Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Uriah

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 31
1
Δεν τα καταφερα εγω. Τα κατάφερες εσυ. Κατσε εδω να τους ζαλιζεις τα καραμπαλικια καθε μερα αφου σε ανεχονται.

2
Ρε Βασίλη ο,τι και να σου γράφουμε μας κανεις copy/paste. Ειδες το βίντεο; Αυτα που λες εσυ για την επιστήμη ειναι δικα σου θεωρήματα.  Ακους τι λεει ο ανθρωπος εκεί ή θα πρεπει να καθίσω να σου γραψω το κείμενο; Και σε ξαναρωταω: Ολα αυτα που γράφεις και αποδεικνύεις στα ελληνικά,  μπορεις να τα γράψεις στα αγγλικα με τετοιον τρόπο ωστε να βγαινει νόημα; Παιρνεις την επιστήμη και το πανεπιστήμιο και τραβας απο 10 μεριές.  Παρε το university και τη science και εξηγησε σε εναν αγγλο γιατι το πανεπιστήμιο διδασκει λαθος ή ο,τι αλλο γράφεις.  Ολοκληρο κειμενο για την προέλευση και ηλικια των κυτταρων και το ακυρώνεις επειδη γραφει ο συγγραφεας "φαινεται". Ποιος να σε παρει στα σοβαρά; κι απορω που ακόμα να φας μπαν με τοσο copy/paste.

3
Συνιστω να αφιερωσεις 7:28 αναμεσα στις προσευχες και την νηστεια και να παρακολουθησεις ενα βιντεο στα ελληνικα, το οποιο εξηγει με απλο, λογικο, κατανοητο και ομορφο τροπο τι ειναι, τι κανει και που αποσκοπει η επιστημη. Ολα τα παραπανω στα γραφω χωρις ιχνος ειρωνιας, και μια  μικρη ελπιδα εστω και μεσα σου να καταλαβεις πως ολα αυτα που γραφεις και ξαναγραφεις ειναι μαλακιες αβασιμα.
https://www.youtube.com/watch?v=hByw9LHkLxs

4
Ξερεις (ξυπνα) Βασιλη πως το πανεπιστήμιο ειναι ελληνική λεξη και χρησιμοποιείται μονο στην Ελλαδα; Στην Ελλάδα οπου δεν ξερω να εχουν γινει πειράματα σχετικα με την ηλικία του συμπαντος κοκ. Στην αγγλικη λέγονται University και college. Και η επιστήμη λεγεται science. Εχει ενδιαφέρον που απορρίπτεις ολες τις θεωριες αυτες που διατυπώθηκαν στην αγγλικη, με μια ατοπον απαγωγή κανοντας χρηση της ελληνικής.  Θα ηθελα να διατυπώσεις τις θέσεις αυτες  στα αγγλικα. Να εξηγήσεις δηλαδη το παράγωγο της επιστημης, το πανεπιστήμιο κοκ

5
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα? ο Άη Βασίλης υπάρχει?

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει Άη Βασίλης.

Εξηγείται ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ και αναλυτικά εδώ:


Τι μας λες βρε ΕΞΥΠΝΕ;

Αφου οπως γνωριζουμε:

Η πείρα της ζωής εξάγει το παρακάτω:

Αν γκουγκλάρουμε τη λέξη Επιστήμη, ώστε να μάθουμε τι σημαίνει, ΔΕΝ θα μας βγάλει:

Επιστήμη = Πανεπιστήμιο.

Επιστήμη = Επιστημονικά συνέδρια.

Επιστήμη = Μια δημοσίευση σε επιστημονικά περιοδικά παγκοσμίου κύρους.


Συμπερασματικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων:
Μετά από όλα αυτά έχουμε:

1. Το συμβαδίζον με την Επιστήμη Πανεπιστήμιο και όλα τα παράγωγά του = Επιστήμονες, παγκόσμια ή τοπικά Επιστημονικά συνέδρια, Επιστημονικά περιοδικά παγκοσμίου κύρους και οποιαδήποτε Πανεπιστημιακή δημοσίευση.

2. Το αποσχισθέν από την Επιστήμη «πανεπιστήμιο» και όλα τα παράγωγά του = «επιστήμη», «επιστήμονες», «παγκόσμια ή τοπικά επιστημονικά συνέδρια», «επιστημονικά περιοδικά παγκοσμίου κύρους» και οποιαδήποτε «πανεπιστημιακή δημοσίευση».


Λοιπόν, όπως το αποσχισθέν από την Επιστήμη «πανεπιστήμιο» δεν εκπροσωπεί την Επιστήμη, έτσι, και όλα τα παράγωγά του δεν εκπροσωπούν την Επιστήμη = Τη Γνώση. Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι για αυτό το λόγο, να μη τα υπολογίζουμε καθολου.

6
 Το κρατίδιο της Ρωμιοσύνης που ψευδεπίγραφα και μόνο για εσωτερική κατανάλωση ονομάζεται «Ελλάς» είναι ένα κρατίδιο θεοκρατικής ύπαρξης και δομής, δηλαδή η τελευταία θεοκρατία της Ε.Ε. Αυτό φάνηκε επίσης ξεκάθαρα από τον γελοίο Επιβατήριο Λόγο του νυν Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος (§§ 57-58, 15.02.2008) με τα σαθρά επιχειρήματα, ότι η ορθόδοξη εκκλησία γέννησε την Επιστήμη, τον Πολιτισμό που κληρονομήσαμε, την Τέχνη, τους βυζαντινούς προγόνους μας και την εκκλησιαστική μουσική από την οποία πρέπει να εμπνέονται οι μουσικοί μας και ότι από τους χαιρετισμούς της Θεοτόκου και από τους Πατέρες της Εκκλησίας πρέπει να εμπνέονται οι λογοτέχνες μας, από τα μοναστήρια και τις εκκλησίες οι αρχιτέκτονές μας, από τις εικόνες των εκκλησιών οι ζωγράφοι μας και άλλες παρόμοιες ανοησίες. Με το «μας» ασφαλώς εννοούσε τους «Ρωμιούς» και όχι τους «Έλληνες».

