά Reviews για κάθε προϊόν, που περιέχουν πολλές καλές πληροφορίες και επειδή είναι από επιβεβαιωμένους αγοραστές (η συγγραφή ενός review γίνεται διαθέσιμη μόνο μετά την αγορά ενός προϊόντος από την σελίδα customer orders) είναι ιδιαίτερα έγκυρη.
Η πληθώρα των reviews είναι από Γερμανούς και δευτερευόντως Γάλλους και Άγγλους, οπότε είναι απαλλαγμένες από Αμερικανιές, και ίσως και τυχόν σχετικούς σνομπισμούς και προκαταλήψεις.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ για να δείτε τα Reviews:
Στο κάθε προϊόν που σας ενδιαφέρει, ανεβείτε στην πάνω μεριά του browser και στο URL αντικαταστήστε το /gr/ με /uk/ (ναι για κάποιο περίεργο λόγο δεν είναι άμεσα διαθέσιμα σε εμάς!..)
Μόλις επαναφορτώσει η σελίδα, θα δείτε πάνω από το προϊόν ένα Rating, πατήστε το και θα πάτε στα Reviews του σχετικού προϊόντος.
Μην εκπλαγείτε αν δεν φαίνονται όλα.. ο Thomann κάνει κατηγοριοποίηση ανάλογα με την γλώσσα. Πατήστε το "Reviews in other language" και διαλέξτε γλώσσα.
Μην ανησυχείτε αν δεν μιλάτε Γερμανικά ή Γαλλικά, απλά κάντε select όλα τα κείμενα και περάστε τα στην αυτόματη μετάφραση του Google.
Αξίζει όλη η φασαρία?.. ΣΑΦΩΣ και αξίζει, έχω προσωπικά γλυτώσει από αστοχίες και ενίοτε έχω αλλάξει αγοραστική στρατηγική από πράγματα που έχω διαβάσει από τα Reviews στο Thomann.
Δοκιμάστε το, δείτε και κρίνετε και μόνοι σας.