Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Υποστηρίξτε το kithara.gr με μια δωρεά!

(1/3) > >>

Βραζίλης:
Όπως ξέρετε (ή φαντάζεστε), η λειτουργία αυτών των σελίδων, εκτός από την προσωπική εργασία και το μεράκι των δημιουργών, απαιτεί να γίνονται κάποια τακτικά και έκτακτα έξοδα (πληρωμή παρόχου φιλοξενίας, αναβαθμίσεις προγραμμάτων, κλπ).

Εμείς οι δημιουργοί του kithara.gr επιθυμούμε να συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες αυτού του site δωρεάν στα μέλη του, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια από το 2000 έως σήμερα. Θα μας βοηθούσατε, και θα το εκτιμούσαμε, αν στηρίζατε τις προσπάθειες και τους κόπους μας με μια μικρή εθελοντική και προαιρετική χρηματική δωρεά, που θα βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων του site. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν αποκλειστικά για την συντήρηση και ανάπτυξη του kithara.gr με στόχο την προσφορά περισσότερων και καλύτερων υπηρεσιών στα μέλη μας και γενικότερα στον ελληνικό μουσικό πολιτισμό.

 Οι τρέχοντες στόχοι μας είναι:
* Διάθεση όλης της υπάρχουσας online βάσης δεδομένων μας -με δεκάδες χιλιάδες στίχους και ακόρντα- ελεύθερα για όλους, όταν το site θα πληρώνει την αντίστοιχη μηνιαία συνδρομή για τα πνευματικά δικαιώματα.
* Web radio που θα μπορεί να παίζει νόμιμα γνωστά δισκογραφημένα τραγούδια, όταν το site θα πληρώνει την αντίστοιχη μηνιαία συνδρομή για τα πνευματικά δικαιώματα.
* Μετάβαση σε δυνατότερο server με περισσότερο δωρεάν χώρο για τις Σελίδες Καλλιτεχνών, κλπ, όταν το site θα πληρώνει την αντίστοιχη μηνιαία συνδρομή.
* Νέα σχεδίαση/εμφάνιση του site που θα το κάνει πιο όμορφο και ευχάριστο στο μάτι, πληρώνοντας έναν επαγγελματία γραφίστα/web designer.
* Αγορά εξειδικευμένου λογισμικού για νέες λειτουργίες στο site.
* Οργάνωση συναυλιών/φεστιβάλ με συγκροτήματα μελών.
* Οργάνωση μαθημάτων/σεμιναρίων για τα μέλη.
* και άλλα μικρά και μεγάλα που έχουμε κατά νου και που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μακροπρόθεσμα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεισφέρετε με χρόνο και γνώσεις, διαβάστε τα θέματα:
 Το kithara.gr ζητά συνεργάτες
 Το kithara.gr ζητά συντονιστές φόρουμ

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
Πατήστε στο κουμπί "Δωρεά" που θα βρείτε στο πάνω οριζόντιο μενού του φόρουμ, ή απλά εδώ: Δωρεά

Lo.Lee.Ta:
Καλημέρες Συμφορουμίτες.
Βλέπω ότι το θέμα έχει διαβαστεί ήδη 122 φορές, ελπίζω και σε περισσότερες, μιας και οι χρήστες του kithara.gr δεν περιορίζονται σε μερικές εκατοντάδες, ούτε και χιλιάδες.
 
  Είμαστε χρόνια σε αυτό το χώρο και πιστεύω ότι τουλάχιστον τα βασικά μέλη που συμμετέχουμε (και όχι μόνο) θα πρέπει να προσφέρουμε ένα χρηματικό ποσό, ανάλογα με τη τσέπη του ο καθένας, εφόσον το φόρουμ έχει ανάγκη τη βοήθεια μας. Είναι ένας τρόπος για να παραμείνει το site ενεργό αλλά ακόμη και να εξελιχθεί.
  Όλα αυτά βεβαίως βεβαίως, γνωρίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς τα γνωρίζετε. Ο λόγος που ποστάρω είναι περισσότερο, για να δώσω έμφαση στο ποστ του Βραζίλη και να το επαναφέρω στα μάτια σας.
 
Από ότι μπορείτε να δείτε στo κουμπάκι Δωρεά, που βρίσκεται στο κεντρικό Menu του φόρουμ όταν είστε εγγεγραμένοι, ο μόνος που έχει προσφέρει Δωρεά είναι ο ίδιος ο Βραζίλης, ο οποίος χαίρω πολύ, εδώ και χρόνια δεν προσφέρει μόνο τη τσέπη του. Έαν ενδιαφέρεστε να μάθετε, θα σας ενημερώσουν ότι δεν έχει γίνει κάποια επιπλέον δωρεά στα παρασκήνια.
 
Θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λόγος να διαθέσουμε κάποιο χρηματικό ποσό ο καθένας μας για το Forum ?
Θεωρείτε, ότι ο τρόπος με τον οποίο υλοποιείται αυτό το Θέμα είναι λανθασμένος ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί ο σκοπός ?
Θεωρείτε ότι κανένας δεν θα ασχοληθεί με το κουμπάκι Δωρεά λόγω άγνοιας και το φόβου για το Paypal και τις κάρτες ?
 
Πείτε την γνώμη σας, συμμετέχετε, μήπως καταφέρουμε να δώσουμε δύναμη και Ευρώπουλα ή ΕυρωΔραχμόπουλα σε αυτό το ποστ.
Δεν θα σας στείλουμε χαράτσι μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ.
 
Να είστε καλά.
Καλημέρα σας.

Μάνος Καμπούρης (m.k.):
Υπάρχει και άλλος τρόπος πέραν του paypal, όπως π.χ. πίστωση σε λογαριασμό τραπέζης;

elrich:
Θα ήθελα να υπάρχει και επιλογή πιστωτικής visa και mastercard για εμάς που δεν έχουμε paypal.
Επίσης θα έπρεπε να υπάρχει μπανεράκι με το donate για να ξεστραβωθούμε να το βλέπουμε!

Βραζίλη, στο φτιάχνω όποτε θες ένα φλασάκι!

Βραζίλης:
Υπάρχει λογαριασμός τραπέζης, λεπτομέρειες σε ΠΜ.

Υπάρχει δυνατότητα δωρεάς με πιστωτική κάρτα μέσω paypal χωρίς να χρειάζεται να έχετε γραφτεί στο paypal. Απλά πατήστε στο "Don't have a Paypal account?"

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View