Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - panixgr

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 74
1
μαν έχω καραπήξει... εσυ GASoholic anonymous εμείς εδω πηχτο-χόλικ επόνυμους... μας έχει βγει η πίστη...
αλλά το τηλ ρίξτο!  ;D
 

2
... και εγώ θα ήθελα να σταματήσει αυτή η συζήτηση. Επιπρόσθετα επειδή, λόγω ηλικίας και χωρίς πραγματικά να θέλω να προσβάλλω το Στόκα που την ξεκίνησε, μου κάνει πολύ περίεργο να βλέπω συνέχεια (επειδή συνεχίζεται το θέμα) τον τίτλο για 'anime', που ακόμα και η κόρη μου που είναι 13 σταμάτησε να βλέπει.


Προσωπική άποψη: Ένα σχόλιο ή παρατήρηση, κατ' αρχήν εξετάζεται από τον καθένα μας ως προς την ουσία του, ανεξάρτητα από το ποιος το κάνει. Παράλληλα βέβαια βλέπουμε και το ύφος. Καμιά φορά ένα σχόλιο είναι ειρωνικό ή προσβλητικό.


Ευτυχώς ή δυστυχώς εδώ μπαίνει η υποκειμενικότητα. Οι επισκέπτες εδώ έχουν διαφορά ηλικίας που μπορεί να φτάνει και τις 5 δεκαετίες και άλλα βασικά χαρακτηριστικά (εμπειρίες ζωής, ταξίδια, χώρα που μένουν, άλλα στοιχεία υποβάθρου κλπ, και πάλι χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα) πολύ πολύ διαφορετικά και συνεπώς πράγματι πολύ διαφορετική αισθητική ως προς το τι είναι ειρωνικό/επιθετικό και τι όχι. Δε βοηθάει και ο γραπτός λόγος, που πολλές φορές μπερδεύει ως προς  την πρόθεση αυτού που γράφει.


Εγώ προσωπικά, εν εκλάβω ένα σχόλιο σαν επιθετικό προς εμένα, με ενδιαφέρει αν το κάνει κάποιος νέος στο forum ή κάποιος παλιός. Αν το κάνει κάποιος παλιός που 'εδώ είναι το σπίτι του' (επίκαιρος συνεπώς ο τίτλος :-) τότε θα εξετάσω σοβαρά το ενδεχόμενο να μη συνεχίσω με το forum αυτό καθώς κάποιοι το φτιάξανε, κάποιοι το κρατάνε ζωντανό και αυτό το σέβομαι. Σε κάθε περίπτωση, θα αμυνθώ μεν, ευγενικά δε (για να δω και αν με θέλουνε). Αν το κάνει κάποιος καινούργιος, δεν θα δώσω καμία σημασία, εκτός αν δω ότι και οι παλιοί συνηγορούν. Άρα, πάντα προσωπική άποψη εκφράζω, παίζει ρόλο για μένα αν το σχόλιο γίνεται από νέο ή παλιό. Δεν νομίζω ότι θα απαντούσα σε κάποιο νέο που θα έκανε επιθετικό σχόλιο για μένα, αλλά να πω την αλήθεια δεν ξέρω γιατί δε μου έχει συμβεί ακόμα.


Εμένα μου έκανε εντύπωση η αντίδραση για τον Αχιλλέα μεταξύ άλλων γιατί εδώ υποστήριξε το παιδάκι. Παράλληλα, κανονικά νομίζω ότι η ευθεία απάντηση στο τι κάνεις με το φίλο σου που στα πρήζει με τους 'αλήτες του Thomann' ή με οποιοδήποτε άλλο θέμα είναι: είναι φίλος σου, του κάνεις πλάκα (που τη δέχεται γιατί είναι φίλος σου) ή του λες και ένα 'έλεος ρε Αχιλλέα με το Thomann' (γελώντας γιατί δέχεσαι το φίλο σου με τα ελαττώματά του) που και πάλι δεν τον πειράζει γιατί είναι φίλος σου.


Πάντως κατα την άποψή μου πρέπει να είμαστε ευγενικοί με όλους, νέους ή παλιούς, και εγώ κακώς είπα για το 'ευγενικό μπαν' στο παιδάκι, το μπαν δεν είναι καθόλου της λογικής μου, και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Σύσταση σε pm έπρεπε να πω, ανεξάρτητα αν διάβαζε ο Στόκας ή όχι.


Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να κλείσει το θέμα (ή τουλάχιστον να αλλάξει ο τίτλος, έλεος με τα anime  ;D ;D ;D )
+1

3
Αν κατάλαβα καλά ο Στόκας ούτε έβρισε ούτε έδειξε επιθετικότητα ή αρνητισμό. Ισως απλά να αναζητά άτομα να μιλήσει για μουσική ( πράγμα το οποίο αυτό το φόρουμ στην ουσία κάνει..) .

Υπάρχει κάποιο παρελθόν που δεν γνωρίζουμε?

4
Ε ντάξει τι άλλο να πω... μείνει hater, διώξτους όλους, μετά μην κανετε παράπονα 'γιατί δεν έχουμε κόσμο στο φόρουμ, ερημια πολλή έχει πέσει'

θυμαμαι στο seymour duncan που ήμουν (και είμαι) ΙΔΡΩΝΑ να φτιάξω την 7-χορδη που μου πούλησαν οι αλήτες του Thomann, και βγήκε ένα $%^ ονόματι : beaubrummels με κάτι κουλά σχόλια οτι τελικά η κιθαρα θα γίνει ροκανίδια, πριονίδια κτλ...
ιδού ο τρόπος που τον αντιμετώπισα :
https://www.seymourduncan.com/forum/showthread.php?282555-Problem-with-Ibanez-UV70p-Thomann-does-not-want-to-replace/page9
(είμαι ο greekdude )
σε αλλα φόρουμ που ήμουν χρόνια, "κατακτήθηκαν" απο αρχι-τρολς, και δεν έμειναν παρά ελάχιστοι να με υποστηρίζουν :
εκεί απλά έσβησα το account και πάμε για άλλα.

Αφού ακόμα φαίνεσαι. Σε μπάναραν ή εσύ τους το ζήτησες;

εκει (SD) έμεινα, ποστάρω κανα βιντεάκι... αλλά λίγα πράματα. απο αλλού έπρεπε να φύγω...

5
Ε ντάξει τι άλλο να πω... μείνει hater, διώξτους όλους, μετά μην κανετε παράπονα 'γιατί δεν έχουμε κόσμο στο φόρουμ, ερημια πολλή έχει πέσει'

θυμαμαι στο seymour duncan που ήμουν (και είμαι) ΙΔΡΩΝΑ να φτιάξω την 7-χορδη που μου πούλησαν οι αλήτες του Thomann, και βγήκε ένα $%^ ονόματι : beaubrummels με κάτι κουλά σχόλια οτι τελικά η κιθαρα θα γίνει ροκανίδια, πριονίδια κτλ...
ιδού ο τρόπος που τον αντιμετώπισα :
https://www.seymourduncan.com/forum/showthread.php?282555-Problem-with-Ibanez-UV70p-Thomann-does-not-want-to-replace/page9
(είμαι ο greekdude )
σε αλλα φόρουμ που ήμουν χρόνια, "κατακτήθηκαν" απο αρχι-τρολς, και δεν έμειναν παρά ελάχιστοι να με υποστηρίζουν :
εκεί απλά έσβησα το account και πάμε για άλλα.6
μπράτε λείπουν 3 (η μήπως 4?) χορδές απο την κιθάρα που πόσταρες!

7
το ίδιο ισχύει και σε άλλα σάιτς. νομίζω όλος ο κόσμος είναι facebook, instagram, snapchat, etc.
αλλά ο βασικότερος λόγος είναι οτι οι νέοι δεν ακούν ρόκ όπως παλιά.

8
Ναι εέχει 3 καρφιά .Πως ελέγχω αν το τρίτο καρφί είναι γείωση?

καλύτερα να φωνάξεις ηλεκτρολόγο.

9
thnx dudez!!!! μας έπιασε η νοσταλγία!

10
ΟΚ. Σας ευχαριστώ. Θα δω τι μπορώ να κάνω από αυτά με ασφάλεια πανω απ όλα!!
Αν και νομίζω είναι κάπως θέμα και του χώρου μου γιατί και κάτι ηχεία που έχω έχουν το ίδιο θέμα. Κάποτε είναι κομπλέ αλλά κάποτε κάνουν noise χωρίς λόγο.
η ώρα έχει τεράστια σημασία. εμένα π.χ. οι EMG μου το πρωί δεν βογκάνε.... ε το βράδυ βγάζουν HUM! (φαίνεται στο χθεσινό βίντεο που ανέβασα), ενώ άλλοι humbuckers που έχω είναι αθόρυβοι και πρωΐ και βράδυ.

