Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panixgr στις 28/01/20, 10:12αν δεν υπάρχει τυχαιότητα (που ομολογουμένως είναι μια ηλίθια θεώρηση και χαίρομαι που δεν τσίμπησες) τότε θα πρέπει να υπάρχει στόχευση, δηλαδή Αγάπη, Θέληση και προσεκτικός Σχεδιασμός, και Οραμα για το τελικό Αποτέλεσμα.Δεν υπάρχει επιλογή άλλη.Συγνώμη που το λέω έτσι χύμα, αλλά είσαι πολύ "κολλημένος" μερικές φορές. Και δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο τοπικ...Για να επανέλθω στο τοπικ, δεν υπάρχει σχεδιασμός ούτε όραμα ούτε τίποτα. Υπάρχει απλά εξέλιξη, την οποία με τον ένα ή άλλο τρόπο η φύση βελτιώνει ή χειροτερεύει. Μέσα στη φύση είμαστε κι εμείς...
αν δεν υπάρχει τυχαιότητα (που ομολογουμένως είναι μια ηλίθια θεώρηση και χαίρομαι που δεν τσίμπησες) τότε θα πρέπει να υπάρχει στόχευση, δηλαδή Αγάπη, Θέληση και προσεκτικός Σχεδιασμός, και Οραμα για το τελικό Αποτέλεσμα.Δεν υπάρχει επιλογή άλλη.
Εγω να ρωτησω το αλλο.Αν τα πιθικια εξεληχθηκαν σε ανθρωπο,τοτε γιατι υπαρχουν ακωμα πιθικια;γιατι δεν εχει βρεθει ανθρωπος νεατερνταλ με ουρα;σε μια μερα του κοπικε;και γιατι τα αλογα δεν εξεληχθικαν σε μονοκερους η πιγασους η κερβερους;Δλδ τοσα ωντα πανο στην γη,και το μονο που εξελιχθηκε ειναι μια ομαδα πιθικων;
Βασικα αφου ολος ο κοσμος (οκ κατι ταιλανδες κτλ μενουν εκτως) λεει πως σημερα εχουμε 2020 μετα χριστο,με εμεσο τροπο λενε οτι υπαρχει ο θεος γιατι παραδεχοντε την ζωη του χριστου στην γη ο οποιος λεει οτι ειναι ηιος του θεου.θα μποτουσαμε να εχουμε πχ ετος 1745625733673266 σκετο η 2759-μετα ταδε κτλΑρα αν η "ιστορια" ανοικει στις θετικες επιστημες,τοτε το δεχετε και η επιστημη.Ξερω,ακουγωμαι καπως βλακακος,αλλα θα μπορουσα να σας λεω οτι ολα ειναι εικωνικα και ζουμε μια ψευδεσθηση κτλ[img]
Η κάτω μαρτυρία του συνομιλητή μου, είναι χαρακτηριστική: Παράθεση από: Uriah στις 26/01/20, 12:02 Πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ταλεντο στο να λυγιζουν τους υπολοιπουςΛυγίσατε αγαπητέ Uriah, διότι ως ήταν επόμενο δεν μπορέσατε να αμφισβητήσετε τα όσα επιστημονικά τεκμηριωμένα σας παρατέθηκαν.Στην ουσία λοιπόν λυγίσατε ενώπιον της Επιστήμης. Και είναι καλό αυτό.
Πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ταλεντο στο να λυγιζουν τους υπολοιπους
@Uriah ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο συνομιλητής σου και πως νιώθεις, σε αυτό το φόρουμ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ! Κανονικά θα έπρεπε να σβήσω το μηνυμά σου χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά τελικά αφιέρωσα λίγο χρόνο για να το λογοκρίνω και να παραμείνει (μέχρι νεωτέρας) ως παράδειγμα προς αποφυγή.
επίσης ακόμη ένα ερώτημα, αν ίσχυε η θεωρία του Δαρβίνου, τότε θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχει κάποιο είδος με αναπνευστικό σύστημα στην μεταβατική κατάσταση μεταξύ βραγχίων και πνευμόνων. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αν η θεωρία αυτη ήταν σωστή τότε θα έπρεπε να συμβαίνει και στο παρόν, δηλ να παρατηρούμε είδη να παράγονται ή να είναι στην διαδικασία δημιουργίας μέσων φυσικών μεταλλάξεων, οι οποίες παράγουν νέα είδη τα οποία μπορούν να αναπαραχθούν μεταξύ τους αλλά όχι με το αρχικό.
Οι φυσικές μεταλλάξεις πόσο εύκολο είναι να συμβούν?
