Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: noe13 στις 19/01/12, 19:19Ασχετο αλλα τι παιχτουρα Θεε μου!!!Συγγνώμη θες να μου πεις ότι άμα σου δώσω μια 8χορδη και ένα Axe FX δε μπορείς να παίξεις το CAFO;
Ασχετο αλλα τι παιχτουρα Θεε μου!!!
Παράθεση από: Υπνοβάτης... στις 20/01/12, 00:35Παράθεση από: noe13 στις 19/01/12, 19:19Ασχετο αλλα τι παιχτουρα Θεε μου!!!Συγγνώμη θες να μου πεις ότι άμα σου δώσω μια 8χορδη και ένα Axe FX δε μπορείς να παίξεις το CAFO; Αν μου δωσεις μια 8χορδη θελω 3 μερες να καταλαβω που ειναι η καθε χορδη...
Παράθεση από: Johnie Darko στις 19/01/12, 16:32Πλεον μιλαμε οτι αυτη η τεχνολογια εχει αρχισει και ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ τους πραγματικους ενισχυτες σε "αυθεντικοτητα", ποιοτητα και ευκολια χρησης και παραμετροποιησης.Οσο κι αν αυτο ακουγεται τρελο, ισχυει.Συγνώμη αλλά δεν είναι δυνατόν η προσομοίωση να ξεπερνάει (ηχητικά...σε ευκολία χρήσης και παραμετροποίησης σίγουρα είναι πολύ πιο μπροστά) τους πραγματικούς ενισχυτές, να γίνει το ίδιο ηχητικά και σαν αίσθηση να το δεχτώ...απλά από εκεί και πέρα έχουμε κάτι άλλο...το real thing θα είναι πάντα το real thing, όσο κι αν δε μου αρέσει κι εμένα αυτός ο όρος και ας συμπαθώ τα πολυεφέ κλπ.
Πλεον μιλαμε οτι αυτη η τεχνολογια εχει αρχισει και ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ τους πραγματικους ενισχυτες σε "αυθεντικοτητα", ποιοτητα και ευκολια χρησης και παραμετροποιησης.Οσο κι αν αυτο ακουγεται τρελο, ισχυει.
Επισης, το axe fx δεν χρειαζεται λαμπες, bias και ρυθμισεις, αλλα μπορεις να παιξεις με ολα αυτα, ακομα και σε τιμες που ενας πραγματικος ενισχυτης θα τις εβλεπε με τρομο...
(πχ tonestacks, bright cap, transformers, B+ caps, Sag, Damp απλα για να αναφερω ορισμενα ελαχιστα), φυσικα σου δινεται η δυνατοτητα να τα πειραξεις ακομα και εκτος πραγματικων (αυθεντικων) τιμων.πειραξτε το wow & flatter της κεφαλης, το modulation κτλ
Τωρα αν ειναι να δωσεις 1400ευρα να παρεις κουμπια ...
Παράθεση από: vagtanplan στις 18/01/12, 11:11Τωρα αν ειναι να δωσεις 1400ευρα να παρεις κουμπια ...http://www.youtube.com/watch?v=p6AAC1sif9c
Πριν καποιο καιρο, ενας ανθρωπος του ειχε ζητησει αν μπορουσε ο cliff να του δωσει τις I.R. του axe-fx για να τις χρησιμοποιησει στο DAW του και του απαντησε...οτι προστατευονται απο DRM (digital rights management) το ιδιο πραγμα δηλαδη που οχι μονο ο ιδιος παραδεχεται οτι καταπατησε, αλλα παροτρυνει και τους χρηστες axe-fx να κανουν για να μη χασει πωλησεις.
Ξεκίνησε από Fteo Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από γεροντας Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από epsilon Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από IxNiLaTiS « 1 2 » Άνθρωπος και ζωή
Ξεκίνησε από Stinky Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από ilianthos-Kanlis Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από ΧΩΡΙΑΤΗΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από PetrosHM « 1 2 3 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Μelexdy Ενισχυτές