11
αν το καλώδιο τροφοδοσίας έχει δύο σύρματα αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γείωση,
αν έχει 3 σύρματα και θέλει πρίζα σούκο τότε έχει γείωση
αλλά συνήθως οι μικροί ενισχυτές δεν πάνε σε σούκο και πολλοί από αυτούς δουλεύουν με τροφοδοτικό το οποίο δεν προσφέρει γείωση, μιλάω εκ πείρας.


κατά τα άλλα συμφωνώ ότι χρειάζεται προσοχή με τα ρεύματα και να καταλαβαίνεις τι κάνεις,
δεν είναι αστείο πράγμα.
+1

12
προσπάθησε να γειώσεις τον ενισχυτή σου,


δηλ. βάλε ένα καλώδιο/σύρμα στο σασί του ενισχυτή σου και συνέδεσε το με την γείωση της πρίζας,
ο θόρυβος θα εξαφανιστεί
είχα το ίδιο πρόβλημα με πολυεφέ και με αυτόν τον τρόπο το έλυσα.


είναι η μόνη λύση.
υποτίθεται οτι αυτο το κάνει ο ενισχυτής απο την μάνα του αν τον βάλουμε σε γειωμένη μπρίζα. Μην τον βάζεις τον άνθρωπο να κάνει επικίνδυνα πράματα.

13
Άψογος
;) ευχαριστώ που το άκουσες φίλε!

14
Κλασσικη περιπτωση κακης γειωσης. Αν πιανουν τα χερια σου θα σε κατατοπισει το youtube.
κλασική περίπτωση καλής γείωσης. (αν ήταν κακή θα είχε είτε ανοίξει το κύκλωμα - καθόλου σήμα, είτε θα είχε μειωμένη ένταση, είτε διακοπές) Απλά έτσι είναι οι μονοπήνιοι μαγνήτες και ιδίως οι φτηνοί (κεραμικοί??) που έχουν οι Squier. H λύση είναι noiseless. Είτε ελλατώνουμε με κάποιο τρόπο τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.. αλλάζουμε δωμάτιο, μπρίζα, γειώνουμε μπρίζα, αλλάζουμε προσανατολισμό της κιθάρας, κτλ.

15
btw το ρυθμικό μερος παίκτηκε με την άσπρη strat με τους Fleor μαγνήτες. Μετά πάνω από αυτό έγινε η βιντεοσκόπιση.

16
Πολύ καλό το σολάκι!! (ζήλεψα πρωινιάτικα, πάω να πιάσω και εγώ μια κιθάρα χεχε)
χεχε πως φαίνονται οι πρωϊνοί τύποι!

17

18
Λοιπά / Απ: Whatever
« στις: 09/06/18, 22:19 »
Εδω και χρονια ξερω πως λιγα ελληνικα καταστηματα (φυσικα και ιντερνετικα) δεν δεχονται επιστροφες προϊοντων. Υπαρχει νομος της ΕΕ και μαλιστα προσαρμοστηκε και η δικη μας νομοθεσια σχετικα ωστε να υπαρχει υπαναχωρηση απο οποιαδηποτε υπηρεσια, συμβολαιο, αγορα κοκ εντος 14 ημερων χωρις καμμια απολυτως αιτιολογηση. Οποιος δεν βαριεται ας αφιερωσει λιγο χρονο. https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/17096
Η κατάσταση στην Ελλάδα κατά τη γνώμη μου έχει όπως έχει λόγω της άγνοιας των δικαιωμάτων που έχουν οι καταναλωτές και, κατά δεύτερο λόγο, η απροθυμία τους να τα διεκδικήσουν.
Προσωπικά όποτε μου έτυχε στραβή και... στράβωσα (μάλλον εύκολο, καθότι και ολίγον στραβόξυλο  ;D ) έτριξα τα δόντια και είπα ότι θα το κυνηγήσω όσο πάει και με όποιο κόστος. Οι μάγκες μάσησαν και η δουλειά μου έγινε. Σε μια περίπτωση (αφορούσε παροχή... υπηρεσίας #$^^$%, το θυμάμαι και συγχίζομαι) πήρα τον τύπο σε έξαλλη κατάσταση και του είπα ότι έχω βγάλει φωτό και είμαι έτοιμος για συνήγορο καταναλωτή. Ε, τώρα να μην το πάμε στα άκρα, έλα να πάρεις πίσω τα χρήματά σου μου είπε. Δεν έκανα τον κόπο καν, αλλά η αντίδραση... priceless. 