Παράθεση από: Vassilis_1 στις 22/01/20, 13:48Εδώ: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=815781&postcount=2υπάρχει ένα ανθολόγιο με χρονολογικές ασυναρτησίες που έχει εκφράσει το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=855159&postcount=4 = η «επιστήμη». Αν η «επιστήμη» είχε σε απόλυτη εκτίμηση τα είδη χρονομέτρησης που χρησιμοποιούσε, δια των οποίων π.χ. αποφάνθηκε ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ.Όταν η «επιστήμη», από τη μία λέει ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, εννοεί ότι το σύμπαν έχει αρχή.Όταν από την άλλη λέει ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι άπειρη, εννοεί ότι το σύμπαν δεν έχει αρχή. Με απλά ελληνικά είναι σαν να λέει η «επιστήμη»: Μη δίνετε σημασία στη χρονολόγηση που σας είχα πει, περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, διότι είναι άκυρη. Με το που εκφράζει η «επιστήμη» τη θέση της περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, απορρίπτει η ίδια η «επιστήμη» την άλλη θέση της, περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι άπειρη. Και με το που εκφράζει η «επιστήμη» τη θέση της περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι άπειρη,απορρίπτει η ίδια η «επιστήμη» την άλλη θέση της, περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια.Αυτό που εξάγεται είναι ότι η ίδια η «επιστήμη» απέρριψε και τις δύο επάνω θέσεις της. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙ. Παράθεση από: Uriah στις 22/01/20, 17:56Οι ασυναρτησιεςΕάν μπορέσεις να αναπτύξεις κάποια επιχειρηματολογία, ώστε να αμφισβητήσεις τα της παράθεσης, πράγματι θα λέω ασυναρτησίες. (Σε προτρέπω, αν δεν τα καταφέρνεις εσύ, να καλέσεις όποιον «επιστήμονα» θέλεις,ώστε αυτός να αναπτύξει κάποια επιχειρηματολογία, για να αμφισβητήσει τα της παράθεσης).
Εδώ: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=815781&postcount=2υπάρχει ένα ανθολόγιο με χρονολογικές ασυναρτησίες που έχει εκφράσει το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=855159&postcount=4 = η «επιστήμη». Αν η «επιστήμη» είχε σε απόλυτη εκτίμηση τα είδη χρονομέτρησης που χρησιμοποιούσε, δια των οποίων π.χ. αποφάνθηκε ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ.Όταν η «επιστήμη», από τη μία λέει ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, εννοεί ότι το σύμπαν έχει αρχή.Όταν από την άλλη λέει ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι άπειρη, εννοεί ότι το σύμπαν δεν έχει αρχή. Με απλά ελληνικά είναι σαν να λέει η «επιστήμη»: Μη δίνετε σημασία στη χρονολόγηση που σας είχα πει, περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, διότι είναι άκυρη. Με το που εκφράζει η «επιστήμη» τη θέση της περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, απορρίπτει η ίδια η «επιστήμη» την άλλη θέση της, περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι άπειρη. Και με το που εκφράζει η «επιστήμη» τη θέση της περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι άπειρη,απορρίπτει η ίδια η «επιστήμη» την άλλη θέση της, περί του ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια.Αυτό που εξάγεται είναι ότι η ίδια η «επιστήμη» απέρριψε και τις δύο επάνω θέσεις της. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙ.
Οι ασυναρτησιες
Σου ζηταω να μου αναφέρεις τις πηγες σου
…Επιστήμη = το σύστημα απόκτησης γνώσης…
χωρις παραπομπες σε βιβλιογραφια
βιβλιογραφία, η οποία απουσιάζει
"Οι πρώτες μορφές ζωής εμφανίσθηκαν μεταξύ 3,8 και 3,5 δισεκατομμυρίων ετών πριν από σήμερα.
Το «εναεναενα» στο βγάζει αν κατά λάθος αφεθεί το shift, την ώρα που αραδιάζεις θαυμαστικά;
Vego ευτυχώς που υπαρχεις κι εσυ. Ρε θα πεσω στα ναρκωτικά, το καταλαβαίνετε; ή θα κάνω ενα μακροσκελές ποστ πως θα αφησω το φόρουμ αλλα τελικα θα μείνω.
Γνωρίζεις με τί τρέφονται τα τρολ ε?
Παράθεση από: Uriah στις 29/01/20, 21:11Vego ευτυχώς που υπαρχεις κι εσυ. Ρε θα πεσω στα ναρκωτικά, το καταλαβαίνετε; ή θα κάνω ενα μακροσκελές ποστ πως θα αφησω το φόρουμ αλλα τελικα θα μείνω. Γνωρίζεις με τί τρέφονται τα τρολ ε?
Πως δημιουργήθηκε το σύμπαν; Πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν;"Η Μεγάλη Έκρηξη (αγγ: Big Bang, Μπιγκ Μπανγκ) είναι κοσμολογική θεωρία σύμφωνα με την οποία το Σύμπαν δημιουργήθηκε από μια υπερβολικά πυκνή και θερμή κατάσταση, πριν από περίπου 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια.
Πως δημιουργήθηκε η ζωή;Πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε η ζωή;"Οι πρώτες μορφές ζωής εμφανίσθηκαν μεταξύ 3,8 και 3,5 δισεκατομμυρίων ετών
... Τι λες μπορείς; Εάν ναι, περιμένω να δω την επιχειρηματολογία σου.
Ξεκίνησε από tinios Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από theblind Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από Lo.Lee.Ta Άλλα όργανα
Ξεκίνησε από Lo.Lee.Ta Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από hot_sauce (φλουτσ) Επιστήμη και Τεχνολογία