Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τωρα να ρωτισω και εγω σα noobas στο φορουμ τι ειναι το shred?
Παράθεσητωρα να ρωτισω και εγω σα noobas στο φορουμ τι ειναι το shred?ανούσια επίδειξη τεχνικής βασισμένη στην ταχύτητα (κατά την γνώμη μου)@Johnie Darko σε παρακαλώ (προσωπικά χωρίς να αντιπροσωπεύω το φόρουμ) γράφε αν γίνεται λίγο ποιο περιληπτικά, κάθε φορά εδώ και 2 χρόνια που βλέπω το όνομα σου με ένα τεράστιο κείμενο από κάτω πάω στο επόμενο ποστ (ποιος χάνει από αυτό, εγώ ή εσύ είναι μια άλλη συζήτηση). Με αφορμή τον "οδηγό" που έγραψες και θα τον διαβάσει ο κάθε αρχάριος, θέλω να σου πω επίσης οτι είσαι πολύ απόλυτος για πράγματα που συζητιούνται χρόνια και αποδείξεις και συμπεράσματα δεν υπάρχουν ή είναι αμφιλεγόμενα, όπως το αν επηρεάζουν και κατά πόσο τα ξύλα τον ήχο. Έχει χυθεί τόσο "αίμα" σε ιντερνετικες συζητήσεις (και εδώ) και εσύ τα αγνοείς όλα ξεκινώντας με την δικιά σου προφανώς άποψη ως "οδηγό". (και εδώ είναι τωρα η στιγμή που θα πεταχτεί ένας συντονιστής να πει οτι "τόσο κόπο έκανε το παιδί να τα γράψει" μπλα μπλα μπλα.....ναι αλλά να γράφουμε και σωστά πράγματα.....
Παράθεση από: jim.ni στις 20/02/12, 18:53Παράθεσητωρα να ρωτισω και εγω σα noobas στο φορουμ τι ειναι το shred?ανούσια επίδειξη τεχνικής βασισμένη στην ταχύτητα (κατά την γνώμη μου)@Johnie Darko σε παρακαλώ (προσωπικά χωρίς να αντιπροσωπεύω το φόρουμ) γράφε αν γίνεται λίγο ποιο περιληπτικά, κάθε φορά εδώ και 2 χρόνια που βλέπω το όνομα σου με ένα τεράστιο κείμενο από κάτω πάω στο επόμενο ποστ (ποιος χάνει από αυτό, εγώ ή εσύ είναι μια άλλη συζήτηση). Με αφορμή τον "οδηγό" που έγραψες και θα τον διαβάσει ο κάθε αρχάριος, θέλω να σου πω επίσης οτι είσαι πολύ απόλυτος για πράγματα που συζητιούνται χρόνια και αποδείξεις και συμπεράσματα δεν υπάρχουν ή είναι αμφιλεγόμενα, όπως το αν επηρεάζουν και κατά πόσο τα ξύλα τον ήχο. Έχει χυθεί τόσο "αίμα" σε ιντερνετικες συζητήσεις (και εδώ) και εσύ τα αγνοείς όλα ξεκινώντας με την δικιά σου προφανώς άποψη ως "οδηγό". (και εδώ είναι τωρα η στιγμή που θα πεταχτεί ένας συντονιστής να πει οτι "τόσο κόπο έκανε το παιδί να τα γράψει" μπλα μπλα μπλα.....ναι αλλά να γράφουμε και σωστά πράγματα..... Χωρις να γνωριζω κανεναν απο τους δυο σας να σου πω τη γνωμη για το δευτερο σκελος της απαντησης σου....Σε ενα αρχαριο οπως ειμαι κ εγω ειναι καλο καποια πραγματα να γραφονται απολυτα και κυριως για αυτα που αφορουν την πλειοψηφια...Πχ η πλειοψηφια των σρενταδων εχουν κιθαρες με 24 ταστα...σιγουρα θα υπαρχουν και καποιοι με 21-22 ταστα αλλα αν γραφονται ολα με επιφυλαξεις ο απειρος κιθαριστας μπλεκεται σε ενα χαος απο πληροφοριες και λεπτομερειες (πολλες φορες αχρηστες για εναν αρχαριο) και δυσκολευεται να καταληξει καπου...
