Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - GVC

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα σας!

Θέλω την βοήθεια μέσα αοπ την εμπειρία σας. Να πω καταρχάς, ότι είμαι άπειρος και υπερβολικά νέος στον κόσμο της κιθάρας. Έχω μια Schecter OMEN EXTREME-6 FR LH.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ξέρω ότι όλα παίζουν ρόλο. Από το ότι μπορείς να εγκαταστήσεις μέχρι και το "μόνιμο" εξοπλισμό σε μια κιθάρα. ΄Εχω μια ερώτηση. Βασικά να παραθέσω μια σκέψη πρώτα. Είπα να πάρω μια άλλη κιθάρα, πιο ακριβή. Θεωρόντας ότι πιο ακριβό, ίσως και ποιοτικότερο και στο δικό μου μυαλό, πιο καθαρός ήχος.δεν ξέρω καν αν είναι σωστή σαν σκέψη. Με ενοχλέι αρκετά το υπερβολικό γρανιάρισμα, αν είναι κατανοητό έτσι όπως το θέτω. Αν αντικαταστήσω τους μαγνήτες θα έχω πιο καθαρό ήχο;; Ή είναι άσκοπη σαν κίνηση;; Υπάρχει κάποια πρόταση για άλλους μαγνήτες;;;;

2
Καλησπέρα στην κοινότητα!
Είμαι νέος εδώ και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα. Επομένως ίσως να είναι και σε λάθος κατηγορία. Κόσμε εκλεκτέ, μιθα ερώτηση.
Καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ νέος στο κομμάτι της κιθάρας. Είμαι κάτοχος μιας ηλεκτρικής κιθάρας εδώ και μια εβδομάδα. Σαν πρόγραμμα χρησημοποιώ το Guitar Rig 5, που μου το έδωσε ένα φίλος. Παλεύω να βγάλω μια άκρη με τις ρυθμίσεις. Θα ήθελα να βγάζει τον ήχο που έχει το the Godfather theme Slash Solo. 3 μέρες το παλεύω αλλα χάνομαι με τόσα μπλιμπλίκια που έχει. Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει μια χείρα βοηθείας;;;; Έψαξα και online, βρήκα μια βιβλιοθήκη κατέβασα το αρχείο, αλλα δεν μου βγάζει κάτι με παρόμοιο ήχο.

Σελίδες: [1]