Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μουσικά όργανα και εξοπλισμός

Reddick Voyager, απόψεις γνώμες?

<< < (4/4)

panixgr:
γιατροι και δικηγόροι και άνω των 50. Απλά οι νέοι σήμερα δεν έχουν τα ίδια ακούσματα.
Ας κρίνω απο την αφεντιά μου, απο τα 14 μεταλάς, μετά θρασάς, hip-hop-ας, house-άς, ξανα μανά θρασάς, groove metal-άς, nu-μεταλάς, κτλ
αλλά τι είναι αυτό με το οποίο σκαλώνω τρελά και κλαίω? οι πρώτοι scorpions με τον ροθ, οι purple με τον έβανς, οι heep με τον μπάιρον, οι σάμπαθ μέχρι τo sabboage, floyd σταθερά μέχρι και το the wall, ktl ktl ktl

τα παιδικά ακούσματα ... και ΟΛΑ είχαν κιθάρα... άκουγα σήμερα Scorpions το longing for fire απο το "In Trance"... κλάμα... είχα να κάψω τόσο μήνες ή χρόνια.... και μιλάω για τα σόλο του Uli Jon Roth.

σημερα οι νέοι δεν έχουν τέτοια ακούσματα, οπότε ακόμα και αν βαλει ο έλον μασκ τουρμπίνες στις κιθάρες που παν στο διάστημα, ακόμα και τότε οι νέεοι ΔΕΝ θα τις αγοράζουν...
ΤΟΤΕ, 50 χρόνια πίσω, το ρόκ ήταν ΝΕΟ, ήταν μοντέρνο... σήμερα είναι μουσείο...

τα φάντς που διαχειρίζονται fender, gibson, ktl νομίζω γνωρίζουν πολύ καλά οτι η ηλεκτρική κιθάρα θα έχει το μέλλον του hammond... πόσες μπαντες τότε (60s) είχαν hammond, πλήκτρα? πόσες μετά το 80?
Με αυτη τη λογική καλά κάνουν και τα πέρνουν χοντρά απο γιατρούς , δικηγόρους και λοιπούς επιχειρηματίες άνω των 50, να έχουν ζωή οι άνθρωποι... γιατί η νέα γενιά γιατρών και δικηγόρων δεν νομίζω να νοιάζεται..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View