Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Ελληνικά και όχι greeklish!

<< < (2/38) > >>

Βραζίλης:
tasoulis, μπορείς να δοκιμάσεις το Greeklish converter www.gl.idx.gr που είναι online και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Αν τελικά δεν σε βολέψει, πιθανότατα λόγω της αντιστοιχίας χαρακτήρων που δεν είναι παραμετροποιήσιμη, πες το μου και θα σκεφτώ κάτι άλλο (πχ. να φτιάξω δικό μου online πρόγραμμα  ;))

Καρχαρίας:
Είναι και το άλλο όμως, άντε και αλλάξουμε και γράφουμε με ελλήνικος. Τα ορθογραφικά ποιος θα τα διωρθώνει? Και μη μου πείτε για τον word, δεν βολεύει πάντα.
Άσε το κράξημο που τρώμε, το ξέρω εκ' πείρας....

Απόλλων:
Το "All Greek to me" είναι ένα ενδιαφέρον, πρωτότυπο και εύχρηστο πρόγραμμα που επιτρέπει τη μετατροπή κειμενων από Greeklish σε Ελληνικά. Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα αυτό:

http://www.ilsp.gr/greeklish

Και σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε έναν on-line μετατροπέα φράσεων από Greeklish σε Ελληνικά:

http://www.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Από όσο είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω, λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά. Όλο το post αυτό "μεταφράστηκε" από Greeklish σε Ελληνικά με τη βοήθεια αυτού του μετατροπέα και χωρίς να χρειαστεί καμια απολύτως διόρθωση.

Αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε Greeklish, μπορείτε στο εξής να μετατρέψετε εύκολα ένα μήνυμα, τουλάχιστον μικρού μεγέθους, σε Ελληνικά με αυτό τον τρόπο και μετά με "Copy 'n' paste" να το μεταφέρετε στις συζητήσεις της Κιθάρας. Δοκιμάστε το και θα πειστείτε.

Βραζίλης:
Πράγματι, πολύ καλό! Από κάτω υπάρχει μια "μηχανή αναγνώρισης" των λέξεων που αναγνωρίζει το τι θέλεις να πεις με όποιον τρόπο και να το πεις στα greeklish και ας μην ξέρεις ορθογραφία! Για παράδειγμα, μεταφράζει σε "μια ωραία πεταλούδα" όλα τα παρακάτω:
mia wraia petaloyda
mia oraia petalouda
mia orea petaluda
 ;)

Τσάκι:
μου έχει σπάσει τα νεύρα το "παλιομηχανακι" αυτό,ότι και να κάνω τα αναγνωρίζει και τα μεταφράζει όλα και δει ορθογραφικως σωστά..αν είναι δυνατόν.άτιμη τεχνολογία τι μας κανεις..επίσης το παρόν post είναι σε greeklish αλλαγμένο από το εν λόγω πρόγραμμα..
 ??? ??? ??? ??? ??? >:( >:( >:( >:(

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View