Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - pa...

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 27
1
Εφέ / Απ: guitar distortion
« στις: 05/06/10, 15:22 »
JDarkon τροφή για σκέψη ;) Τhanx!!

2
Εφέ / Απ: guitar distortion
« στις: 05/02/10, 13:15 »
Ποιο πολύ θέλω να ακούσω, δλδ δεν είναι σίγουρο ότι θα αγοράσω κάτι. Απλά να δω τι παίζει στην αγορά από γνώμες καταναλωτών.

3
Παιδιά ο ενισχυτής χωρίς όργανο πάνω είναι πολύ ήσυχος. Αν του βάλω σκέτο το καλώδιο και ακουμπήσω με το χέρι το i/p του ενισχυτή ο θόρυβος πέφτει λίγο. Αν ακουμπήσω την άλλη άκρη του καλωδίου που πάει στο όργανο ο θόρυβος πιάνει ταβάνι. Έχω δοκιμάσει και δεύτερο καλώδιο.

4
Εφέ / Απ: guitar distortion
« στις: 02/02/10, 22:30 »
Valnott, μονόδρομος...

Πέρα από την πλάκα, φοβάμαι ότι ο όγκος που ζητάς δε θα βρεθεί από πετάλι. Το 90% του όγκου βγαίνει από τον ενισχυτή και την καμπίνα, για να μη μιλήσω για όλη την επεξεργασία που γίνεται στο studio...

Ναι man, τα ξέρω αυτά. Είναι γεγγονός αυτό που λες απλά θέλω όσο το δυνατόν το μέγιστο από την κιθάρα. ;-)

5
Εφέ / guitar distortion
« στις: 02/02/10, 14:38 »
Καλησπέρα!  ;D

Παιδιά ψάχνω πετάλι για κιθάρα με distortion αλλά να βγάζει distortion με πολύ όγκο! Καμιά πρόταση να ξεκινήσω την audition ?

6
Τον έχω καιρό αλλά γενικά δεν έχει παίξει πολύ. Εγγύηση δεν παίζει πλέον. Το πρόβλημα το είχε από την αρχή αλλά τότε δεν ήξερα ούτε πως να το ψάξω να δω τι φταίει και για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφτέι κιόλας ότι παίζει να υπάρχει πρόβλημα :-/

7
Το πρόβλημα είναι πάντα ίδιο όπου και να παίξει το ενισχυτής με κάθε όργανο.

8
Ενισχυτές / toneblaster 50R ibanez noise problem
« στις: 01/02/10, 15:06 »
Καλησπέρα! Καλησπέρα!!  ;D

Λοιπόν, έχω τον παραπάνω ενισχυτή ο οποίος όμως βγάζει απίστευτο θόρυβο στο distortion κανάλι, όσο αυξάνεται το gain. Δλδ το να βγάζει κάποιον θόρυβο είναι λογικό αλλά αυτό το πράγμα κάνει φασαρία!!  >:(  Το πρόβλημα είναι μόνο στο distortion κανάλι! Έχετε καμιά καλή ιδέα τι να κοιτάξω όταν τον ανοίξω; Εγώ σκέφτομαι γείωση ή καμιά σάπια κόλληση στα καλώδια στο στάδιο της προενίσχυσης. Για πείτε!

9
Ενισχυτές / Απ: MARSHALL MR1960 A
« στις: 01/10/09, 19:18 »
ok! :-)

10
Ευχαριστώ παιδιά! :-D

11
Ενισχυτές / Απ: MARSHALL MR1960 A
« στις: 01/10/09, 12:47 »
Τι εννοείς, τι ηχεία;

13
Αλητεία man.. ;D Έχεις κανά κόλπο να μην έχω πρόβλημα με τα limits?

14
Faser ευχαριστώ αν και δεν πολυενθουσιάστικα με την διασκευή των rage.

Parlats αγόρι μου είπαμε, δεν είχα ξεκινήσει ακόμα τα φωνητικά!! :p :p To επόμενο θα είναι πολύ καλύτερο. Promise.
Βασικά όσα κομμάτια ετοιμάζω είναι κλασσικά και αυτό γιατί το θεωρώ μεγάλη πρόκληση να βάλεις χέρι σε τέτοια κομμάτια. Αν κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχεις συνηθίσει σου φάινεται συμπαθητικό τότε μάλλον είναι καλό ;)
Πάντως γενικά τα φωνητικά ξέραμε από την αρχή ότι θα έχουν κάποιο θέμα. Έχεις πολύ δίκιο και στις ανάσες και στο θέμα της άρθρωσης :-/ Ευχαριστώ πάντως! ;D

15
Kαλησπέρα !  ;D

Έχω έτοιμη την πρώτη μου διασκευή. Παραγωγή, ηχογράφηση, μείξη όλα από τα χέρια κατά το μεγαλύτερο μέρος. Ρίχτε μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας (Όταν ηχογραφήθηκε, δεν είχα ξεκινήσει μαθήματα φωνητικών..  :-[ )

http://rapidshare.com/files/286644637/mastered_paint_it_black.mp3.html

Όλο δικό σας!  :D

17
Αθλητισμός / Απ: Ολυμπιακος
« στις: 18/09/09, 18:08 »
Ρε ας αλλάξει κάποιος τον πρόεδρο και όλα θα φτιάξουν!