Και όλη η πολιτική, στρατιωτική, οικονομική, δικαστική και οιαδήποτε άλλη εξουσία, μαζί με τον πρώτο πολίτη της χώρας, με σταυρωμένα τα χέρια και κατεβασμένα τα κεφάλια, παρακολουθούσε τις διατυπωθείσες ανοησίες όπως παρακολουθεί και κάθε Κυριακή της Ορθοδοξίας τους επτά αναθεματισμούς κατά του Ελληνικού Έθνους, χωρίς κάποιος να τολμήσει να ξεφωνήσει «ΑΙΣΧΟΣ!» ή κάποιος ιερέας της εκκλησίας να έχει το θάρρος να πετάξει τα ράσα του όταν ο επικεφαλής του ξεστομίζει τέτοιες ύβρεις κατά του Ελληνισμού. Κανένας δεν τολμά τίποτε! Γιατί όλοι οι ως άνω πρώτα αισθάνονται Χριστιανοί κατά συνείδηση και επιταγή και ύστερα κατά συνθήκη «Ρωμιοί» επειδή έτυχε να γεννηθούν σ’ αυτόν τον τόπο και καθόλου Έλληνες».

Ύστερα απορούμε, γιατί το κρατίδιο της Ρωμιοσύνης τοποθετήθηκε από τον διεθνή εβραϊκό εξουσιασμό (διεθνή πολιτικό σιωνισμό!) στο ένα άκρο του ορθόδοξου τόξου, που τεντωμένο καταλήγει στην Αγία Πετρούπολη και συγκρατεί μια ενιαία και ξεχωριστή οντότητα πολιτισμού, τον Σλαβο-ορθόδοξο κόσμο. Η τοποθέτηση αυτή καθορίζει εκ των πραγμάτων πλέον και τον υψηλό βαθμό πολιτικής, οικονομικής και στρατιωτικής επιτήρησης, που υπόκειται σήμερα το κρατίδιο της Ρωμιοσύνης σε όλα τα επίπεδα.

Ο διεθνής εβραϊκός εξουσιασμός χειραγωγεί το κρατίδιο της Ρωμιοσύνης με την αυστηρή επιλογή των πολιτικών, στρατιωτικών και οικονομικών προσώπων εκ των οικογενειακών κρυπτοδυναστειών, δηλαδή εκ των επιγόνων των «βρωμεροτάτων» και «χυδαιοτάτων» του Ανωνύμου της Ελληνικής Νομαρχίας.

7
 Το 357 μ.Χ. θέτει εκτός νόμου επί ποινή θανάτου όλες τις μαντικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης και της Αστρολογίας ενώ σφραγίζει στην Ρώμη τον Ναό του Θεού Απόλλωνος, φυλακίζει τους ιερείς και αφαιρεί τον βωμό της Νίκης από την αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου, ο οποίος βωμός αποτελούσε από την εποχή του Διοκλητιανού (284-305 μ.Χ.) τμήμα της ανωτάτης τριάδος (Δίας-Ηρακλής-Νίκηη) του Πανθέου των Ρωμαίων.

 Το 359 μ.Χ. στην Σκυθόπολη της Παλαιστίνης (σήμερα Μπετ Σιαν του Ισραήλ) στήνεται το «Πρώτο Άουσβιτς της Ιστορίας» όπου όντος 20 ετών θανατώνονται κατά τον Λατίνο ιστορικό Μαρκελίνο Αμμιάνο, περισσότεροι από 15 εκατομμύρια Έλληνες, οι οποίοι αρνιούνταν να βαφτισθούν χριστιανοί.

*  364 μ.Χ.
Εκδίδεται έδικτο από τον αυτοκράτορα Φλάβιο Ιοβιανό με το οποίο απαγορεύεται επί ποινή θανάτου η ελληνική λατρεία. Στα χρησιμοποιούμενα βασανιστήρια κατά των Ελλήνων προστίθεται ο κατακομματιασμός των πλευρών με σιδερένια άγκιστρα. Με θάνατο τιμωρούνται και οι σπλαχνοσκοπήσεις.

*  380 μ.Χ.
Ο αυτοκράτορας Φλάβιος Θεοδόσιος απαγορεύει όλες τις θρησκείες πλην της εβραϊκης αίρεσης. Όλοι οι μη χριστιανοί χαρακτηρίζονται στο εξής «σιχαμεροί, αιρετικοί, μωροί και τυφλοί». Ο επίσκοπος Μεδιολάνου Αμβρόσιος εξουσιοδοτείται να καταστρέψει όλους τους Ναούς των Ελλήνων και να κτίσει πάνω στα θεμέλιά τους χριστιανικές εκκλησίες.

