Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - panixgr

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 63
1
Μπάσο / Απ: Νέα μπασίστρια
« στις: Χθες στις 12:33 »
@panixgr Συμφωνώ για τους Manowar, το μπάσο "σκότωνε" τότε, ήταν πρωτοποριακό για την εποχή.

σ'ωραιος!

2
Κι αν έρθει σπίτι σου κάποιος φίλος και θέλει να μπει στο Facebook μέσω του Wifi σου; Θα του πεις "μισό λεπτό να κάνω αίτηση στον πάροχο να επαναφέρει την πρόσβαση"; :D

ας το στερηθεί για 10 λεπτά!! το δοκιμασαν δισεκατομύρια άνθρωποι επι χιλιετίες και δεν έπαθαν απολύτως τίποτε!

Σοβαρά τώρα, πρόβλημα υπάρχει με κάθε είδους ακατάλληλη πληροφορία. Π.χ. θα έβαζα χρονικό φραγμό σε μερικές υπηρεσίες, και ολικό φραγμό σε χαρακτηρισμένα sites. Και με σύστημα που θα ελέγχει οτι ο DNS είναι ο σωστός. Διαφορετικά δεν υπάρχει τρόπος σήμερα που το 99% των σάιτς είναι https.

Μια λύση είναι το opendns.org αλλά εύκολα το παρακάμπτει ο μέσος χρήστης (αλλά όχι ο μέσος οικιακός χρήστης).

3
humbuckers !

4
wolf θα μπορούσες να πάρεις και φθηνούς HB απο ebay ή aliexpress. Για αρχή τουλάχιστον.

5
Αν ο πάροχος έδινε την δυνατότητα κεντρικών ρυθμίσεων και μάλιστα μετά απο αίτηση του πελάτη τότε το εγχείρημα θα ήταν νόμιμο (γιατί ντε και καλά θα πρέπει το facebook να θεωρείται "καλό" εκ προϊμίου είναι άλλο θέμα) και πολύ πιο αποτελεσματικό.

Και γενικά στον τομέα του "γονικού ελέγχου" βάζουν τον κοσμάκη (γονείς)  να παιδεύεται με plugins, με προγραμματάκια και άλλες τέτοιες προσεγγίσεις, ενώ θα μπορούσε η δουλιά να γίνει σωστά.

6
Μπάσο / Απ: Νέα μπασίστρια
« στις: Χθες στις 09:08 »
Αναγκαστηκα και τους εψαξα στο youtube.... δεν μπορω καθολου το stoner......

εκτός και αν πρόκειται για τους Villagers from Ioannina City, stoner με κλαρίνα, πολύ φάση!!

7
3η επιλογή κράτα τους μαμίσους, και βάζεις άλλους όταν θα ξέρεις τι ακριβώς ήχο θες (για μένα άχρηστη κίνηση αν η κιθαρα σου αρέσει)...

δηλ δεν είπες ΤΙ δεν σου αρέσει απο τους μαμίσους, τι θες να αλλάξεις στον ήχο τους.

8
αν τα έκοβε ο πάροχος θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό...

9
είναι και πολιτικό το θέμα, και φιλοσοφικό και πρακτικό και απ'όλα...

Η επιστήμη βασικά είναι στην ουσία του ανθρώπου, είναι στην κατασκευή του. Απο την άλλη, οι θρησκείες έχουν τεράστιες αλήθειες και σοφία χιλιετηρίδων που μόνο σε κατασταση φώτισης θα μπορούσε κανείς να τα συλλάβει μόνος του.

Δεν μπορούμε να συγκρινουμε θρησκείες με επιστημη,είναι διαφορετικά πράγματα, η σύγκρισή τους και μόνο αποτελεί πλάνη...

Τελος να πω οτι ιδίως η δική μας η θρησκεία (ελληνική ορθοδοξία - όχι ορθοδοξία γενικώς) είναι πλέον ΠΤΩΧΟΤΑΤΗ, ευνουχισμένη, ΣΤΕΙΡΑ και καμία σχέση δεν έχει με αυτό που ήταν 1000 πριν. Η πνευματικότητα πάει να πιάσει πάτο.... οπότε λογικό να λοξοκοιτάμε προς δυσμάς μεριά για να θρέψουμε την πνευματικότητά μας...

Επίσης να πω και το άλλο, σήμερα θρησκεία είναι το trap, το iphone, то ipad, η google και το facebook. Οπως στα χρόνια μας ήταν το ροκ και ινδάλματά μας οι zeppelin, οι purple, κτλ κτλ... Ηταν Θρησκείες με τα ΟΛΑ ΤΟΥΣ (τελετουργικά, εμφάνιση, φιλοσοφία, τρόπος ζωής, κτλ)

αυτά και δεν θα επεκταθώ... καθότι είναι φανερό το πως "πρεπει" να συμπεριφερόμαστε... πως τα που πρεπει να παει το πράμα... σχέσεις με ποιούς πρέπει να κόψουμε κτλ κτλ κτλ..