Καλά κάνεις και το φέρνεις στην επιφάνεια το θέμα... όσο τα αφήνουμε τόσο θα αποθρασύνονται. Όπως και με το θέμα της εγγύησης, το οποίο, αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι σίγουρος 100%), είναι 2 χρόνια για όλα τα προϊόντα που πωλούνται εντός Ε.Ε.
Αν ήταν γερμανός ή ευρωπαίος θα σε ειρωνευόταν κιόλας , και θα σου έλεγαν "ελληνα δικηγόρο"!!  "ανέκδοτο είναι αυτό" και τα σχετικά...Τουλάχιστον ο ρωμιός με 2-3 μπινελίκια στρώνει...

19
Λοιπά / Απ: Whatever
« στις: 09/06/18, 22:13 »
Εσενα αχηλεα ηξεραν απο την αρχη το προβλημα και ειπαν να κανουν τις παπιες προκημενου να φυγει το οργανο απο το μαγαζι.
Δεν πιστευω πως ειχαν σκοπο να σε εξυπηρετησουν απο την αρχη
που σημαινει οτι είναι πολιτική της εταιρίας, διαφορετικά θα έψαχναν να βρούν αυτόν που έκανε την λαμογιά...

20
Λοιπά / Απ: Whatever
« στις: 09/06/18, 22:10 »
Εχω διαβασει και στη σελιδα τους στο φβ περιπτώσεις παρόμοια με την δικη σου. Ειναι ελαχιστες για να αποτρεψουν οποιονδηποτε απο το να προτιμησει τον thomann.
στην σελίδα των ποιών??? εννοείται οτι αφήνουν να περάσει μόνο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ογκος αρνητικών σχολίων, αφήνουν κανα 2 έτσι για ξεκάρφωμα.. Το δικό μου σχόλιο στο ίδιο τους το σάιτ (δεν έβριζα απλά έλεγα την αλήθεια) είχε την ανάλογη τύχη..... Βασικά πρόκειται για έναν διάτρητο οργανισμό, απο όπου και να τους πιάσεις.
Αλλα και άτυπα να το πάρεις, αν οι εταιρίες κρίνονται βάση στατιστικών όπως το θέτεις.. ε... ακόμα και τότε ΠΟΙΟ είναι το κατώτατο όριο ποσοστού εξαπατημένων αγοραστών ωστε να θεωρηθεί υπόλογη μια εταιρία?  Υπάρχει κανα νούμερο? Δεν νομίζω. Ο νόμος θα έπρεπε να ισχύει στο 100%. Το ελάχιστες περιπτώσεις, ούτε το πιστεύω και το θεωρώ και εντελώς υποκειμενικό και αβάσιμο σαν επιχείρημα.

21
Λοιπά / Απ: Whatever
« στις: 09/06/18, 17:47 »
Εδω και χρονια ξερω πως λιγα ελληνικα καταστηματα (φυσικα και ιντερνετικα) δεν δεχονται επιστροφες προϊοντων. Υπαρχει νομος της ΕΕ και μαλιστα προσαρμοστηκε και η δικη μας νομοθεσια σχετικα ωστε να υπαρχει υπαναχωρηση απο οποιαδηποτε υπηρεσια, συμβολαιο, αγορα κοκ εντος 14 ημερων χωρις καμμια απολυτως αιτιολογηση. Οποιος δεν βαριεται ας αφιερωσει λιγο χρονο. https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/17096
τα είδα και με τους Γερμανούς του Thomann. Τους είχα βρεί μάλιστα και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ διαφήμιση, το οποίο το παραδέχτηκαν, και αν ήμουν σοβαρός χομπίστας δικο-λάγνος (= κάποιος που ηδονίζεται με το που μετεχει σε δικαστικές διεργασίες) θα τους είχα σκίσει, ανεξάρτητα πόσο μεγάλοι είναι.. Απλά δεν είχα τον χρόνο να το κάνω... Στο τέλος μου ζητούσαν να τους κοστολογήσω την επισκευή αλλά το πουλί είχε ήδη πετάξει... Βασικά σε κουράζουν με τακτικές ελληνικού δημοσίου μέχρι να κουραστείς και να τα παρατήσεις...Οκ, οι νόμοι καλοί είναι, αλλά θα πρέπει ως κοινωννία, χώρα, ΕΕ, να έχεις και τα εργαλεία να τους εφαρμόσεις. Διαφορετικα είναι μόνο για να τονώσουν την ζήτηση και το αίσθημα ασφάλειας του καταναλωτή, χωρίς όμως περεταίρω ουσία.