*  381 μ.Χ.
Με έδικτο του αυτοκράτορα Θεοδοσίου κηρύσσεται κύμα λεηλασιών, βεβηλώσεων, πυρπολήσεων και κάθε είδος καταστροφών κατά των Ελλήνων και σαρώνεται από άκρου σε άκρον η ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία σε ό,τι ακόμη υπήρχαν από ελληνικούς Ναούς, μνημεία και βιβλιοθήκες. Στην Κωνσταντινούπολη μετατρέπεται ο Ναός της Θεάς Αφροδίτης σε πορνοστάσιο και οι Ναοί του Ήλιου και της Αρτέμιδος σε αποθήκες. Στις χριστιανικές εκκλησίες καθιερώνεται το εβραϊκό «αλληλούια» (hallelu–jah), δηλαδή το «δόξα στον Ιεχωβά»

* 385-388 μ.Χ.
Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος διορίζει ύπαρχο Ανατολής τον φανατικό χριστιανό Μάτερνο Κυνήγιο ο οποίος με τον επίσκοπο Μάρκελλο καταστρέφουν αμέτρητα ελληνικά ιερά της Μικράς Ασίας. Ανάμεσά τους και ο Ναός της Εδέσσης, τα Καβείρια Ίμβρου, ο Ναός του Απαμείου Διος, το Διδυμαίο ιερό, όλα τα ιερά της Παλμύρας κ.α. Στο πρώτο Άουσβιτς της Ιστορίας στην Σκυθόπολη της Παλαιστίνης μαρτυρούν μυριάδες αθώοι Έλληνες.

*  389 μ.Χ.
Κηρύσσεται εκτός νομού κάθε μη χριστιανική μέθοδος χρονολογήσεων. Πλήθη μοναχών της ερήμου εισβάλλουν στις πόλεις της Μέσης Ανατολής και καταστρέφουν με μανία ελληνικά αγάλματα, βωμούς και ιερά, λιντσάρουν Έλληνες και πυρπολούν βιβλιοθήκες. Ο πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόφιλος κινητοποιεί τον φανατισμένο χριστιανικό όχλο για να κάνει μεγάλους διωγμούς κατά των Ελλήνων. Μετατρέπει σε εκκλησία τον Ναό του Θεού Διονυσίου, πυρπολεί το Λαθραίο και καταστρέφει τον Ναό του Διός.

* 390 μ.Χ.
Σφαγή 15.000 Ελλήνων στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης κατά διαταγήν του αυτοκράτορα Θεοδοσίου, ενός εβραίου ευγενούς εξ Ιβήρων.

*  391 μ.Χ.
Με έδικτο του αυτοκράτορα Θεοδοσίου απαγορεύεται κάθε επίσκεψη στους Ναούς των Ελλήνων αλλά και το απλό ακόμη κοίταγμα των αγαλμάτων. Νέος μεγάλος διωγμός σε ολόκληρη την Αυτοκρατορία. Στην Αλεξάνδρεια οι ελάχιστοι Έλληνες εξεγείρονται με επικεφαλής τον φιλόσοφο Ολύμπιο και κλείνονται στο ιερό του Σεράπιδος. Οι οπαδοί της εβραϊκής θρησκευτικής αίρεσης το καταλαμβάνουν με δόλο, το ισοπεδώνουν και πυρπολούν την Βιβλιοθήκη του που φιλοξενούσε τμήμα της θρυλικής συλλογής της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας.

*  392-398  μ. Χ.
Νέος μεγάλος διωγμός κατά των Ελλήνων σε ολόκληρη την Αυτοκρατορία. Σβήνουν τα Μυστήρια της Σαμοθράκης μετά από την κατασφαγή των ιερέων, καταστροφή του Μαντείου του Άμμωνος Διός στην Άφυτο Χαλκιδικής.

Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος ορίζει το 393 μ.Χ. ότι η Ιουδαϊκή θρησκεία είναι ανεκτή και δεν επιτρέπεται η καταστροφή των ιουδαϊκών συναγωγών από τους οπαδούς της εβραϊκής αίρεσης, δηλαδή από τους χριστιανούς, και καταργεί τους Ολυμπιακούς αγώνες. Επί της βασιλείας του διαδόχου του αυτοκράτορα Θεοδοσίου, του Αρκαδίου, συνεχίζεται αμείωτα το καταστροφικό κατά των Ελλήνων έργον των προκατόχων του.

Επί του αυτοκράτορα Αρκαδίου λαμβάνει χώρα η μεγάλη επιδρομή του Αλαρίχου κατά της Ελλάδος. Το κάθαρμα αυτό εισβάλλει αρχικά από την Μακεδονία στην Θεσσαλία καταστρέφοντας οτιδήποτε εύρισκε στον δρόμο του με σαφή προτίμηση στα αρχαία Ελληνικά οικοδομήματα.  Ο ιστορικός Ευνάπιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «τοιαύτας αυτώ τας πύλας απέδειξε της Ελλάδος η των φαιά ιμάτια εχόντων ακωλύτως προσπαρεισελθούσα ασέβεια».

 Τα «φαιά ιμάτια» είναι τα ράσα των παπάδων και μοναχών που αργότερα άλλαξαν σε «μαύρα». Ο ευνούχος πρωθυπουργός του αυτοκράτορα Αρκαδίου Ρουφίνος κατευθύνει τις ορδές των υπό τον Αλάριχο χριστιανών Γότθων προς τον χώρο της Ελλάδος. Τα καθάρματα αυτά κατασφάζουν αμέτρητους Έλληνες και καταστρέφουν πόλεις και ιερά στο Δίον, την Θεσσαλία, τους Δελφούς, την Βοιωτία, την Αττική, τα Μέγαρα, την Κόρινθο, τη Φενεό, το Άργος, τη Νεμέα, τη Λυκόσαυρα, την Σπάρτη, τη Μεσσήνη, την Φιγαλεία, την Ολυμπία. Στην Ελευσίνα πυρπολείται το εκεί πανάρχαιο ιερό και θανατώνονται στην πυρά ο Θεσπιεύς Ιεροφάντης Ιλάριος και όλοι οι ιερείς των Μυστηρίων τα όποια είχαν αναβιώσει από τους Μιθραϊστές λίγο μετά τον θάνατο του Νεστορίου.

