Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαιρετώ την παρέα, ελπίζω να είστε όλοι καλά! Λοιπόν, μετά από πολύ καιρό αποχής, λέω να ξαναπιάσω την κιθάρα... Ήθελα να ζητήσω γνώμες γιαaudio interface,monitors.Ο προηγούμενος εξοπλισμός μου ήταν pod-xt(σαν audio interface) -> DAW (για προσομοίωση ενισχυτών κτλπ) -> peavy bandit (σαν "monitor").Το pod xt μου φαινόταν OK ως audio interface, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολυ καλύτερες επιλογές. To 12" ηχείο του bandit παράγει φοβερό ήχο, αλλά πλέον δεν μου είναι διαθέσιμο και μου φαίνεται "too much". Προσανατολίζομαι σε monitors που μπορούν να τοποθετηθούν, π.χ., σε ένα τυπικό γραφείο.Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις που τυχόν έχετε σχετικά με τα παραπάνω. Σημειώστε ότι οι απαιτήσεις μου είναι αυτές ενός τυπικού "bedroom player". Υποθέτω ότι έχοντας ως σημείο αναφοράς το προηγούμενο μου "rig", τα standards μου είναι χαμηλά.No budget limit.Ευχαριστώ!Υ.Γ.: το ξέρω ότι υπάρχει πολύ πληροφορία στο φόρουμ και το θέμα επαναλαμβάνεται κάθε τόσο, αλλά δεν έχω την ενέργεια/διάθεση να το ψάξω μόνος μου
Το Audient φαίνεται πολύ καλή λύση, βλέπω μόνο κάποια παράπονα για το latency του (αλλά έχοντας ως σημείο αναφοράς το podxt, είμαι σίγουρος ότι θα μου φανεί σούπερ).
@panixgr To software κομμάτι του εξοπλισμού μου είναι ο άγνωστος Χ, μιας και το λαπτοπ που έχω αυτόν τον καιρό δεν το έχω ποτέ τεστάρει στο θέμα audio processing. Δεν περιμένω να τα πάει ιδιαίτερα καλά, ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθώ να το αναβαθμίζω για αυτό το λόγο... Δεν ξέρω αν μπορώ να αποφύγω τα MS windows (είμαι σε ubuntu χρόνια τώρα) αλλά φοβάμαι ότι ειναι η μόνη επιλογή που έχω, μιας και δεν υπάρχει daw της προκοπής για linux (ναι, το ξέρω ότι παίζεις σε linux, θαυμάζω το κουράγιο σου!)
Ναι γνωρίζω για το studio και το ardour, αλλά, τι να σου πω, δεν μου γεμίζουν το μάτι. Από την άλλη, δεν τα έχω τσεκάρει στην πράξη, και το πιο πιθανό είναι να είναι το πρώτο που θα κάνω αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να αποφύγω τα windows...Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!
Όσο για monitors νομίζω ότι ένα 8-ιντσο θα ήταν μια καλή επιλογή.Αυτά ! /Πέτροc
Ξεκίνησε από themos Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από behindthemask Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από theblind Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από ParadiseCityGR Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από JoePerry Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από tolisguitar12 Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από GIB Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από bc poor Μουσικά όργανα και εξοπλισμός