Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Εγγραφείτε και συνδεθείτε στο φόρουμ μέσω facebook!

(1/1)

Βραζίλης:
Όσοι δεν είστε ακόμα εγγεγραμμένοι στο φόρουμ, μπορείτε τώρα να το κάνετε μέσω του λογαριασμού σας στο facebook!

Όσοι έχετε ήδη εγγραφεί μέσω της φόρμας εγγραφής του φόρουμ, μπορείτε να ενοποιήσετε τον λογαριασμό του φόρουμ με τον λογαριασμό facebook και στο εξής να συνδέεστε στο φόρουμ αυτόματα εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο facebook. Αρκεί να κάνετε κλικ στο "Ενοποίηση λογαριασμού με το facebook" που θα βρείτε μέσα στην σελίδα του Προφίλ σας.

(Ο μέχρι τώρα τρόπος εγγραφής και σύνδεσης μέσω των σελίδας εγγραφής του φόρουμ δεν καταργείται, απλά σας δίνεται μια νέα δυνατότητα)

Οι λειτουργίες που υποστηρίζονται είναι:
- Εγγραφή μέσω facebook (νέα μέλη)
- Ενοποίηση λογαριασμού του φόρουμ με το facebook (υπάρχοντα μέλη)
- Διαχωρισμός λογαριασμού του φόρουμ από το facebook (αν το μετανιώσετε)
- Εισαγωγή της εικόνας προφίλ σας του facebook ως avatar στο φόρουμ
- Εισαγωγή των φίλων σας του facebook ως φίλους στο φόρουμ (αν/όσοι είναι μέλη)

Διαδικασία για εγγραφή νέων μελών μέσω facebook:
1) Πηγαίνετε στην σελίδα εγγραφής πατώντας το κουμπί του φόρουμ Εγγραφή
2) Αποδεχτείτε τους όρους χρήσης
3) Κλικ στο κουμπί Σύνδεση μέσω facebook
4) Αποδεχτείτε την εφαρμογή kithara.gr να λαμβάνει το δημόσιο προφίλ σας, τη λίστα φίλων σας και τη διεύθυνση email σας (υποχρεωτικό), και να δημοσιεύει δημόσια στο Facebook για λογαριασμό σας (προαιρετικό)
5) (ξανα)Αποδεχτείτε τους όρους χρήσης
6) Δώστε το όνομα χρήστη που επιθυμείτε (ή αφήστε αυτόν που προτείνεται), και έναν κωδικό (δεν θα χρειαστεί να τον ξαναδώσετε, εκτός αν θελήσετε να συνδεθείτε στο φόρουμ με αυτά τα στοιχεία, χωρίς να συνδεθείτε στο facebook). Σημείωση: Το όνομα χρήστη (login name) αφορά στα στοιχεία σύνδεσης για τον λογαριασμό σας του φόρουμ και δεν μπορεί να αλλάξει αργότερα, μπορείτε όμως αν θέλετε να ορίσετε ένα Εμφανιζόμενο Όνομα μέσα από την σελίδα του προφίλ σας (του φόρουμ).
7) Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω, θα ανακατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα του φόρουμ όπου θα φαίνεστε πια εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι! Στο εξής, για να συνδεθείτε στο φόρουμ αρκεί να πατήσετε το κουμπί Σύνδεση μέσω facebook (εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο facebook)
 8) Θα ήταν καλό να πάτε στην σελίδα του προφίλ σας και να συμπληρώσετε και άλλα στοιχεία στο προφίλ σας, για να σας μάθουμε καλύτερα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην επιλογή Facebook - Ρυθμίσεις όπου έχετε τις επιλογές για Δημοσίευση στο Χρονολόγιό σας, εισαγωγή φίλων και εισαγωγή εικόνας προφίλ από το facebook.

Διαδικασία για την ενοποίηση υπαρχόντος λογαριασμού φόρουμ με το facebook:
1) Προφίλ - Facebook - Ενοποίηση λογαριασμού με το Facebook
2) Αποδεχτείτε την εφαρμογή kithara.gr να λαμβάνει το δημόσιο προφίλ σας, τη λίστα φίλων σας και τη διεύθυνση email σας (υποχρεωτικό), και να δημοσιεύει δημόσια στο Facebook για λογαριασμό σας (προαιρετικό)

Βραζίλης:
Τον τελευταίο καιρό υπήρξε ένα πρόβλημα με την σύνδεση μέσω facebook, αυτό γιατί το facebook αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο σύνδεσης. Έπρεπε να γίνουν αλλαγές στον κώδικα του φόρουμ του kithara.gr.
Τελικά, αυτές οι αλλαγές έγιναν, και τώρα μπορείτε να συνδέεστε και πάλι, εύκολα και γρήγορα, μέσω του λογαριασμού σας στο facebook.  ;)

saved:
Μα καποιοι δεν εχουμε facebook.. ;D ;D ;D ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View