Σελίδες:
 • #1 από krios80 στις 03 Apr 2011
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  «Σαν πέσει η νύχτα…»
     Ο  Γιάννης Λεκόπουλος για μια μοναδική εμφάνιση
  στη μουσική σκηνή του ΄΄Βar 16΄΄
  ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

   
   
   
  Ο Γιάννης Λεκόπουλος παρουσιάζει το  Σάββατο 16 Απριλίου για μια μοναδική εμφάνιση την επιτυχημένη  μουσική παράσταση «Σαν πέσει η νύχτα...», στο χώρο Βar 16.
  Το αγαπημένο μουσικό στέκι του καλού ελληνικού τραγουδιού φιλοξενεί τον Γιάννη Λεκόπουλο, που έχει ξεχωρίσει για το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο και την δυνατή σκηνική του παρουσία στο πιστό κοινό της πόλης.
  «Σαν πέσει η νύχτα...», μας παρουσιάζει, μαζί με τους  εξαιρετικούς μουσικούς του, μια παράσταση που μας συγκινεί και μας ταξιδεύει. Το ρεπερτόριο του περιλαμβάνει τραγούδια από την δισκογραφία του «Ψυχή μου αλάνι» (Ν. Πιτλόγλου), «Μέρες» (Σ. Νάτσιου), «Eπήγα» (Μ. Μεναχέμ), «ο Ρούλης ο ελέφαντας» (Μιχ. Ανδρονίκου) καθώς και τραγούδια συνθετών που αγαπήσαμε όπως M. Χατζιδάκι, Γ. Σπανού, Θ. Μικρούτσικου, Στ. Κραουνάκη, Δ. Σαββόπουλου, Σ.Μάλαμα, Ν. Rota,
  G. Bregovic.

     Μαζί του οι :
  Ζωγράφος Σταυρίδης: Ακκορντεόν
  Κώστας Κανάκης: Πιάνο
   
  Bar 16
  Μ. Αλεξάνδρου & Κανάρη 1, Πλατεία Τερψιθέας, Σταυρούπολη,Θεσσαλονίκη,
  τηλ.: 2310-655.436
   
   
   
  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  Ο Γιάννης Λεκόπουλος είναι μια δραματική βαρύτονη φωνή με ενσταντικότητα και συναισθηματισμό στο έντεχνο – λαϊκό τραγούδι. Τραγουδά επαγγελματικά τα τελευταία δέκα χρόνια, έχει ξεχωρίσει για το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο και την δυνατή σκηνική του παρουσία. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως
  (Νότη Μαυρουδή, Λάκη Παππά, Γιώργο Ζωγράφο, Βασίλη Λέκκα, Λιζέτα Καλημέρη, Χρήστο Θηβαίο, Καλλιόπη Βέττα, Αρετή Κετιμέ, Σοφία Εμφιετζή, Dilek Koc, Μανώλη Χατζημανώλη κ.α) τόσο δισκογραφικά, όσο και σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους.
       WWW.MYSPACE.COM/GIANNISLEKOPOULOS
   
Σελίδες: