Hot sauce εννοείται ότι το έτοιμο είναι η απλή και εύκολη λύση αλλά..... σκέψου ιμάντα από σακβουαγιάζ που δεν κόβεται με τίποτα. Τον κάνεις πχ 4 περιστροφές από τους χαλκάδες δημιουργώντας ένα χερούλι. Το υλικό βέβαια αν και αντοχής είναι πολύ μαλακό. Γι΄αυτό ενδιάμεσα στις διπλώσεις (2 πάνω - 2 κάτω) βάζεις σάντουιτς ένα σκληρότερο και ελαστικότερο υλικό πχ μία ή δύο λωρίδες πλαστικό τύπου καπάκι από τάπερ. Όλο αυτό μετά μπορείς να το ντύσεις με σφουγγάρι-αφρολέξ και γύρω γύρω να το τυλίξεις με δέρμα της αρεσκείας σου, ή ξέρω γω μαύρο αδιάβροχο ύφασμα τύπου μαλακή θήκη για κιθάρες. Αυτά όλα που σου λέω είναι απλά για το μεράκι σου, αν έχεις χρόνο και όρεξη και πολύ πιθανό να τα βρεις όλα τσάμπα.
ρε Σάλτσα τυροβρωμίκουλα, αει ξεσκόνησε τον ενισχυτή που εχει 20 κιλά σκονης. για αυτο σου κοπηκε το χερούλι
Ασε μας ρε νοσοκομειακε πληκτρά ησυχους.Τι μιλας αφου δεν ξερεις?Δεν παιζει καλα το μηχανημα χωρις τη μπιχλα.
Παράθεση από: XoLiDoXoS στις 14/06/14, 01:27Hot sauce εννοείται ότι το έτοιμο είναι η απλή και εύκολη λύση αλλά..... σκέψου ιμάντα από σακβουαγιάζ που δεν κόβεται με τίποτα. Τον κάνεις πχ 4 περιστροφές από τους χαλκάδες δημιουργώντας ένα χερούλι. Το υλικό βέβαια αν και αντοχής είναι πολύ μαλακό. Γι΄αυτό ενδιάμεσα στις διπλώσεις (2 πάνω - 2 κάτω) βάζεις σάντουιτς ένα σκληρότερο και ελαστικότερο υλικό πχ μία ή δύο λωρίδες πλαστικό τύπου καπάκι από τάπερ. Όλο αυτό μετά μπορείς να το ντύσεις με σφουγγάρι-αφρολέξ και γύρω γύρω να το τυλίξεις με δέρμα της αρεσκείας σου, ή ξέρω γω μαύρο αδιάβροχο ύφασμα τύπου μαλακή θήκη για κιθάρες. Αυτά όλα που σου λέω είναι απλά για το μεράκι σου, αν έχεις χρόνο και όρεξη και πολύ πιθανό να τα βρεις όλα τσάμπα.Ή πολύ απλά στην επόμενη παραγγελία του korgy παίρνεις ένα καινούργιο χερούλι από τον Τhomann για 6 Ευρώ και τελειώνει η ιστορία...