Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλα ολα αυτα που λετε παιδια,αλλα τι γινεται οταν εχεις pc με windows vista?εχω ξοδεψει μπολικες ωρες ψαχνοντας,αλλα τπτ.(καρτα ηχου on board,προγραμμα cubase LE).Το προβλημα ειναι οτι δεν περναει ηχος στο pc.
Παράθεση από: armagedon στις 27/08/09, 22:48Kαλα ολα αυτα που λετε παιδια,αλλα τι γινεται οταν εχεις pc με windows vista?εχω ξοδεψει μπολικες ωρες ψαχνοντας,αλλα τπτ.(καρτα ηχου on board,προγραμμα cubase LE).Το προβλημα ειναι οτι δεν περναει ηχος στο pc. Τι εννοείς "δεν περνάει ήχος στο pc"?
Με τι πας να ηχογραφήσεις; Χρησιμοποιείς Asio ή όχι?
Τα links του πρώτου post του νέου κιθαροδού δεν δουλεύουν...
πρωτα απο ολα θελω να ρωτησω κατι που παρατηρησα μολις...η συμβατοτητα της καρτας εκτεινεται μονο σε xp και vista...εγω εχω windows7...θα εχω προβλημα?
Παράθεση από: ibanezbass στις 15/03/11, 22:39πρωτα απο ολα θελω να ρωτησω κατι που παρατηρησα μολις...η συμβατοτητα της καρτας εκτεινεται μονο σε xp και vista...εγω εχω windows7...θα εχω προβλημα?Στο site της m-audio υπάρχουν drivers και για win7http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver&serie_ID=1&PID=adf95efc30b88aba043fa8b83343bfb8&OS=x90#tabs
ΦΙΛΕ THANKS!!!!!!!!!! Μου ελεισες μια μεγαλη απορία. Να σε ρωτησω ομως κατι. Μπορω αντι για φορητο να χρησιμοποιησω κανονικο υπολογιστη???
Ξεκίνησε από kAiN2512 « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Ο Νέος Κιθαρωδός Μουσική και υπολογιστές
Ξεκίνησε από pascal. « 1 2 » Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood Πλήκτρα
Ξεκίνησε από STEFANOS604 Ηχογραφήσεις και Στούντιο