Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Αύγουστος

Σελίδες: [1]
1
Εφέ / BOSS RC-2 LOOP STATION: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?
« στις: 19/10/08, 13:57 »
Μπορώ με κάποιο τρόπο να ηχογραφήσω μια φράση στο καθαρό κανάλι και μετά να παίξω από πάνω κάτι με το distortion κανάλι του ενισχυτή (χωρίς κάποιο distortion πετάλι μπροστά από το loop station)? Τι συνδεσμολογία απαιτείται γι' αυτό (π.χ. το loop station στο effects loop του ενισχυτή)?

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα με το συγκεκριμένο πετάλι που έχει ένα ποδοδιακόπτη, σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα μοντέλα που έχουν δύο ή και περισσότερους, να ηχογραφώ ενώ παίζω τις φράσεις που θέλω να επαναλαμβάβονται και να επιλέγω μετά ποιες θέλω ν ακούγονται ή πρέπει να τις έχω ηχογραφήσει από πριν?

Με δυο λόγια, αυτό που θέλω να πετύχω είναι να ηχογραφώ καθώς παίζω κάτι στο καθαρό κανάλι κ μετά να περνάω στο distortion και να επαναλαμβάνεται από πίσω το καθαρό κανάλι.

2
Παιδιά θέλω να στείλω μια κιθάρα Κύπρο. Γνωρίζεται εάν μπορεί να γίνει η πώληση με αντικαταβολή και να πάρει τα χρήματα η εταιρεία Courier και να τα καταθέσει σε λογαριασμό? Υπάρχει κάτι τετοιο?

Άλλες προτάσεις δεκτές..

Βοήθεια παρακαλώ!

3
S.O.S.

Ψάχνω ένα τραγούδι για το γάμο ενός φίλου που θα ακουστεί κατά την είσοδο του ζευγαριού στο κέντρο όπου θα γίνει η δεξίωση. Θα μου πείτε υπάρχουν τόσα ερωτικά κομμάτια...

Το θέμα είναι ότι ψάχνουμε για κάτι σε hard rock - metal.

Η πρότασή του ήταν το

Back in Black(ACDC)

ή το

Raining Blood(Slayer).


Eγώ πρότεινα τα:

Helion/Electric Eye (Judas Priest)
Falling of the Edge of the World (Bl. Sabbath)
Enter Sandman (Metallica)

όλα λόγω εισαγωγής..

Περιμένω προτάσεις κομματιών από ίδια ή ανάλογα group σε αυτό το στυλ πάντα αρκεί να μην είναι κοινότυπα.

Υ.Γ. : Ογάμος είναι στις 23/02, ελπίζω να προλάβουμε μέχρι τότε...  ;D

4
Gibson Flying V 98

http://www.thomann.de/gr/gibson_flyingv_nat.htm

ή

Epiphone Flying V ?

http://www.thomann.de/gr/epiphone_korina_flying_v.htm

Και για ποιους λόγους?


5
Τα καλύτερα... / Guitar Stand
« στις: 31/12/06, 17:04 »
Προειδοποίηση: Λίγο χαζό το θέμα που ακολουθεί

Αγόρασα σήμερα ένα guitar stand το οποίο δεν έχει κάτω στηρίγματα για το σώμα. Όλο το βάρος λοιπόν κρεμιέται από το headstock. Λέτε αυτό να δημιουργήσει πρόβλημα και να ξυπνήσω μια μέρα και βρω μόνο το headstock κρεμασμένο? Ν' αρχίσω ν' ανησυχώ?

Σελίδες: [1]