*  415 π.Χ.
Λίγο προ της εβραϊκής εορτής «Πεσάχ» ή της εβραϊκής θρησκευτικής αίρεσης «Πάσχα», δηλαδή της ανάμνησης της εξόδου των Ιουδαίων από την Αίγυπτο, κατά προτροπή του επισκόπου Αλεξανδρείας Κυρίλλου, η Ελληνίδα φιλόσοφος Υπατία δολοφονείται με άγριο τρόπο από τον χριστιανικό όχλο της Αλεξανδρείας. Ο σωρός της Υπατίας σύρεται στην πατριαρχική εκκλησία του «Αγίου Μιχαήλ», όπου οι χριστιανοί την κόβουν κομμάτια και περιφέροντάς τα στους δρόμους της πόλεως τα καίνε τελικά μαζί με τα συγγράμματα της φιλοσόφου σε μια τεράστια πυρά στη θέση Κίναρον.

*  457-557 μ.Χ.
Νέοι διωγμοί κατά των Ελλήνων επί βασιλείας του Λέοντος Α' και του Ζήνωνος όπου πνίγονται στο αίμα οι τελευταίες εξεγέρσεις των Ελλήνων στην Μικρά Ασία. Μετά τον Ιουστίνο (518-527 μ.Χ.), ο οποίος καταργεί το 521 μ.Χ. τους Ολυμπιακούς αγώνες Αντιοχείας, την αυτοκρατορική σκυτάλη παραλαμβάνει το 527 μ.Χ. ο Ιουστινιανός (527-565 μ.Χ.) ένας από τους μεγαλύτερους διώκτες του Ελληνισμού. Ανανέωσε όλους τους νόμους κατά των Ελλήνων με την προσεπιβολή της ποινής του θανάτου, αφαίρεση των κτημάτων των Ελλήνων και των Ελληνικών ναών υπέρ της εβραϊκής αίρεσης, δηλαδή της χριστιανικής θρησκείας και του δημοσίου ταμείου.

Το 529 μ.Χ. κατάργησε τη φιλοσοφική σχολή Αθηνών. Γράφει ο Μαλάλας στη «Χρονογραφία» του για αυτό: «Θεσπίσας ο Ιουστινιανός πρόσταξιν έπεμψεν εν Αθήναις κελεύσας μηδένα τολμάν διδάσκειν φιλοσοφία και αστρονομία».
Ακόμη αφαίρεσε και τους μισθούς των δασκάλων όπως και το δικαίωμα να διδάσκουν: «Απαγορεύομε να ασκούν διδασκαλία αυτοί που πάσχουν από την ιερόσυλη τρέλα των Ελλήνων» (Ιουστινιάνειος κώδικας Ι, 10, 11).

Ο όρος Έλληνας παίρνει τώρα καθαρά πλέον τον χαρακτηρισμό που επί αιώνες προσπαθούσαν να κρύψουν οι οπαδοί της εβραϊκής αίρεσης, δηλαδή οι χριστιανοί: «Επειδή τινές εύρηνται εκ των ανοσίων και μυσαρών Ελλήνων κατεχόμενοι πλάνη…» (Ιουστινιάνειος Κώδικας Α', 11).

Και συνεχίζει ο Μαλάλας (Προς Ιουστιανιανόν λόγος. 15): «Διωγμός γαρ γέγονε Ελλήνων μέγας και πολλοί εδημεύθησαν, εν οις ετελεύτησαν Μακεδόνιος, Ασκληπιόδωρος, Φωκάς ο Κρατερού και Θωμάς ο Κοιαίστωρ. Και ως εκ τούτου πολύς φόβος γέγονε, θέσπισε δε ο αυτός βασιλεύς, ώστε μη πολιτεύεσθαι τους Ελληνίζοντας».

Ούτε πολιτικά δικαιώματα, λοιπόν, και αργότερα απαγόρευση και να στρατεύονται. Έτσι ούτε συμμέτοχη στα κοινά ούτε μεταβίβαση της περιουσίας τους.
Το 546 μ.Χ. στην Κωνσταντινούπολη φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν γραμματικοί, ρήτορες, νομικοί και γιατροί με την κατηγορία ότι ήσαν «Έλληνες».

Το 562 μ.Χ. επακολουθεί νέος διωγμός και όπως λέει ο Μαλάλας: «Έλληνες πιάστηκαν και διαπομπεύτηκαν μέσα στην Κωνσταντινούπολη ταυτόχρονα με το κάψιμο Ελληνικών βιβλίων στον «Κυνήγιον» μαζί με εικόνες των Θεών». Μετά από διορία τριών μηνών για εγκατάλειψη των πατρογονικών λατρειών το 562 Μ.Χ. ο Ιουστινιανός διατάσσει μαζικές συλλήψεις, διαπομπεύσεις, βασανιστήρια, φυλακίσεις και εκτελέσεις Ελλήνων στην Αθήνα, στην Αντιόχεια, την Παλμύρα και την Κωνσταντινούπολη.

*  578-900 μ.Χ.
Η «Εν Τρούλλω» ή «Πενθέκτη» Σύνοδος της Κωνσταντινουπόλεως καταδικάζει το 692 μ.Χ. τον εορτασμόν των Καλένδων, των Βρουμαλιών, των Ανθεστηρίων καθώς και τις Διονυσιακές πομπές και τις μεταμφιέσεις. Έτσι η ως άνω σύνοδος απαγόρευσε την προσφορά «γάλακτος και μέλιτος» στις θυσίες κατά τον εορτασμό των «Βοτών» προς τιμήν του Πανός, κατά την εορτή των «Βρουμαλιών» προς τιμήν του Διονύσου, όπως και αυτήν των «Καλάνδων», απ’ όπου και προήλθαν τα σημερινά κάλαντα: «Τας ούτω καλουμένας Καλάνδας και τα λεγόμενα Βότα και τα καλούμενα Βρουμάλια καθάπαξ εκ της των πιστών πολιτείας περιαιρεθήναι βολόμεθα (62ος κανών)».

