Σελίδες:
 • #1 από koukwst στις 15 Jan 2011
 • καλησπερα και καλοσορισα στο forum :) εχω μερικες αποριες που βασανιζουν το μυαλο μου και σκαω αντι να κατσω να ασχοληθω με την μουσικη.. λοιπον ας υποθεσουμε οτι καποιος (ποιος αραγε?? 0:) ) εχει μια κιθαρα εναν παλιο τρανζιστορατο ενισχυτη ηχεια logitech αρκετα βαττ παταλια και ενα pod2 και θελει να αγορασει ενα μπασσο και εναν λαμπατο εν. κιθαρας.. οι αποριες.. α)μπορω να συνδεσω το μπασσο στον ενισχυτη τον τρανζιστορατο?? ναι οχι και γιατι..β)στο λαμπατο (φανταζομαι ιδια απαντηση με το α..γ)να χρησιμοποιησω το pod ως DI και να το συνδεσω στα logitech?? τι κινδυνευει λιγοτερο?? φανταζομαι οτι με το μπασσο λογω συχνοτητων μπορει να καψω τιποτα.. ή οχι?? επισης πεταλια κιθαρας μπορω να συνδεω στο μπασσο?? παντα ειχα την εντυπωση οτι ετσι τα καταστρεφω (περα απο τον ηχο μου).. ουφ τα πα.. ευχαριστω για την υπομονη σας ;D
 • #2 από Korgy στις 16 Jan 2011
 • τα πάντα πάνε παντού αρκει ποτε να μην αφήσεις λαμπάτο ενισχυτή χωρις να ειναι συνδεδεμένος με ηχειο των αντιστοίχων Οhm .


  βεβαια με το λοτζιτεκ μην περιμενεις και καναν ηχο της προκοπής.
 • #3 από adr1anos στις 17 Jan 2011
 • τι κινδυνευει λιγοτερο?? φανταζομαι οτι με το μπασσο λογω συχνοτητων μπορει να καψω τιποτα.. ή οχι?? επισης πεταλια κιθαρας μπορω να συνδεω στο μπασσο?? παντα ειχα την εντυπωση οτι ετσι τα καταστρεφω (περα απο τον ηχο μου).. ουφ τα πα.. ευχαριστω για την υπομονη σας ;D
  Με το μπάσο, οτιδήποτε που δεν έχει 10άρι ή ακόμα καλύτερα 12άρι μεγάφωνο, κινδυνεύει να χαλάσει από τις χαμηλές συχνότητες, εάν οδηγηθεί με περισσότερα watt (ένταση) από ότι έχει σχεδιαστεί να παράγει.
  Με μικρά μεγάφωνα, ειδικά που δεν είναι αυτοενισχυ/ομενα και χρησιμοποιείς έναν εξωτερικό ενισχυτή για να τα οδηγήσεις, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς, να αυξήσεις την ένταση και να τα καταστρέψεις.
  Διάβασε εδώ στο φόρουμ άρθρα που μιλάνε για οικονομικούς ενισυχτές μπάσου και πάρε έναν από αυτούς να κάνεις την δουλειά σου.
Σελίδες: