Διάφορα > Κάδος ανακύκλωσης

Άσχετα από: Πως θα βρω την τονικότητα μελωδίας και τι α

<< < (2/7) > >>

STEFANOS604:

Απλά εξέφρασα μια άποψη επειδή το 1ο video είναι απαγορευμένο να φορτώνει σε ιστότοπο .Αυτό αναγράφεται μόλις κάνεις κλικ και πρέπει να μεταβείς στο youtube.
Εννοώ αν το θεωρείτε σωστό να γίνεται τέτοια ανάρτηση σε ιστότοπο, απλά και μόνο για να αυξάνει αυτός που το αναρτεί τα κλικ και τα πιθανά LIKES στο youtube ίσως για χρηματικό όφελος.
Δεν αναφέρθηκα στην ποιότητα ή του video .
Η γνώμη μου είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ.
Φαντάζομαι τι θα είχα ''ακούσει'' αν τέτοιο video ήταν δικό μου
Πράγματι κάποιες φράσεις στο αρχικό σχόλιο σβήστηκαν , γίνεται πολλές φορές στο φορητό μου από το mouse pad

saved:
Ρε,τι απαγορευμενα βιντεα διαβαζω και τετοια;
Για να σοβαρευτιτε λιγο ολοι σας.
Παντρεμενοι ανθρωποι ειμαστε,μη βρουμε και κανα μπελα με τα βιντια που ανεβαζετε..εδω φορουμ για μουσικους ειναι..

atav (φλουτσ):
Μα πραγματικά, το μεγάλο πρόβλημα σ'αυτό το θέμα είναι η...likeοθηρία...

hot_sauce (φλουτσ):
@STEFANOS604
μαλλον έχετε παρανοήσει κάτι ή συγχέετε άλλες καταστάσεις με την παρούσα.

Ο συμφορουμίτης @panixgr απλά ήθελε να ανεβάσει δυο κομμάτια στο θέμα, τα έψαξε στο YouTube , βρήκε δυο τυχαία βίντεο που τα περιλαμβάνουν και τα παρέθεσε. Κίνηση που πραγματοποιείται πολλές φορές καθημερινά σε όλα τα φόρα του κόσμου.

Ούτε σε προσωπικό του ιστότοπο μας κατευθύνουν, ούτε τίποτα απ´όσα του καταλογίζετε...

Μήπως έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας κάποιο ιδιαίτερα αυστηρό antivirus που έχει κάπως ανησυχητικές προειδοποιήσεις;

atav (φλουτσ):
Φίλε hot_sauce, δεν καταλογίζει κανείς τίποτα στον panix.
Ο λόγος γίνεται πιθανότατα για τις σκοτεινές προθέσεις του Music Van Gogh, ο οποίος και έχει αναρτήσει το συγκεκριμένο βίντεο στο youtube.
Είναι γνωστή πρακτική απο αυτόν και τους ομοίους του, οι οποίοι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος ανυποψίαστων μουσικών...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View