Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια!!! μηπως θα μποροθσατε να μοθ προτινετε κανενα studio για προβες στην Αγια Παρασκευη αττικης?
ναι φιλε μου, το live studio στο Χαλανδρι εχει τα 210-6853632, 6936723666, 6945313970
Καλημέρα στο forum.Καρχήν συγχαρητήτια στους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας.Ειμαι μουσικός, και πρόσφατα, για την ακρίβεια, μόλις ολοκλήρωσα την κατασκευή ενός στούντιο στην Θεσσαλονίκη.Είναι ένας χώρος ιδιόκτητος 400τ.μ. Recording & mastering suite.και σουίτα φιλοξενίας,με σάουνα και τζακούζι.Με δύο λόγια πιστεύω πως ειναι ότι καλύτερο εχει να επιδείξει η χώρα.Επιδή πιστεύω πώς αξίζει στον Έλληνα μουσικό το καλύτερο,θα χρειαστώ την βοήθειά σας,να στηρίξω την προσπάθειά μου να κρατήσω αυτό το στούντιο σε λειτουργία.
Ενα καλο στουντιακι ειναι το basement στο νεο ηρακλειο. Νεοτητος 13 κοντα στο σταθμο.Το τηλ τους ειναι 210-2853315 . Τα παιδια ειναι πολυ ενταξει κ προσεχουν τα οργανα και τα μηχανηματα τους και ειναι συζητησημοι και εξυπηρετικοι. Σε αυτο το στουντιο ηχογραφουν τα γυμνα καλωδια, ο Μανος Ξυδους, oi Firewind και διαφημησεις για σποτακια. Το μονο ασχημο ειναι οτι πρεπει να κλεισεις απο πολυ νωρις για προβα γιατι εχει τρομερη ζητηση .
Ξεκίνησε από Ο Νέος Κιθαρωδός Μουσική και υπολογιστές
Ξεκίνησε από Μαρμελακι Βιβλίο Εντυπώσεων
Ξεκίνησε από Βραζίλης Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από Σκίρων Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από KostasVap « 1 2 » Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Jezus Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Neikos Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Stergios Kourou Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από Βραζίλης Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από hot_sauce (φλουτσ) Τρόποι παιξίματος, τεχνικές