18
Στα 20 του πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική εκτέλεση του "Μάγος του Οζ" μαζί με την Dianna ross.

19
Ενισχυτές / Απ: Επιλογη Ενισχυτη
« στις: 26/06/09, 20:11 »
Μan, οτιδήποτε αποφασίσεις θα ήταν πολύ καλό να το ακούσεις με την κιθάρα σου για να είσαι σίγουρος.

20
Όλοι όσοι μπαίνουν στο star system και ειδικά όταν μιλάμε για παγκόσμια κλίμακα λίγο πολύ αυτοκαταστρέφονται με καταχρήσεις κτλ. Ό,τι και να ήταν στην προσωπική του ζωή δεν αμφισβητούμε ότι είχε το ταλέντο & την συνεισφορά στο παγκόσμιο πεντάγραμμο και πάνω απ' όλα επιρέασε χιλιάδες ανθρώπους με την μουσική του και την κουλτούρα που λάνσαρε. Ήταν η αρχή της pop, κακά τα ψέματα.  Δεν νομίζω ότι θα λησμονηθεί από κανέναν. Δυστυχώς έφυγε μικρός και το ακόμα χειρότερο είναι ότι πλέον αρχίζουν να φεύγουν ταλέντα και μουσικοί χωρίς να γενιούνται νέοι. R.I.P Michael.

21
Βασικά τα Ribbon ήταν τα πρώτα που χρησιμοποιήθηκα σε ραδιοφωνικές εφαρμογές και βασικά δεν το έθεσα σωστά. Δεν είναι πιο ευαίσθητα στις ψηλές, σχεδόν το αντίθετο θα έλεγα. Βασικά χρωματίζουν τις συχνότητες της φωνής. Αλλά γενικά για home δουλειά, ούτε εγώ θα το έπαιρνα.

Υ.Γ. Νομίζω σε είδα στο φεστιβάλ του ΝΑΚΑ εσένα. Remember, remember the 5th of November??


22
Καλό θα ήταν να ακούσεις την εκπομπή που σου λέει ο φίλος παραπάνω να δεις τι ήχο έχει το σετάκι που ανέφερε. Μπορεί να σου κάνει και να μη χρειαστεί να ξοδευτείς τόσο πολύ. Αλλά ακόμα κι αν δε σε βολέψει η γνώμη μου είναι να μην πάρεις πυκνωτικό για κανέναν λόγο. Το shure που σου είπα φτάνει και περισσεύει. Επίσης, η κάρτα που προαναφέρθηκε είναι μια χαρά για την δουλειά που θες.

23
Βασικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να πάρεις μικρόφωνο για αυτή τη δουλειά! Γενικά στις ραδιοφωνικές εφαρμογές από πολύ παλιά χρησιμοποιούν ribbon μικρόφωνα, γνωστά και σαν μικρόφωνα ταινίας, γιατί είναι πιο ευαίσθητα στις ψηλές συχνότητες. Τέλος πάντων, προσωπικά θα σου έλεγα να πάρεις ένα shure SM58 (δυναμικό) το οποίο γενικά είναι ένα μικρόφωνο το οποίο γενικά έχει καλό ήχο σε οποιαδήποτε χρήση.

http://www.thomann.de/gr/shure_sm58.htm

Πιθανά θα πρέπει να αλλάξεις και την κάρτα ήχου σου γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα λογικά βρίσκεται στο θέμα της ψηφιοποίησης της φωνής σου μπαίνοντας στον υπολογιαστή. Βέβαια κοίτα να δεις αν πρώτα απ' όλα το shre μπαίνει στην creative (αν και δεν νομίζω) και αν δεις ότι δε το παίρνει το ξανασυζητάμε.

24
Τα καλύτερα... / Απ: Π Ε Ν Α
« στις: 23/05/09, 16:09 »
Καλά τα λένε τα παιδιά man, δεν είναι θέμα ικανότητας τόσο πολύ όσο του ήχου που θες εσύ να βγάζεις σαν μουσικός. Προφανώς το να ξέρεις να παίζεις με δάχτυλα είναι μια αδιαμφισβήτητη δεξιότητα αλλά το γεγονός ότι ίσως δεν ξέρεις να παίζεις με δάχτυλα δε σε κάνει χειρότερο μουσικό από κάποιον που ξέρει. Το θέμα είναι τι γουστάρεις εσύ.

25
Πολύ σωστά!

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 27