Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - hot_sauce (φλουτσ)

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 253
1
Δεν είπα πως είναι καλό ή κακό το Facebook. Αυτό έχει να κάνει με τη χρήση που του κανεις. Σχολίασα απλά πως αν ο πάροχος σου στερούσε την επιλογή τότε θα ήταν παράνομο.

Γιατί αναζητούμε λύσεις αλλου όμως; Αν δεν θελουμε Facebook και λοιπά κοινωνικά δίκτυα ας μην μπαίνουμε.
Αν το θέμα είναι να μην μπαίνουν τα παιδιά μας τότε ναι, πάμε σε λύσεις router ή plugin.

Κι αν έρθει σπίτι σου κάποιος φίλος και θέλει να μπει στο Facebook μέσω του Wifi σου; Θα του πεις "μισό λεπτό να κάνω αίτηση στον πάροχο να επαναφέρει την πρόσβαση"; :D

2
αν τα έκοβε ο πάροχος θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό...
Αν το έκοβε ο πάροχος θα ήταν παράνομο. Όποιος δεν θέλει μπορεί να μην έχει. Όποιος δεν θέλει να μην έχει αλλά δεν αντέχει να απέχει...ας προσπαθήσει περισσότερο!  :P

3
Παρακαλώ να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Συζητήστε χωρίς προσβολές προς τους άλλους. Το ότι διαφωνείτε σε κάτι δεν σας δίνει το δικαίωμα να προσβάλετε.

4
@STEFANOS604
Πλέον, κυκλοφορούν πολλά ημερολόγια που περιλαμβάνουν πολλές απ'αυτές τις "γιορτές".
Ίσως όχι την "ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας" αλλά τις υπόλοιπες  ;D

5
Γιατί ανακατεύουμε επιστήμες με φύση και θρησκείες??  ;D

6
@Uriah
Άψογος!

7
Τι να πρωτοσχολιάσω!  :P


Επειδή ήξερα τί επίπεδο ήχου και παιξίματος να περιμένω (φυσικά και με επιβεβαίωσες) το μάτι μου επικεντρώθηκε στα γύρω, γύρω....


Η κιθάρα κούκλα! Μεγειές!


Αλλά και τον "χώρο εργασίας" σου τον έχεις κάνει εξαιρετικό!


Ωραία loungιά το backing track, ολίγον τι πιο "τεχνική"!

8
Με το καλό να σου έρθει και εύχομαι να είναι ΌΠΩΣ τα θες με το που βγει απ'τη θήκη!!

Αν θες, κράτα μας ενήμερους για την διαδικασία!

9
Η συζήτηση για τους SSD μεταφέρθηκε εδώ.

10
Επίσης, οι SSD εκ σχεδιασμού έχουν ΟΡΙΟ στα writes, τουτέστιν, η χωρητικότητά του μειώνεται με την χρήση, θεωρητικά.  SSD μπορεί να έχει στο boot partition για γρήγορο boot, απο κει και πέρα δεν νομίζω οτι δικαιολογείται το κόστος.

Θα διαφωνήσω και περι AMD, χώρια του ότι είναι επεξεργαστές με τεράστια αξιόπιστη παρουσία στο server side, έχει κάνει δυναμική επιστροφή το 2017 με τον Ryzen. Προφανώς και προσωπικά θα κοιτούσα τους AMDs, και στην δουλιά και στο σπίτι έχω AMD64.
Θα συμφωνήσω και στα δύο. Σίγουρα η AMD άρχισε να μετράει με τους Ryzen και ΣΊΓΟΥΡΑ οι SSD φθείρονται με τη χρήση και κάποτε "χαλάνε". Το λένε και οι εταιρείες πως καλό είναι να περιορίζονται τα writes για να αντέχουν περισσότερο.


Λόγω της ταχύτητάς τους είναι λογικό να επιλέγονται για ορισμένες εφαρμογές αλλά εγώ, ακόμα, δεν θα τους εμπιστευόμουν για μακροχρόνια αποθήκευση σημαντικών δεδομένων. Και στο δικό μου σύστημα, ο SSD είναι μόνο για λειτουργικό και όλα τα υπόλοιπα (ακόμα και τα προγράμματα) τρέχουν από μηχανικούς δίσκους.

11
Καμιά ιδέα για το πως να "κλείνω" softwarικά τον ήχο από τα ηχεία τα οποία είναι συνδεδεμένα στην πίσω stereo έξοδο και να παίζει μόνο από τα ακουστικά ο ήχος?

12
Ωωωωω!!!! Μεγειές, μεγειές!!

(Και γ**ώ τις αυτοσυγκρατήσεις! Μπράβο!  ;D ;D )


...πέρασα κλωστή ραψίματος σε όλες τις τρύπες τα ξαναβίδωσα ωστε να είναι σφιχτά και να μην αλλάζουν ύψος...
Για πείτε περισσότερα γι'αυτό!  :o

13
Α δεν το ξέρω αυτό που λες.

14
Στο Priority του Task Manager εννοείς;

15
Συνεχίζοντας την αναζήτηση να αναφέρω πως ανοίγοντας τον Task Manager, κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο Process της 0204, πατώντας Properties και ορίζοντας "Windows 7" στο tab "Compatibility" έχω απρόσκοπτο παίξιμο εδώ και περισσότερο από μία ώρα σε Reaper και Guitar Rig.  :D ;D :D ;D :D ;D

Πείραξα λίγο και το buffer size για να μειωθεί το latency αλλά αυτό είναι κάτι που είχα κάνει και πριν και δεν θεωρώ πως επηρέασε.  ::) ::)

16
Λοιπά / Απ: Whatever
« στις: 12/02/18, 20:34 »
Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ από το taxis το mail ε?   ;)

17
Ενδιαφέρον! Ευχαριστούμε!
Copy paste τα εκανα.Γιαυτο δεν εχουν κανενα ορθογραφικο λαθος  :yeah :yeah :yeah :roll :roll :clap :clap
:-D

18
Λογικά οποιαδήποτε ακουστικά φτιαγμένα για studio χρήση θα υπερκαλύπτουν τις ανάγκες σου.

Αλλά τι τύπου θέλεις; Ψείρες, κλειστού τύπου;

Φαντάζομαι για σύνδεση με υπολογιστή για να ακούς backing track και εσένα, σωστά;

Budget?

19
Δε νομίζω να αφορά τόσο κατηγορία ακουστικών όσο ήχο ηχογραφημένο με ειδικό εξοπλισμό ο οποίος, με "καλά" ακουστικά", δίνει την εντύπωση 3D.

Υ.Γ. Θα ήταν καλό να ξαναβλέπεις αυτά που γράφεις και να κανεις κάποιες απαραίτητες διορθώσεις στα μηνύματά σου πριν τα ανεβάσεις. Αυτό εδώ είναι πολύ δυσανάγνωστο.

20
ardour κυρίως με τα cab simulation plugins, audacity (όταν χρειάζεται, δηλ μόνο για μετατροπές απο σε mp3), qjackctl (software audio routing), guvcview για HD video.
για το βίντεο αυτο που κάνω είναι να στέλνω  (μέσω jack - qjacktcl) την έξοδο απο απο το master out του ardour στο pulseaudio , και στο guvcview παίρνω audio απο pulseaudio. Ετσι η όλη διαδικασία γίνεται ψηφιακά, realtime, ΧΩΡΙΣ audio/video editing!!! μετά απλά ανεβάζω το ήδη συμπιεσμένο (απο την μάνα του λόγω cam) video στο youtube! Ετσι μέσα σε 10-15 λεπτά μπορω να φτιάχνω ένα βίντεο με υψηλή ποιότητα ήχου και το ανεβάζω κιόλας χωρίς κόπο και βαρετά editing.
Ευχαριστώ. Το κρατάω το μήνυμά σου και, ίσως, κάποια στιγμή να ασχοληθώ!

21
Σκέφτηκα την επιλογή Compatibility των Windows, με την οποία τους λες σε ποια έκδοση Windows απευθύνεται η εκάστοτε εφαρμογή, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να εφαρμοστεί σε drivers!

Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

22
Λίγο που ασχολήθηκα με το λαπτοπ είναι αρκετά σταθερό. Μάλλον έφταιγαν οι drivers.

Αν όμως σκεφτεί κανεις τίποτα άλλο...ας γράψει!

όλες τις ηχογραφήσεις/βίντεο που έχω κάνει εδω και γενικά είναι με linux. Τα windows απαγορεύονται στο σπίτι  ;D
Ποια προγράμματα χρησιμοποιείς;

23
Το σκέφτηκα το VM αλλά εκτός του ότι βαριέμαι, θα έχει και τεράστιο latency λογικά. Αλλά, θα μου πεις, μόνο για δοκιμή θα είναι.

Τώρα μόλις άνοιξα ένα παλιό λαπτοπ που είχα με Win7 και εγκατέστησα τα απαραίτητα για να δω συμπεριφορά.

Υ.Γ.: Το λάπτοπ έχει και Ubuntu σε dual boot αλλά βαριέμαι τραγικά να ασχοληθώ :P

24
Update

Αν, ενώ είναι κολλημένη πειράξω το Buffer Size των Asio4All, ξεκολλάει για λίγο αλλά μετά το ξανακάνει.
Να αναφέρω πως ούτε επεξεργαστής, ούτε μνήμες φτάνουν σε κάποιο όριο.

25
Καλημέρες!

Είπα να ξανασχοληθώ με το πέρασμα της κιθάρας στον υπολογιστή μετά από κάποια χρόνια που το είχα αφήσει. Με Windows 10 πλέον, δοκίμασα να βάλω την παλιά μου E-MU 0204 (η οποία έπαιζε μια χαρά στο παλιό setup μου με Windows 7) και ενώ έχω εγκαταστήσει τους drivers που είχε μέσα το κουτί (μιας και η εταιρεία δεν έχει βγάλει κάτι πιο καινούριο και, μάλιστα, στο site τους, για την συγκεκριμένη κάρτα, έχει drivers ΜΟΝΟ για Mac) καθώς και τους τελευταίους Asio4All, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι να "ακούει" για λίγο ο υπολογιστής και μετά να παγώνει. Κάνει, δηλαδή, έναν σταθερό ήχο σα βουητό και δεν ανταποκρίνεται.


Αυτό συμβαίνει και με Reaper αλλά και με Audacity και να αναφέρω πως το monitoring της ίδιας της κάρτας (όχι δηλαδή μέσω κάποιου software στον υπολογιστή αλλά hardwarικά) συνεχίζει να ανταποκρίνεται!


Δεν έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα ακόμα αλλά μια ιδέα που μου έχει καρφωθεί είναι πως εκείνοι οι drivers δεν συνεργάζονται με τα 10. Δεν θα έπρεπε να δουλεύουν οι τελευταίοι Asio4All όμως? Που, όπως λέει στο site, δουλεύουν κανονικά με 10?


Ιδέες?

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 253