Οι Έλληνες της Λακωνίας το 804 μ.Χ. αντιστέκονται με επιτυχία στην απόπειρα του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Ταρασίου να τους εκχριστιανίσει. 


8
Προς τους βυζαντινορθόδοξους “ζητιάνους-Ρωμιούς”!

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου

Η μετεπαναστατική κοινωνία του νέου πολιτικού μορφώματος των Βαλκανίων, δηλαδή το κρατίδιο της Ρωμιοσύνης, απόκτησε ένα εξωτερικό επίχρισμα ευρωπαϊκού εκσυγχρονισμού που ψευδεπίγραφα και για εσωτερική κατανάλωση φέρει την ονομασία «Ελλάς», ενώ ουδείς απ’ έξω την ονομάζει «Ηellas.»

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Βυζαντινορθόδοξοι «Ζητιάνοι – Ρωμιοί», μόνο η λευτεριά «κοσμογονικά» επιτευχθείσα και τίποτε άλλο ως «Έλληνες» στο ξέφωτο σας βγάζει. Αν δεν ελευθερωθείτε από την επί 1700 χρόνια κατοχή της εβραϊκής θρησκευτικής αίρεσης και από την γερμανική  κατοχή της μεταπολιτευτικής εποχής, δούλοι των Εβραίων και Γερμανών θα είσθε μια ζωή και ενδεείς, αιώνια ξευτελισμένοι και ταπεινωμένοι «Γερμανοτσολιάδες», στον εβραϊκό και στον αγκυλωτό του Σόιμπλε σταυρό εσαεί εσταυρωμένοι.

 Οι Έλληνες δεν προσκυνούν ούτε θεούς ούτε ανθρώπους. Ο δρόμος τους είναι ο δρόμος της έρευνας, που δημιούργησε το φως της Αθήνας και της Αλεξάνδρειας, είναι ο δρόμος που θα συνεχίσει να προσφέρει το φως στις επερχόμενες γενεές παρ’ όλο που εμποδίζονται συστηματικά και με όλα τα μέσα να τον διανύσουν.

Με την Ζ’ οικουμενική σύνοδο της Νικαίας το 787 μ.Χ. η έτσι ονομασθείσα ιερά σύνοδος  της εβραϊκής αίρεσης ορίζει χαρακτηριστικά:

    «Τοις τα ελληνικά διεξιούσι μαθήματα, και μη δια παίδευσιν μόνον ταύτα παιδευομένοις αλλά και τας δόξας αυτών ταις ματαίοις επομένοις και ως αλήθεσι πιστεύουσι και ούτως αυταίς ως το βέβαιον έχουσαις εγκειμένοις ώστε και ετέρους ποτέμεν λάθρα, ποτέ δε φανερώς ενάγειν αυταίς και διδάσκειν ανενδοιάστως, ΑΝΑΘΕΜΑ».

Αυτή ακριβώς η περικοπή, αυτή η προσβολή του Ελληνικού ονόματος, του πολιτισμού και της σοφίας βρίσκεται ακόμη μέχρι σήμερα στο «Τριώδιο» και διαβάζεται την «Κυριακή της Ορθοδοξίας». Πέραν από τους επτά αναθεματισμούς κατά του Ελληνικού Έθνους, ψάλλονται επίσης κάθε χρόνο στις εκκλησίες της εβραϊκής αυτής θρησκευτικής αίρεσης, που λάθρα φιλοξενείται στη χώρα μας εδώ και 1700 χρόνια, στον ύμνο «εις Πεντακοστήν», τα κάτωθι υβριστικά του περίφημου Ρωμανού του Μελωδού της, κατά των Ελλήνων:

            Τι φυσώσιν και βαμβεύουσιν οι Έλληνες;        Τι φαντάζονται προς Άρατον τον τρισκατάρατον;        Τι πλανώνται προς Πλάτωνα;        Τι Δημοσθένην στέργουσι τον ασθενή;        Τι μη νοούσιν Όμηρον, όνειρον αργόν;        Τι Πυθαγόραν θρυλούσι τον δικαίως φιμωθέντα;

Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ελληνισμός ανέβηκε από το 301 μ.Χ. έως τις ημέρες μας τον δικό του Γολγοθά. Η πορεία του μαρτυρίου στο χρονικό αυτό διάστημα έλαβε μεν έως το 900 μ.Χ. το κορύφωμά της, οι διώξεις όμως δεν σταμάτησαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Ο γραφών λογά του περιορισμένου χώρου, ενώ επιθυμούσε να αναφερθεί με λεπτομέρειες σε όλα τα γεγονότα, αναγκάζεται να περιοριστεί στα κυριότερα:

*  314 μ.Χ.
Αμέσως μετά την νομιμοποίηση της εβραϊκής αίρεσης από τον ηλιολάτρη Ρωμαίο αυτοκράτορα Φλάβιο Βαλέριο Κωνσταντίνο, αυτή αρχίζει την επίθεσή της κατά της ελληνικής θρησκείας και των θρησκειών των εθνικών. Η σύνοδος της χριστιανικής εκκλησίας ταυτίζει πτυχές της λατρείας της θεάς Αρτέμιδος με μαγεία και λατρεία του σατανά των χριστιανών.

*  319 μ.Χ.
Ο αυτοκράτορας Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος εκδίδει διάταγμα με το οποίο απαλλάσσει πλήρως την εβραϊκή αίρεση από φόρους και τους κληρικούς της εβραϊκής αυτής αίρεσης από στρατιωτικές υποχρεώσεις και την ανακηρύσσει το 324 μ.Χ. μόνιμη επίσημη λατρεία της Αυτοκρατορίας, λεηλατώντας παράλληλα το Μαντείο του Διδυμαίου Απόλλωνος και θανατώνοντας με βασανιστήρια όλους τους ιερείς του με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

 Στο ιερό Όρος Άθως, δηλαδή στον κήπο της θεάς Άρτεμης, εξαπολύεται μέγας διωγμός κατά των Ελλήνων και καταστρέφονται όλα τα εκεί Ελληνικά ιερά. Οι περισσότερες από τις συνολικά 20 Μονές της εβραϊκής θρησκευτικής αίρεσης του όρους Άθωνα έχουν κτιστεί στην θέση των αρχαίων ελληνικών οικισμών με χρήση αρχαίου υλικού, ως η Μονή Μεγίστης Λαύρας, που έχει χτιστεί επί των Ακροθώων, η Μονή Ιβήρων επί του Χαράνδρου, η Μονή Παντοκράτορα επί του Ολοφύξου, η Μονή Εσφιγμένου επί του Διός, η Μονή Κασταμονίτου επί του Θύσσου, η Μονή Ξηροποτάμου επί των Κλεώνων κ.α. Στην θέση της Μονής Φιλοθέου υπήρχε Ασκληπιείο, ενώ στην θέση της Μονής Γρηγορίου ο ναός του Ποσειδώνα.

*  335 μ.Χ.
Εγκαίνια της εκκλησίας του «Αγίου Τάφου» στην Ιερουσαλήμ, ο οποίος χτίστηκε στην θέση του Ναού της Θεάς Αφροδίτης που ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος κατέστρεψε το 326/327 μ.Χ. Για τον διάκοσμο της εκκλησίας του «Αγίου Τάφου» λεηλατούνται όλα τα ελληνικά ιερά της Παλαιστίνης και της Μικράς Ασίας.

*  337 μ.Χ.
Ο ετοιμοθάνατος αυτοκράτορας Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος βαφτίζεται χριστιανός από τον αρειανό επίσκοπο Ευσέβιο Νικομηδείας.

*  341-359 μ.Χ.
Ο νέος αυτοκράτορας Φλάβιος Ιούλιος Κωνσταντίνος κηρύσσει διωγμό «κατά των μαντείων και Ελληνιζόντων», με νέο έδικτο επαναλαμβάνει την απαγόρευση επί ποινή θανάτου της λατρείας δια θυσιών και αγαλμάτων και διατάσσει το σφράγισμα όλων των Ελλήνων ιερών ή την βεβήλωσή τους με παράδοσή τους σε χαρτοπαίκτες και πόρνες για κυβευτήρια ή εργοστάσια ενώ παράλληλα χορηγείται πλήρης ασυλία στους χριστιανούς επίσκοπους απέναντι στα όποια δικαστήρια.

9
Μάλιστα εδώ: http://forum.kithara.gr/index.php?topic=92137.msg733556#msg733556
βρίσκεται ο αναπτήρας που έβαλε φωτιά στα κολπάκια που έκανε το παράγωγο
του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=855159&postcount=4
= η «επιστήμη», η οποία σε κατευθύνει.

Με κολπάκια – κολπάκια ξεγέλαγε τους ανθρώπους, ότι τάχα το σύμπαν μετρά δισεκατομμύρια χρόνια,
μέχρι που αυτοπαγιδεύθηκε, με συνέπεια να αναγκασθεί να παραδεχθεί ότι δεν ξέρει να χρονολογεί
και τελικά να αυτοκαταργηθεί, καθώς αναγνώρισε ότι ΟΛΑ τα είδη χρονολόγησης που χρησιμοποιούσε είναι εντελώς άχρηστα.


10
Η πείρα της ζωής εξάγει το παρακάτω:
«Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό του βλάκα;» ρώτησαν κάποτε τον κ. Κόινερ «Αυτό που τον κάνει ακατανίκητο, ανυπέρβλητα κακό και πάντα νικητή;»

«Το μεγάλο μυστικό του βλάκα, για να σκεφτώ λίγο. Ε, μάλλον ότι δεν του περνά καν από το μυαλό, δεν διανοείται ότι μπορεί για μια στιγμή να ‘χει άδικο. Κι αν του περάσει μια στάλα υποψίας από το μυαλό, γρήγορα τη διώχνει. Αυτός βλαξ; Ποτέ των ποτών. Οι άλλοι είναι πάντα. Έτσι γίνεται αδίσταχτα θρασύς, υπέροχα επικίνδυνος, ανυπέρβλητα αλαζονικός. Και πείθει. Γιατί πάντα υπάρχουν αρκετοί βλάκες για να σχηματίσουν μια πλειοψηφία. Αυτό είναι το μυστικό όπλο του βλάκα. Μα γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να εξολοθρεύουμε τη βλακεία, γιατί κάνει βλάκες αυτούς που τη συναντούν...»

- απόσπασμα από τις  Ιστορίες του κ. Κοϊνερ του Μπέρτολτ Μπρέχτ

11

1. Πως δημιουργήθηκε το σύμπαν;

Η απάντησή τους: https://www.iefimerida.gr/news/194591/telika-pos-dimioyrgithike-sympan-nea-theoria-aporriptei-big-bang
https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/128294/ayti-einai-i-teliki-theoria-toy-stiven-xokingk-gia-tin-proeleysi-toy-sympantos
Εικαζουν επειδη ουτε οι Χριστιανοι ηταν μπροστα να ξερουν, αλλα οι Χριστιανοι επιμενουν πως ξερουν σε αντιθεση με τους επιστημονες.

