Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεσηαπόσπασμα, αποτέλεσμα ημιμάθειας: Ποια η διαφορά λάμπας και τρανζίστορ;« Απάντηση #1 στις: 24/08/04, 21:03 » Γενικα το ρευμα περναει μεσα απο τα κυκλωματα , ενισχυεται και στην εξοδο των κυκλωματων αυτων εχουμε το ενισχυμενο ρευμα.Η διαφορα στην λαμπα ειναι οτι επειδη ειναι καθαρα αναλογικο κυκλωμα δεν ψηφιοποιει το σημα που δεχεται (δεν "τετραγωνιζει" την κυμματομορφη του ρευματος (και αρα του ηχου) αλλα κραταει την καμπυλη κανονικη (ειναι οσο πιο απλα μπορει να το θεσω συγνωμη !!!) Σαν αποτελεσμα ειναι οτι ενω οι ενισχυτες με τρανζιστορ βγαζουν πιο "ψηφιακο" ηχο , που τα έμαθες αυτά σε ποιο σχολείο να πάω και εγώ? απο ποτέ οι ενισχυτές "κιθάρας" ενισχύουν το ρεύμα???ενισχυτές ισχύος δεν είναι? που είσαι ρε Αδριανέ
απόσπασμα, αποτέλεσμα ημιμάθειας: Ποια η διαφορά λάμπας και τρανζίστορ;« Απάντηση #1 στις: 24/08/04, 21:03 » Γενικα το ρευμα περναει μεσα απο τα κυκλωματα , ενισχυεται και στην εξοδο των κυκλωματων αυτων εχουμε το ενισχυμενο ρευμα.Η διαφορα στην λαμπα ειναι οτι επειδη ειναι καθαρα αναλογικο κυκλωμα δεν ψηφιοποιει το σημα που δεχεται (δεν "τετραγωνιζει" την κυμματομορφη του ρευματος (και αρα του ηχου) αλλα κραταει την καμπυλη κανονικη (ειναι οσο πιο απλα μπορει να το θεσω συγνωμη !!!) Σαν αποτελεσμα ειναι οτι ενω οι ενισχυτες με τρανζιστορ βγαζουν πιο "ψηφιακο" ηχο ,
Μάλιστα καθαρά αναλογικό κύκλωμα δεν έχουν μονο οι λαμπατοι, οι τρανζιστορατοι τι είναι ψηφιακοί? τα ιδα Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου (θυμάσαι freemind πριν απο ενα χρόνο την ιδια κουβέντα είχαμε ο κόσμος μαθαίνει πρώτα τα βασικά και μετά πάει παρακάτω, τι είναι ψηφιακό κτλ. αλλα για δέστε μια σύμπτωση ακόμα, πάλι ηχολήπτης είναι ο συνομιλητής μου χχχχμμμμμμμμμμ
Επαναλαμβανω πως ειναι απαιτηση κι οχι παρακληση!
Ετσι κι αλλιως το θεμα ειναι στον καδο, εκει που επρεπε να ειναι. Καλυτερα να βγω λοιπον απο τον καδο και κατσε εσυ εδω μεσα που ειναι και πιο φυσικο σου.
χαχαχα γεια σου cross.. εγω παλι αν και ξεκολλησα απο τα φορουμ (βοηθησε και η λογοκρισια σε αυτο) με τα παιχνιδια στο fb εχω κολλησει τωρα αλλα θα περασει και αυτο.........
1)βάλτο στο 44,1 όπως σου είπε ο free (δες τον πίνακα ελέγχου αν έχεις win xp) 2)αν δεν το βρεις άστο 48 η κάρτα μια χαρά τραβάει (οκ το 32bit λάθος που το ανέφερα το είδα στην φώτο και το είπα και ας μου φάνηκε παράξενο) 3)το latency σου είπα πόσο να το βάλεις (7 ή 10) και σου είπα και από που (αν πατήσεις το "asio configuration" μέσα απο το μενού του reaper θα σε πάει στο μενού του creative asio πράγμα που δεν γνωρίζει ο free γιατί δεν έχει δουλέψει με creative) αλλα δεν με ακούς και να πω για άλλη μια φορά οτι δεν χρειαζόμαστε asio4all drivers, οι creative asio δουλεύουν καλύτερα καλή συνέχεια (οτι απορία έχεις ρώτα τον freemind)edit: παρακαλώ
Satson: Εδώ έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον plugin. Προσομειώνει ήχο αναλογικής κονσόλας, αφού αν τοποθετηθεί σ' όλα τα κανάλια προσθέτει saturation κι άλλα ωραία πράγματα, ζωντανεύοντας τη μίξη και "κολλώντας" όλα τα επιμέρους στοιχεία. Ποιό είναι το θέμα τώρα! Το plugin κοστίζει 39 δολλάρια αλλά δεν έχει demo. Από βίντεο, κλιπάκια και σχόλια που έχω δει/ακούσει, όντως έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στο κομμάτι. Το GAS δε μου 'χει φύγει ακόμα για το Satson, αλλά δίνεις 30 ευρώ για κάτι που δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά; Και γιατί να μη βάλεις το FerricTDS που έτσι κι αλλιώς είναι saturator; Απλά δε μπορώ να το συγκρίνων 1-προς-1 με το Ferric αφού δεν έχει demo!