Απ'τους πρωτους δισκους που αποκτησα(το lovedrive εννοω),αλλα για εμενα ο δισκος με τις περισσοτερες αναμνησεις ηταν το Serpents Egg απο Dead Can Dance.
Παράθεση από: Metal_Throne στις 11/05/08, 22:37Χωρίς δεύτερη σκέψη ...Scorpions – Lovedrive !!!Ήταν η εποχή που έμπαινα στα "πράγματα" και οι Scorpions το κατάφεραν μια χαρά.Όσο για τις αναμνήσεις...όποτε ακούω τα Always Somewhere, Loving you Sunday Morning, Coast to Coast κλπ έρχονται στο μυαλό καταστάσεις που συνέβησαν για πρώτη φορά. Και μιλάμε οτι έγιναν ...πολλά πράγματα για πρώτη φορά Εμένα ο πρώτος μου ήταν το Still loving you κ αυτός είναι που μου λέει πολλάαααα κ μετά το Lovedrive !!! Κ μετά κατέληξα να αγοράσω όλα τα cd των Scorpions Τουλάχιστον μπήκα ομαλά στα πράγματα Σε νιώθω !!!
Χωρίς δεύτερη σκέψη ...Scorpions – Lovedrive !!!Ήταν η εποχή που έμπαινα στα "πράγματα" και οι Scorpions το κατάφεραν μια χαρά.Όσο για τις αναμνήσεις...όποτε ακούω τα Always Somewhere, Loving you Sunday Morning, Coast to Coast κλπ έρχονται στο μυαλό καταστάσεις που συνέβησαν για πρώτη φορά. Και μιλάμε οτι έγιναν ...πολλά πράγματα για πρώτη φορά