Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιά λες Deluxe;Στείλε κανένα link γιατί στο musicstore με τους όρους "deluxe danny" δε βγάζει τίποτα..Μήπως λες την LS500 με τους Seymour Duncan;Εγώ πάντως είχα κάποτε:http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Electric-guitars/Jack-and-Danny-LC300-VS-Vintage-Sunburst/art-GIT0015697-000Καλή για τα λεφτά της..
- Λέτε να απογοητευτω τρελα αν την παρω και τη βάλω σε έναν π.χ. Bugera 6260 και να απεχει πολυ απ αυτο που ακουσα στο μαγαζι;- Το Musicstore όπως όλοι γνωριζουμε την λεχει 120 ευρώ πιο κάτω, αξιζει να την παρω απο κει;
Για κατω απο 200 ευρω υπαρχουν και αυτες οι Harley Benton (που ερχονται και με 2 Wilkinson μαγνητες...) και ειναι και λιιιιιγο φθηνοτερες http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbl_450_plus_vb.htm
Επίσης από Marshall AVT που τη δοκίμασες σε Bugera 6260 η διαφορά θα είναι μόνο προς το καλύτερο!!
να παρατηρήσω μόνο πως τα 120Ε διαφορά για τέτοιες τιμές ΕΊΝΑΙ αρκετά μεγάλη και πως το συγκεκριμένο κατάστημα (χωρίς απόλυτα να θέλω να κάνω δυσφήμιση αλλά έχοντας πικρή γεύση από παλιότερες επισκέψεις) δύσκολα συνάπτει τέτοιες σχέσεις με τους πελάτες του....για να δοκιμάσω κιθάρα μια φορά παλιά δεν μου δινε πένα αν δεν την αγόραζα γιατί "φθείρεται".....
Παράθεση από: ΡιχάρδοςΜαυροπερισσότερος στις 24/08/12, 03:47Επίσης από Marshall AVT που τη δοκίμασες σε Bugera 6260 η διαφορά θα είναι μόνο προς το καλύτερο!!σοβαρά; όχι τπτ άλλο τον AVT , μου τον παρουσίασε ως τον "απόλυτο ενισχυτη" :O...εγω δεν είχα ξανα ακούσει για το συγκεκριμενο μοντέλο ωστόσο ...
Παράθεση από: DeniaHD στις 24/08/12, 15:43Παράθεση από: ΡιχάρδοςΜαυροπερισσότερος στις 24/08/12, 03:47Επίσης από Marshall AVT που τη δοκίμασες σε Bugera 6260 η διαφορά θα είναι μόνο προς το καλύτερο!!σοβαρά; όχι τπτ άλλο τον AVT , μου τον παρουσίασε ως τον "απόλυτο ενισχυτη" :O...εγω δεν είχα ξανα ακούσει για το συγκεκριμενο μοντέλο ωστόσο ...Το ανέκδοτο της εβδομάδας! Άκου "ο απόλυτος ενισχυτής".....(με μια λαμπίτσα προενίσχυσης μόνο). Είναι από τους ενισχυτές που βρίσκεις σε στούντιο και λες "καλα ρε ο τσιγκούνης ο στουντιάς δεν έβαζε έναν λαμπάτο;" Γενικώς φύκια για μεταξωτές κορδέλες ο τύπος όπως φαίνεται...
Υπήρχε σχετικό θέμα στο kithara και το βγάζει το google όταν κάνεις search "στόλλας" "μήνυση".
Παράθεση από: Sottos στις 25/08/12, 16:25 Υπήρχε σχετικό θέμα στο kithara και το βγάζει το google όταν κάνεις search "στόλλας" "μήνυση".εννοείς το λινκ με το θέμα που "δεν υπάρχει πλέον" ή υπάρχει και λινκ που λειτουργεί ακόμα?
θα συμφωνήσω. Όταν πήγα να τη δοκιμάσω , ήμουν μαζί με ένα φίλο μου που ενδιαφέρεται για την ltd ec-1000 και με τα 1000 ζόρια μας την έβγαλε απ τη βιτρίνα. "αυτά που είναι στη βιτρίνα δεν δοκιμάζονται" τι στο καλό; εσώρουχα είναι;
Παράθεση από: DeniaHD στις 24/08/12, 15:52θα συμφωνήσω. Όταν πήγα να τη δοκιμάσω , ήμουν μαζί με ένα φίλο μου που ενδιαφέρεται για την ltd ec-1000 και με τα 1000 ζόρια μας την έβγαλε απ τη βιτρίνα. "αυτά που είναι στη βιτρίνα δεν δοκιμάζονται" τι στο καλό; εσώρουχα είναι;Kαι μετά παραπονιούνται γιατί ο κόσμος ψωνίζει από το διαδύκτιο και όχι από την Ελληνική αγορά. Έχουνε ένα στυλάκι λες και πουλάνε νερό από την πηγή της νιότης.
Ξεκίνησε από twist 1N my Sobriety Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Μαρμελακι Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Pandemonium Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από apressas Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από korax_ole Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από dead_men_walking Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από DeniaHD Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από konina3 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από AlteredMind Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από Kostas_Orfanidis_16 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι