Salinas:
Ρε παιδάκια, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό:
Αν και έχω αρχίσει εδώ και κανα δυο μήνες να μελετάω το Speed mechanics του Stetina και κάνω καθημερινά τις ασκήσεις που μου υπέδειξαν κάποια μέλη του forum σε άλλο νήμα, η ταχύτητά μου παραμένει απελπιστικά αργή: μετά το τέμπο 92 (κι αυτό όχι πάντα, μόνο σε τρελλά κέφια, το ξέρω φαίνεται απελπιστικά αργό :-\) ο ήχος χαλάει, δεν είναι καθαρός, χάνω το ρυθμό και νιώθω τα δάχτυλα "ξύλινα" αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, αφού αυτή η κατάσταση τραβάει πάνω από μήνα χωρίς σημάδια βελτίωσης, εσείς πιστεύετε ότι είναι θέμα επιμονής ή υπάρχει περίπτωση να πλησιάζω ή να έχω φτάσει σ'ένα όριο, οπότε καλό θα είναι να προσπαθήσω να βελτιώσω οσο γίνεται αυτά που έχω ήδη φτάσει και ν'αφήσω τα παραπάνω; :'( Μήπως πάλι θα έπρεπε να αλλάξω ασκήσεις;
paran0id:
ξεκινα απο πολυ αργες ταχυτητες με οσο το δυνατο μικροτερες κινησεις και στα δυο χερια, προσπαθησε επισης οι κινησεις να "ρεουν" :P μετα 2-2 τα μπιτ ανεβασμα και μετα απο ενα σημειο 2 πανω 1 κατω. βοηθαει αλλα θελει ωρα ;)
Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood:
Αυτό είναι ακριβώς οι οδηγίες του Stetina σο βιβλίο...
Έχεις κολλήσει στο 92 ένα μήνα τώρα? Με τί μελέτη?
Salinas:
--- Παράθεση από: Μεταβαρόνος Isnogood στις 25/03/07, 17:23 ---Αυτό είναι ακριβώς οι οδηγίες του Stetina σο βιβλίο...
Έχεις κολλήσει στο 92 ένα μήνα τώρα? Με τί μελέτη?
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ξέρω ότι αυτά λέει κι ο Stetina, αλλά σε μένα φαίνεται ότι δεν αποδίδουν.
μελετάω κατά μέσο όρο δύο ώρες τη μέρα. Το θέμα είναι ότι μέχρι τα 92 είδα θεαματικότατη βελτίωση: ο ήχος μου είναι πολύ πιο καθαρός και έχω απείρως περισσότερο έλεγχο στα σολαρίσματα, αλλά από ταχύτητα εξακολουθώ να πάσχω: μόλις αρχίσει να γίνεται λίγο γρήγορο το κομμάτι τα χάνω, δε μπορώ να συντονίσω τα δυο χέρια, χάνω το ρυθμό και ο ήχος μου είναι λες και δεν έχω ξαναπιάσει κιθάρα στα χέρια μου... Δεν περίμενα ότι θα έφτανα σε ένα σημείο όπου όλα θα τελείωναν τόσο απότομα. Πάντως δεν παραιτούμαι: το πεδεύω όπως λες εσύ: ξεκινάω κάθε φορά από αργά και περνάω όλα τα τέμπο, μέχρ το 92. Ε, που θα πάει, κάποια στιγμή θα το περάσω...
PlusYeaR:
Δοκιμασε να το ανεβασεις για λιγο στο 110 προσπαθησε το για αρκετη ωρα να παιξεις οσο καλυτερα μπορεις το πιθανοτερο ειναι να μην τα καταφερεις ΑΛΛΑ οταν γυρισεις το χρονομετρο θα σαι ανετα στο 95-100