αγριεύουν τα πράγματα ....

10
Οπως είπαμε και στο άλλο νήμα, δεν υπάρχει όφελος απο κόντρες, ας κουλάρουμε λίγο!

ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!

11
εύγε, σιγά-σιγά μπαίνεις στο νόημα, πες μας τώρα και την διαφορά τους, αν βέβαια την γνωρίζεις

ρε παιδιά, μιλάμε σε ένα φόρουμ, στο οποίο, κατα μέσο όρο "καθημερινές" γράφονται 1 με 2 ποστς...... είναι ανάγκη να διώχνουμε και τους λίγους εναπομείναντες χρήστες?

Guitar Fun, συμφωνώ μαζί σου σε αρκετά, μην αφήνεις τον εγωισμό να μπαίνει εμπόδιο... όλοι μας το κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε λάθη.
Το ίδιο ισχύει φυσικά και με τον Uriah, ο οποίος γνωρίζω οτι προσπαθεί για το καλύτερο...

και στην τελική, εδω είμαστε για την μουσική, όχι για φιλοσοφίες!

12
Οι περισσότερες επιστήμες -αν όχι όλες- αυτό που κάνουν είναι να προσπαθούν να εξηγήσουν/εξηγούν τη φύση και τον τρόπο λειτουργίας της.
π.χ. η θεωρία γλωσσών προγραμματισμού, και σχεδόν όλα τα υπολογιστικά μαθηματικά (αυτόματα, γραμματικές, πολυπλοκότητα) δεν έχουν καμία σχέση με καμία φύση.

13
Μπάσο / Απ: Νέα μπασίστρια
« στις: 16/03/18, 14:58 »
Καλησπέρα παιδιά!!! Έχει τύχει σε κανέναν σας να έχει πόνους στα δάχτυλα στους συνδέσμους; Πονάω εδω και αρκετό καιρό στον παράμεσο του αριστερού χεριού στο δεύτερο σύνδεσμο (από το νύχι προς τα πάνω) - δε ξέρω πως αλλιώς να το πω. Επιδυνόνεται όταν παίζω ώρα. Κάνω κάτι λάθος όταν παίζω ή είναι φυσιολογικό και τυχαίνει;

το δάκτυλο κάνει φάλαγγα? όπως θα έπρεπε η το πατάς τεντωμένο ευθεία? Ο δάσκαλος θα σου πει τον σωστό τρόπο.

14
Να στο θέσω διαφορετικά, τα μαθηματικά είναι ένα αυθύπαρκτο σύστημα, μπορεί και να υπάρξει και χωρίς την φύση, δεν βασίζεται στην φυση, δεν μελετάει στην φύση, δεν εξαρτάται απο την φύση. Είναι ένα τεχνητό κατασκεύασμα των ανθρώπων. Το μόνο φυσικό στα μαθηματικά είναι η ανθρώπινη λογική (που αυτή ΕΙΝΑΙ δημιούργημα του Θεού). Και με αυτην την λογική η γεωμετρία είναι πιο κοντά στην φύση απο ότι π.χ. τα αφηρημένα μαθηματικά ή η άλγεβρα.
Ενώ η φυσική, εκ ... φύσεως  ;D ασχολείται με δημιουργήματα του Θεού. Νομίζω είναι βασική αυτή η διάκριση. Δεν έχω δει να την κάνουν άλλοι, αλλά για μένα είναι θεμελιώδης.

15
@panixgr Δηλαδή η Φυσική είναι δημιούργημα του Θεού αλλά τα μαθηματικά όχι;


Έλα, πες την αλήθεια, είχες κάποιο στραβόξυλο κακκιασμένο μαθηματικό στο Λύκειο...  ;D

η φυσική ασχολείται με αυτό που προϋπήρχε των ανθρώπων. τα μαθηματικά ασχολούνται με ανθρώπινες κατασκευές.