Εγω τα διαβαζω τα ποστ του τζονυ νταρκο και δεν βαριεμαι και τα πιο πολλα με αρεουν.Ψηφιζω λοιπον Νταρκο. Φηφιστε και σεις για να δουμε τελικα αν ο τζονυ εχει δικιο σε οτι γραφει η αδικο.
Οποτε, αν με οτιδηποτε δεν συμφωνεις και αν νιωθεις οτι ειμαι απολυτος στις αποψεις μου, μπορεις ειτε να κανεις μια αντιστοιχη σωστη (κατ'εσε) δουλεια ή απλα να μην διαβαζεις οσα γραφω εγω ωστε και να μην κουραζεσαι να διαβαζεις τα ατελειωτα post μου και να μην χαλας την ζαχαρενια σου διαβαζοντας ατεκμηριωτες π**αριες απο ασχετους...Αλλα να μου πεις εσυ τι και πως και ποσο θα γραφω, οχι φιλε μου... Αυτα να πας να τα πεις στην γκομενα σου, στους δικους σου και σε οποιον γνωριζεις. Υποδειξεις απο εσενα δεν δεχομαι.Καλημερα.
Γεγονος:1) Τα ξυλα παιζουν ρολο στο πως ακουγεται μια κιθαρα μεσα από έναν ενισχυτη
Παμε τωρα να πουμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αληθεια:Το 80% του ηχου ενός κιθαριστα ΔΕΝ τον κανει η κιθαρα.Το 80% του ηχου ενός κιθαριστα τον διαμορφωνει:Α) Τα χερια τουΒ) Ο/Οι ενισχυτης/ενισχυτες του μαζι με τις καμπινες του
@Johnie Darko[/size] σε παρακαλώ (προσωπικά χωρίς να αντιπροσωπεύω το φόρουμ) γράφε αν γίνεται λίγο ποιο περιληπτικά, κάθε φορά εδώ και 2 χρόνια που βλέπω το όνομα σου με ένα τεράστιο κείμενο από κάτω πάω στο επόμενο ποστ (ποιος χάνει από αυτό, εγώ ή εσύ είναι μια άλλη συζήτηση).
τώρα, αν το θέμα είναι το ότι "αναφέρεται" οδηγός....και θα μπουν οι αρχάριοι και θα διαβάσουν λάθος απόψεις....το καλύτερο προσπαθούμε να κάνουμε....ούτε πληρωνόμαστε γι'αυτό, ούτε είναι η δουλειά μας
ναι αίσχος εγω πληρώνω φορο
η απάντηση #20 δεν διαβάστηκε είναι πολύ μεγάλη για τον χρόνο μου.......και σίγουρα φλύαρη
απόσπασμα, αποτέλεσμα ημιμάθειας: Ποια η διαφορά λάμπας και τρανζίστορ;« Απάντηση #1 στις: 24/08/04, 21:03 » Γενικα το ρευμα περναει μεσα απο τα κυκλωματα , ενισχυεται και στην εξοδο των κυκλωματων αυτων εχουμε το ενισχυμενο ρευμα.Η διαφορα στην λαμπα ειναι οτι επειδη ειναι καθαρα αναλογικο κυκλωμα δεν ψηφιοποιει το σημα που δεχεται (δεν "τετραγωνιζει" την κυμματομορφη του ρευματος (και αρα του ηχου) αλλα κραταει την καμπυλη κανονικη (ειναι οσο πιο απλα μπορει να το θεσω συγνωμη !!!) Σαν αποτελεσμα ειναι οτι ενω οι ενισχυτες με τρανζιστορ βγαζουν πιο "ψηφιακο" ηχο ,