2. Πως δημιουργήθηκε η ζωή;
https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/128294/ayti-einai-i-teliki-theoria-toy-stiven-xokingk-gia-tin-proeleysi-toy-sympantos
https://egno.gr/2018/11/nea-stoichoia-apokaliptoun-me-poio-tropo-dimiourgithike-i-zoi-meta-ti-megali-ekrixi/
«Τα ανθρώπινα όντα ουσιαστικά ξεκίνησαν ως άτομα υδρογόνου και ενέργεια που στροβιλίζονται για να δημιουργήσουν άλλα χημικά στοιχεία και αυτές οι αλληλεπιδράσεις να οδηγήσουν στη ζωή»,

3. Πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν;

http://physics4u.gr/blog/2018/04/01/%CF%84%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%81%CF%87%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CF%81%CE%B7%CE%BE%CE%B7/

4. Πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε η ζωή;
https://www.tovima.gr/2019/02/12/science/endeikseis-gia-yparksi-zois-sti-gi-prin-21-dis-xronia/12

Το κείμενο στο οποίο παραπέμπεις αναλύει το κύτταρο. Δεν απαντά στο πως προήλθε το κύτταρο.

Η ερώτησή μου: Και το κύτταρο πως προήλθε
Είδε κανείς τον vegos να απαντά στην ερώτησή μου; Όχι βέβαια.

Και πως θα ήταν δυνατόν; Οι πάνω σκοταδιστές που τον πατρονάρουν
λόγω της παντελούς αγνωσίας τους, τον έχουν στερημένο από επιχειρήματα.

Παράθεση
Present-day cells evolved from a common prokaryotic ancestor along three lines of descent, giving rise to archaebacteria, eubacteria, and eukaryotes. Mitochondria and chloroplasts originated from the endosymbiotic association of aerobic bacteria and cyanobacteria, respectively, with the ancestors of eukaryotes.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK9841/

https://science.howstuffworks.com/life/evolution/evolution11.htm

https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/44723/h-nea-theoria-gia-tin-proeleysi-tis-zois-einai-ayti

13
BASSSSSSAAAAAAAWWWWW

Σπαμαρω  ;D ;D ;D :clap :roll :yeah :roll :clap :yeah :roll :clap :clap :yeah :roll :yeah :yeah :roll
Γιατί,  μηπως ήσουν μπροστά οταν το εφτιαξαν;

14
Για το 888 δεν λετε ομως1111 http://anapodaris.blogspot.com/2011/12/888.html

16
Και ο δημιουργός Θεός υπάρχει και ας μη φαίνεται.
Σαν τον αναπτηρα ZIPPO1!!!1 ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΕΝΑΝΑΝΑΝΑΕΝΑΝΑ!!!11111111
https://www.news247.gr/koinonia/salos-me-tis-apokalypseis-gia-to-agio-fos-poio-thayma-to-anavo-me-anaptira.6704751.html

https://www.youtube.com/watch?v=QSJkFLG6hd0

17

Και την ελκτική δύναμη που μεσολαβεί μεταξύ του μαγνήτη και του αντικειμένου,
δεν την έχει δει κανείς.

Λοιπόν η ελκτική δύναμη υπάρχει και ας μη φαίνεται.

Και ο δημιουργός Θεός υπάρχει και ας μη φαίνεται.
Ελα, στο παραθετω και με εικονες για να τα δεις κι εσυ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Gravitational_wave

https://www.youtube.com/watch?v=4GbWfNHtHRg

https://study.com/academy/lesson/gravitational-force-definition-equation-examples.html

Και στα ελληνικα (Δημοτικη), ελπιζω να μη σε δυσκολεψει η μαλλιαρή.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%81%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1

18
Βραζιλη ο λυκος πινει το νερο με το στωμα ενο ο σκυλος με την γλωσσα.Το οτι πετυχε μια διασταυρωση που εκανε ο ανθρωπος δεν παει να πει οτι ειναι φυσικη εξελιξη.Οσο για το μουλαρι που λες,ξες οτι ειναι στειρο,ε?οποτε ειναι ενα ειδος που δεν εχει πιθανοτιτες να διαιωνιστει
Ξερεις ομως οτι ο πιθηκος εχει αντιχειρες, χρησιμοποιει εργαλεια και πινει με την γλωσσα οπως ο ανθρωπος.
https://www.livescience.com/50928-wolf-genome-dog-ancient-ancestor.html

https://www.smithsonianmag.com/science-nature/how-wolves-really-became-dogs-180970014/

Κι επειδη δεν προκειται κανεις να καθισει να διαβασει, ειδικα οι σταυροφοροι, κανω μια παραθεση:
Παράθεση
When we assessed the genetic makeup of three European dogs from the Neolithic (five and seven thousand years old), we found something surprising: although genetics indicated that the three samples were clearly dogs, they carried the wild wolf sequence at many parts of the genome that were previously thought to be associated with domestication.

Ολοκληρο το κειμενο ειναι εδω: https://blogs.biomedcentral.com/on-biology/2018/06/28/village-dog-dna-reveals-genetic-changes-caused-by-domestication/

Το καλυτερο: Η εκκλησια μιλαει και παραδεχεται τις ομοιοτητες μεταξυ DNA ανθρωπου και πιθηκων αλλα με δικη της λογικη δεν το βρισκει αρκετη αποδειξη για την θεωρια της εξελιξης των ειδων.
Παράθεση
θα πρέπει να πούμε ότι το ποσοστό γενετικής ομοιότητας που προκύπτει σε κάθε έρευνα ποικίλει μεταξύ 87% και 96%. Παρόλα αυτα, η γενετική ομοιότητα δεν φαίνεται να οδηγεί σε ξεκάθαρα εξελικτικά συμπεράσματα. Για παράδειγμα, ο χιμπατζής θεωρείται ότι έχει τη μεγαλύτερη γενετική ομοιότητα με τον άνθρωπο, όμως ο γίββωνας με μικρότερη γενετική ομοιότητα έχει περισσότερη μορφολογική ομοιότητα με τον άνθρωπο όσον αφορά τη δίποδη βάδιση. Αλλά και ο γορίλας, επίσης με μικρότερη γενετική ομοιότητα ως προς τον άνθρωπο, έχει επιμέρους γονίδια τα οποία μοιάζουν περισσότερο με τα ανθρώπινα από τα αντίστοιχα του χιμπατζή. Επιπλέον, επειδή το ανθρώπινο DNA αποτελείται από περίπου 3 δισεκατομμύρια «χημικά γράμματα», ακόμη κι αν η ομοιότητα με το DNA ενός πιθήκου άγγιζε το 99%, τότε η διαφορά του 1% θα αντιστοιχούσε σε περίπου 30 εκατομμύρια «χημικά γράμματα».
https://www.christianity.gr/exeliksi-dhmiourgia-part-4