Αγαπώ τα μαθηματικά, επιστ. υπολογιστών σπούδασα, δηλ κυρίως (υπολογιστικά) μαθηματικά (θεωρία υπολογισμών, αλγόριθμοι και πολυπλοκότητα, διακριτά..), αλλά και κλασικά μαθηματικά που πέρναμε μαζί με το μαθηματικό...
Μάλιστα σε μερικά μαθήματα είχα διαπρέψει. Πιθανότητες Ι, είχα πάρει 8, ένας μαθηματικός 5.5 και όλο το υπόλοιπο πανεπιστήμιο κάτω απο την βάση  ;D

16
Ο bitcollector το προσεγγίζει σωστά.
Η απλή απάντηση στα ερωτήματα περι πι είναι οτι ο πι προυπήρχε των μαθηματικών και της άλγεβρας, καθότι απεικονίζει μια απλή γεωμετρική ιδιότητα που υπήρχε στην φύση ανέκαθεν. Είναι επομένως δημιούργημα του Θεού (όπως είναι και η Φυσική, η Ιατρική, κτλ). Τα μαθηματικά απο την άλλη (και η πληροφορική) είναι δημιουργήματα του ανθρώπου. Η προσπάθεια προσέγγισης των δύο οδηγεί στην διαπίστωση κάποιων ατελειών.
Δηλ, ο πι (όπως και ο ε) είναι (με όρους απειροστικού λογισμού) όρια.

17
Μαγνήτες και ηλεκτρικά / Απ: FLEOR pups
« στις: 15/03/18, 07:53 »
Χθες άλλαξα μπουλόνια στα saddles με νέα Ibanez-τυπου που πήρα μαζικά απο το ebay.
Κανένα πρόβλημα...

Σύντομα ελπίζω να έχω και review... είτε στην Carvin είτε στην Kramer.

18
Τωρα μπαίνει στην εφηβεια

το άλλαξα το ψυγείο! το θεμα είναι αν τα 142,000 χλμ είναι οκ για αλλαγή ψυγείου.

19
παικτουρες μου καλωσήλθατε στον μαγικό κόσμο των άρρητων αριθμών.... (π, e, √2 , κτλ κτλ, για την ακρίβεια όλοι οι αρθμοί που εκφράζονται σαν √N , όπου Ν δεν είναι τέλειο τετράγωνο είναι άρρητοι)  , και κανείς τους δεν μπορεί να εκφραστεί με ένα πεπερασμένο πλήθος ψηφίων.... με λίγα λόγια όλοι τους γεμίζουν GB επι GB και παλι είναι προσέγγιση....

Δεν νομίζω οτι είναι πρακτικό να δοξάζουμε τον καθένα τους, με βωμούς, θυσίες, σπονδές, κτλ ξεχωριστα....

21
δεν το παιζω ελληναρας, κτλ κτλ κτλ, αλλα οσο διατηρουμε τους γνωστους αυτοματισμους ως λαος, δεν νομιζω οτι εχουμε ελπιδες να ανεβουμε κατηγορια (τοπικο δηλ).

22
Σήμερα 14 Μαρτίου γιορτάζεται η Ημέρα του π(3.14)
Δείτε ένα σχετικό ενδιαφέρον άρθρο μου εδώ:


τι πάει να πει γιορτάζεται?
Υπάρχει στο επίσημο εορτολόγιο κάποιας Ορθόδοξης εκκλησίας?

δεν νομίζω....

23
Δες το πως θα παει οταν ζεστάνει ο καιρος για τα καλα.

χθες και σήμερα 102 βαθμούς δεν είδα, και τα ανεμηστηράκια δεν μπήκαν καθόλου σε λειτουργία. "Κανονικά" στο ρελαντί, ζεστό, δηλ στα φανάρια ανέβαζε 102, και αυτό προβλέπεται κιόλας, σε κάποια φάση, ίσως τώρα να αργεί να πιάσει τους 102+. Σε πορεία ελπίζω να μην ξαναδώ πάνω απο 100 βαθμούς.
Να ξεκουραστούν και τα ανεμηστηράκια λίγο :)

Ο μάστορας φοβήθηκε μην πετάξει (σπάσει) το ψυγείο εκεί που μπαίνει το πάνω (το ζεστό) κολάρο. Για αυτό και η αλλαγή. Τα δε κολάρα ήταν πρησμένα. Τα νέα είναι καινούργιο design.

Γενικά 142,000χλμ είναι καλά για γιαπωνέζικο ψυγείο? δηλ είναι λίγα? πολλά?

24
simera Subaru Peiraios (sorry gia ta greeklish kano install to kubuntu) kai allaksa (xwris na pw tpt ston mastora)

- psigio
- kolara
- zanfor
- cineblock
- valvolines, ladia ktl

opote twra treho me kainourgio psigio/ygra psigiou/kolara/tapa/thermostati .. ola kainourgia plin tis trompas.

kala fainetai na paei!

25
πολύ ωραίο παίξιμο, και συμφωνώ για την κιθάρα... ελπίζω εκτός απο τον 1600άρη κινητήρα (1.6) να βγαίνει και σε 2.0λιτρη έκδοση (δηλ 7-χορδη), πραγματικά πανέμορφη, χαίρομαι που το μαπλ επανέρχεται στις ταστιέρες.
Ο ήχος πολύ καθαρός, πολύ καλός.

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 63