Δεν το πιασα το υφάκι...
Στους προηγούμενους που σχολιάζουν απλώς και δεν ρωτάνε, γιατί δεν έγινε "επίπληξη";;; Και στο κάτω κάτω, αυτή είναι η γνώμη μου και τη λέω.
Μήπως απαγορεύεται; Ή μήπως εγώ ξεκίνησα να σχολιάζω;
Oύτε εγώ έπιασα το δικό σου...
Για εξήγησε μου τι σχέση έχουν εκφράσεις όπως:
... αυτο που εγω εισπραττω ειναι ενα κοριτσακι που εχει χασει κατα μεγαλο μερος την αθωοτητα της ηλικιας του,πως να το πω,μου φαινεται περισσοτερο "δασκαλεμενη" στο να μιλαει ετσι,παρα οτι πραγματικα πηγαζει απο μεσα της.
και
... ότι είναι fake και "τοποθετημένη" σε πάγια λόγια και κατευθυνόμενες απαντήσεις.
με τις δικές σου?
Και ένα σχετικό (ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου) λινκ: http://216.239.59.104/search?q=cache:V_fBPN8ZcsYJ:www.offtopic.gr/archive/index.php/t-1039.html+%CE%91%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%AE+%CE%9A%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AD+%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%B9&hl=el&ct=clnk&cd=5&gl=gr
Κι από πότε ένα υβριστικό topic κάπου στο internet προσφέρει στήριξη σ' αυτά που υποστηρίζεις?
Συγγνώμη, μήπως παρέθεσα μόνο το λινκ;;;; Δεν έγραψα εγώ την άποψή μου, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, που έγραψαν και τα παραπάνω μέλη τα οποία αναφέρεις;
Αν η παράθεση του λινκ σε έκανε να εξοργιστείς, μπορώ να την αφαιρέσω, αλλά δεν νομίζω το παραπάνω ποστ μου να δείχνει κάποιον που μπήκε μόνο και μόνο για να λασπολογήσει. Έγραψα την άποψή μου και απλώς παρέθεσα έναν ακόμα χώρο που συζητιέται κάτι παρόμοιο. Δεν ήταν λόγος αυτο να γίνει τέτοια "παρατήρηση". Όσο για το "υφάκι" ξέρεις τι εννοώ: μπαίνω χρήστης για πρώτη φορά και αντιμετωπίζω μια ομάδα που είναι έτοιμη να αμυνθεί... Γιατί; Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακούω και για "αυτοδιαφημιζόμενους από άλλο τόπικ";
Μήπως είμαι ο Αηδονίδης και δεν το ξέρω;;; Ή μήπως η Καραντζή;;; Άσε που παίζει, τώρα που έστειλα ποστ και για τον Ζαχαρία Καρούνη, να είμαι και ο Καρούνης... Για σκεφτείτε το!
Για ψυχραιμία λίγο! Απόψεις ανταλλάσουμε. Αν είναι για τη μουσική και για τους μουσικούς, να γινόμαστε ο ένας για τον άλλον κοράκια, καλύτερα να μην ασχολούμαστε καθόλου. Οι απόψεις έχουν και κριτική και έχουν και διαφωνίες. Για την Αρετή Κετιμέ δεν νομίζω πως μίλησα υβριστικά. Ανέφερα κάτι το οποίο διέκρινα εγώ από την συμπεριφορά της: το καλάμι και το κόμπλεξ. Και δεν το στηρίζω στο λινκ που παρέθεσα αλλά στην αίσθηση που έχω εγώ κάθε φορά που ακούω εγώ αυτό το κορίτσι να μιλά. ΤΙ να κάνουμε; Αυτό πιστεύω. Μήπως πρέπει να το αποδείξω με τύπους μαθηματικούς, για να "περάσει" η άποψή μου και να μην θεωρηθεί "λάσπη";