22
πολύ καλό, αλλά νομίζω απευθύνεται σε μεγαλύτερα πιο ψαγμένα μωρά!

23
@panixgr
Η περίπτωσή σου δεν είναι η νόρμα. Οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει προϊόντα χωρίς καμία δυσκολία. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να πάρεις κάτι πάλι από εκεί. Μπορείς να πεις πως "έτυχε" όπως μπορεί να τύχει σε ΚΑΘΕ επιχείρηση μια στραβή.

Τα περί Thomann μην τα ξανα-αναλύουμε, η αλληλογραφία μου με αυτούς υπάρχει για όσους ενδιαφέρονται.

24
Οκ δεν ειμαι σε θεση να βγαλω συμπερασμα,αλλα αν πουλουσα ενα οργανο (ειτε ως ντιλερ ειτε ως εργιστασιο) και δεν επαιζε ο μαγνητης,θα ενοιωθα μεγαλη ντροπη.ακωμα και 100€ να εκανε.ποσο μαλλον 5000$.
Σαν να παιρνεις iphone και να μην μπαινει στο μενου..

απλά η μέση δυτική εταιρία δουλεύει με την λογική της .... δυτικής εταιρίας, η οποία απο πίσω κουβαλάει διαδικασίες, τμήματα, ελέγχους, επιθεωρήσεις, αξιολογήσεις κτλ κτλ δηλ αν σε μια οικογενειακή εταιρία (όπως είναι η Carvin/Kiesel) κάτι δεν παίζει, τότε ναι υπάρχει το προσωπικό συναίσθημα, η ντροπή κτλ. Αλλά στην μεγάλη εταιρία υπάρχει το αίτημα για χρήση της εγγύησης, το οποίο θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη (μεν, δαιδαλώδη δε) οδό, πραγματοποίησης του αιτήματος.
Τα είχα δει με τον Thomann, έβρισκαν γελείες δικαιολογίες για να αποφύγουν να κάνουν το σωστό πράγμα, εν μέρει γιατί δεν ήθελε κανείς να χρεωθεί το λάθος, και εν μέρει γιατί η γραφειοκρατία τους ήταν τόσο πολύπλοκη που δεν μπορούσαν να την υποστηρίξουν σαν εταιρία.
Γενικά είναι ΤΟΣΟ μεγάλο το κόστος λειτουργείας μια μεγάλης εταιρίας που θα πρέπει να έχει αρκούντως σταθερή ροή πόρων (ανθρώπων, κεφαλαίων) για να τα καταφέρει.

25
Καλόπαιχτη αγορίνα, να την ευχαριστηθείς!
Δηλ αν το έκανα ποτέ θα περίμενα να μην θέλει ούτε setup.
Kάτι που σχεδόν αποκλείεται, ειδικά αν μιλάμε για όργανο που κατασκευάσθηκε σε άλλη χώρα, ταξίδεψε με αεροπλάνο και ήρθε Ελλάδα..

διαφορετικό κλίμα/ταξίδι = ελάχιστη ρύθμιση στο truss rod. θεωρείται setup?

Συγχώνευση μηνυμάτων: 08/06/18, 12:01
Χέρι έβαλα για να διορθώσω το λάθος στα ηλεκτρικά, που αντέστρεψα 2 καλώδια, οκ εγώ το ήξερα το έκανα, άλλος μπορεί να έπρεπε να το πάει σε κάποιον τεχνικό. Αυτό το χρεώνω για μικρό φάουλ.

αν ήταν γνωστής εταιρίας και την είχες πάρει απο π.χ. Thomann δεν θα την επέστρεφες? Και αν όχι εσύ, τότε το 90% των αγοραστών θα το έκανε, ή τουλάχιστον θα έπρεπε!. Εμένα δεν μου φάνηκε μικρό φάουλ. Ηταν στα specs που του έδωσες το out of phase? Οχι. Τεστ ηλεκτρικών δεν έκανε πριν στην στείλει?

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 74