Oταν η επιστημη (πηγη που δεν αναγνωριζουν, παρα μονο αν παθουν καρκινο, πνευμονια, σπασουν κανενα κοκκαλο κοκ) γνωριζει πως στα αδερφια το DNA μπορει να διαφερει κατα 50%
Παράθεση
do siblings have the same DNA or can they have different DNA?

The short answer is, yes. Siblings can and do have different DNA. Siblings share roughly 50% of their DNA with each other, but it depends on how their chromosomes randomly assorted.
https://www.genealogyexplained.com/dna-testing/do-siblings-have-same-dna/

https://www.nationalgeographic.com/news/2018/03/dna-ancestry-test-siblings-different-results-genetics-science/

19
Μήπως ήσουν μπροστά πρίν να δημιουργηθεί το σύμπαν και το είδες;;;;;;;;;!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΛΕΣ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!!!!11111έναέναένα

Γμτ, κι έλεγα δε θα ξαναγράψω...  ;D
Ρε εσυ ο αλλος κανει  quote τον εαυτό του για υποστηρίξει τα επιχειρηματα του. Σαν να κάνει like στις φωτογραφίες του στο facebook. Πώς να μην γράψεις.

20
Κατι τέτοιο

22
Τωρα θα τους κομπλαρουμε αυτους που δεν μπορουν να κρατησουν οργανο βαρυτερο απο 2,5 κιλα και κλιμακας 25,5"αλλα τι να κανουμε...

Jimmy Bain. Τιτανομεγιστοτεραστιος


Jason Newsted. Θηριο απανω στην σκηνη


Cliff Burton. Αυτος εμπαινε σε νιρβανα


Duck Dunn. Ο ηχος του Μεμφις στο μπασο. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

23
Vego ευτυχώς που υπαρχεις κι εσυ. Ρε θα πεσω στα ναρκωτικά, το καταλαβαίνετε; ή θα κάνω ενα μακροσκελές ποστ πως θα αφησω το φόρουμ αλλα τελικα θα μείνω.
Γνωρίζεις με τί τρέφονται τα τρολ ε?  :D
Εγω τα τάιζα μπαν με συνοδεία αισχρής ειρωνείας. Να που ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και ξεχασα πως μπορω να κανο πλοκ

Και να συμπληρωσω: θα πηγαινω και θα γραφω στο νοιζ.γρ για τους αλητες του κιθαρα που με εδιωξαν επειδη δεν αφησα κανονα απατητο.

24
Vego ευτυχώς που υπαρχεις κι εσυ. Ρε θα πεσω στα ναρκωτικά, το καταλαβαίνετε; ή θα κάνω ενα μακροσκελές ποστ πως θα αφησω το φόρουμ αλλα τελικα θα μείνω.

25

Η κάτω μαρτυρία του συνομιλητή μου, είναι χαρακτηριστική:


Πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ταλεντο στο να λυγιζουν τους υπολοιπους

Λυγίσατε αγαπητέ Uriah, διότι ως ήταν επόμενο δεν μπορέσατε
να αμφισβητήσετε τα όσα επιστημονικά τεκμηριωμένα σας παρατέθηκαν.
Στην ουσία λοιπόν λυγίσατε ενώπιον της Επιστήμης. Και είναι καλό αυτό.
Ρε *** φυσικα και λυγισα! Σου ζηταω να μου αναφέρεις τις πηγες σου για να μπορέσω να μιλησω επ αυτου και συνεχίζεις με το copy/paste τις ιδιες *** συνεχεια! Βγαζεις δικα σου συμπεράσματα για αυτα που σου γραφω, δεν εχεις δωσει ουτε μια ευθεια απαντηση σε καμμια ερώτηση. Φυσικά και λυγισα! Ολοι οι ηλιθιοι εχετε αυτο το χάρισμα,  να φτάνετε τους υπόλοιπους που σας ανεχονται στο αμην και να βγαινουν εκτος εαυτου! Ηρθες σε ενα φορουμ για μουσικούς και βρηκες βολικά τον τομεα "επιστημη" να μας αραδιασεις τις *** σου, ποστ προς ποστ, αραδα προς αραδα με ακαταλαβιστηκες και ασυνάρτητες ***. Και καθόμαστε τοσοι ανθρωποι εδω μεσα και προσπαθούμε λογικα να συννενοηθουμε μαζι σου! Κι αυτοι οι ερμοι οι μοντς, αντι να σε στειλουν στο ip που ηρθες, κάθονται και κοιτανε να βγαλουν λογικη ακρη με εσενα και τον καθε βαρεμενο σταυροφορο!

Και καταλήγω να φωναζω και να μιλάω ασχημα εγω, επειδη εισαι εσυ ***! Επειδη σε αφήνουν ακομα να γραφεις τις *** σου. Οσο και να προσπαθησουμε δεν μπορουμε να σε αγνοήσουμε επειδη οι *** που λες, εσυ κι ο αλλος ο επιστημονας μαζι, δεν μπορούν να αγνοηθούν.  Κι ολα αυτα σε ενα φορουμ για κιθαρες και ακκορντα! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 31