Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή τύχη και απο εμένα!!!!
Δυστυχως.. μακρυς και δυσκολος ο δρομος της επιστροφης
Κουράγιο και δύναμη θέλει παλίκαρε...ξέρω ότι σου φαίνεται μαλ***α και ότι τα έχεις ακούσει απο πολλούς....αλλά όντως αυτά χρειάζονται....αφού βρέθηκε ένας τρόπος...φαίνεται ότι το αγαπάς πολύ και γι'αυτο θα αντέξεις...
Γειά σου και από μένα. Δηλαδή αυτό που σου πρότεινε σαν θεραπεία είναι να παίζεις και όταν νιώσεις ότι έρχεται ο σπασμός να απομακρύνεις τα δάχτυλα από την ταστιέρα?Τι σου είπε,θα δείς βελτίωση αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του?
ούτε τα ηλεκτρόδια ούτε τίποτα φαίνονται εννοώ. Για να μην γίνει παρανόηση πως δεν τα έχω πια. Τα έχω φυσικά αλλά δεν καταλαβαίνει κάποιος τίποτα
Αγαπητέ φίλε,Ονομάζομαι Ευαγγελία Λιούτα και είμαι Νευροψυχολόγος/Νευροεπιστήμων. Από την περιγραφή σας μάλλον πρόκειται για musician's wramp (είδος τμηματικής δυστονίας που συναντάται σε μουσικους). Στο Ελληνικό Κέντρο Νευροχειρουργικής της Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου εργάζομαι, εφαρμόζουμε μία πρωτοπόρο μέθοδο που ονομάζεται Διακρανικός Ηλεκτρικός Ερεθισμός και έχει ενθαρρυντικά αποτελέσματα μέχρι τώρα σε ασθενείς με τμηματική δυστονία. Η μέθοδος αυτή είναι ανώδυνη (μη επεμβατική) και χωρίς παρενέργειες. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες στο 210 7229250. Το site μας ειναι www.neurosurgery.org.gr . Ευχομαι τα καλυτερα.
Παράθεση από: evange στις 20/06/11, 15:27Αγαπητέ φίλε,Ονομάζομαι Ευαγγελία Λιούτα και είμαι Νευροψυχολόγος/Νευροεπιστήμων. Από την περιγραφή σας μάλλον πρόκειται για musician's wramp (είδος τμηματικής δυστονίας που συναντάται σε μουσικους). Στο Ελληνικό Κέντρο Νευροχειρουργικής της Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου εργάζομαι, εφαρμόζουμε μία πρωτοπόρο μέθοδο που ονομάζεται Διακρανικός Ηλεκτρικός Ερεθισμός και έχει ενθαρρυντικά αποτελέσματα μέχρι τώρα σε ασθενείς με τμηματική δυστονία. Η μέθοδος αυτή είναι ανώδυνη (μη επεμβατική) και χωρίς παρενέργειες. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες στο 210 7229250. Το site μας ειναι www.neurosurgery.org.gr . Ευχομαι τα καλυτερα.Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο ένα ρεπορτάζ για το θέμα και την επιτυχία που έχει αυτή η μέθοδος. Έψαξα στο google (δυστονία ευαγγελισμός σακάς) και διάβασα μόνο καλά λόγια. Εύγε.Όποιος από τα μέλη μας πήγε ήδη, ας μας πει την εμπειρία του.
Ξεκίνησε από Desert Rose Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Agar-agar Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από P.D.L. Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από ΧΩΡΙΑΤΗΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από newGuitarMan « 1 2 3 » Άνθρωπος και ζωή
Ξεκίνησε από androula Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από mantinada Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από gers Εφέ
Ξεκίνησε από stihoplokos Δικοί μας στίχοι και ποιήματα