Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Lo.Lee.Ta

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 86
51
+1 ψήφος παίδες, γιατί με αρέσετε!

52
Μύρια Μεσσιέδες και Μουσιούδες καθώς και μύρια Wannabe Μεσσιέδες και Μουσιούδες. Οι πρώτοι κρύβουνε, οι δεύτεροι θα ήθελαν να κρύβουνε. Πως να μην πλακώσει ξηρασία σε ποτάμια και αγάπες! Αλλά ας είναι, μια και δεν πατούν τα πόδια τους στη Γη και γιατρειά δεν υπάρχει! 

53
Φίλε στιχοπλόκε, έχει μια ωραία απλότητα και ροή. To έχεις χειριστεί έξυπνα. Λίγο το "ψημένο χέρι και το χαλάσαν το σπέρμα" δεν κατάλαβα και τα αντικατέστησα νοητικά με καμμένο από χέρι και χαμενό το σπέρμα. Παρεμφερές νομίζω, αλλά ίσως εννοείς κάτι άλλο.

Σου προτείνω να δεις την ταινία "Maze Runner" 2014 που από ότι έμαθα προέρχεται από κάποιο βιβλίο το σενάριό της.
Απαντάει σε μεγάλο ποσοστό....αλλα όλη η ουσία της βρίσκεται στα τελευταία λεπτά. Να δεις με ποιο τρόπο ο λύκος ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ στο τέλος. (;;;;;; ;)

Καλημέρα.

54
Κι από εδώ, βρέθηκα στο "Νόθο ταίρι", πολύ δυνατό, 5 χρονάκια πίσω. Πως;; με Παλινοστήσεις, Συναντήσεις, Ξανανταμώματα. Όλα να λεν το ίδιο με διαφορετικό τρόπο και παρόμοια λόγια, σα να είχαμε συνεννοηθεί.

55
Σώτο, ότι σχόλιο και να γίνει θα είναι λίγο, μια και έχεις γίνει ένα με την κιθάρα. Μάλιστα είναι τόσο δύσκολη αυτή η τεχνική και τόσο τέλεια την αποδίδεις που δε θα επιτυγχανόταν με κάτι λιγότερο. Παίζεις μουσική με τις λεπτομέρειες και όχι με τις χορδές. Μου αρέσει περισσότερο αυτή η σύνθεση, γιατί έχει περισσότερη μελωδικότητα από το cover και βγάζει περισσότερο νόημα εντός μου. Το cover είναι βέβαια τόνους πιο τεχνικό και δύσκολο, έτσι μου φαίνεται και κατανοώ τη μελωδικότητα του μόνο στην αρχή, στο ξεκίνημα μάλιστα είναι σα να έχει βάλει μέσα σε ένα μέτρο του όλο τον τίτλο του "Fearless", η δική σου σύνθεση βγάζει καθόλη τη διάρκειά της, την ελπίδα. Εξαιρετικό το πόσο πολύ έχεις αφοσιωθεί στην κιθάρα.

56
Την είδα, με άρεσε, σας την ποστάρω!

Yngwie Malmsteen - Arpeggios From Hell - Tina S Cover


"Vivaldi Tribute" (Patrick Rondat) Tina S cover

57
Εξαιρετικό παίξιμο και ωραίες μελωδίες. Έχει κάποιο μέτρο στις μπουρμπουλήθρες με αποτελέσμα να μην ακούγεται το κομμάτι βαρετό, κουραστικό, ακατανόητο.
Ντροπαλός πάντως δεν είναι, φαίνεται από την πρώτη φώτο του βίντεο, ότι παίζει αποκλειστικά και μόνο για το Θεό.

58
Αφού τις ξέρεις τις δυσκολίες του επαγγέλματος Καθόδιε. Όποτε παίζουμε δημοσίως μας ματιάζουνε.

59
Αν και περιστρέφεται γύρω από το φόνισσα ή μη, φαίνεται ουσιαστικά ο τίτλος να είναι "Ψυχή μη δώσεις δανεική".

60
Χαίρομαι που καταφέρνεις να μελοποιήσεις έντονα τους στίχους σου και το ακούω! H μελωδία και ο ρυθμός τους ζωντανεύει! Η φωνή σου μια χαρά μαν!

62
Δες και αυτό Jmliad -->>  http://prediccs.sr.unh.edu/craterweb/craterliveradio.html
Ωραίο το "παράξενο" τραγούδι! Ωραίος και ο "παράξενος" τρόπος που σκέφτηκες για το track της ταινίας!
Ο συνθέτης έχει σχεδόν site, άλλα όχι email! "Παράξενος" και ο λόγος που δε θα μάθουμε, στην εποχή της επικοινωνίας!

63
Ανάλαφρο και όμορφο! Το πιάνο δίνει τα ρέστα του  ;D
Καλορίζικο που λες και εσύ Ivike!

64
H πίστη και η κόλαση, εξαιρετικά. Χαρισματικός άνθρωπος ο Παναγής, ευαίσθητος άνθρωπος, το δείχνουν οι στίχοι και ακόμη περισσότερο οι πίνακές του. Φαίνεται ότι έχουν κάποια ουσία, δεν εννοώ βαθύτερα νοήματα, αλλά σα να έχει πιάσει από μια άκρη τη ζωή. Να ' σαι καλά Παναγή.

65
Χαχαχα με τα κέφια είναι αυτά και τη Θεά Τύχη! :D περί τις 5 ώρες ασχολούμιν και ευτυχώς προσφέρει ραψίματα το audacity!
Γενικώς γουστάρουμε να χρωστάμε! Μέχρις εδώ ναούμ καλά είμαι, τα ανώτερα τα αφήνω διά εσάς!
Να 'σαι καλά Πήτερ.

66
Αλλά μπουζουκλεριέν ετ τρε πετίτ μπαγλαμουάρ. Πουρ Τουά Μον Αμίς και τα ρέστα λουκουμάδες με μέλι.

http://k007.kiwi6.com/hotlink/nwxulqvhxp/trava_ivikos_petros.mp3


67
Κορυφαίος Πετρή! Κάτι διαφορετικό! Θριλεριάρικο! χαχαχα! Μάλιστα θα του πήγαινε στο ("που μιλάει μονάχα σε εμένα.") μία έτσι περίεργη συνεχή επανάληψη της φράσης, όπως σε κάτι παλιά ελληνικά, που τα βλέπανε όλα 16απλά και την ακούγανε αυτοκτονικά Dolby, πριν πέσουνε μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου! Αναμένω να σκάσει το υπόλοιπο μύτη!

Ο ε? είναι υπεύθυνος να ανεβάσει videaki στο youtube !!

68
Μπράβο Πετρή! Πολύ παιχνιδιάρα η πένα σου λέμε! και αυτό το παραπονιάρικο "κάτι από Λέκκα έχει πάρει". Μα είναι και τα 2 αυθεντικά! Όμορφο.

Μια και χαμογελάω....σαν την Τσιοκόντα...το μισό από ευχαρίστηση για ότι άκουσα και το άλλο μισό διαβολικό για ότι διάβασα! ( "Όσο για 'σένα Χόλι, ετοίμαζε μπουζούκια, μπαγλαμάδες ...... "). Δώστε με 1-2 μερούλες!

Υπόψιν δε γνωρίζω μυγαδικούς!

69
Καλημέρα Ιβίκε! Σκιαγραφείς μοτίβα ή τα μοτίβα;;
"Ένα και ένα τριανταμία λένε στα τρελοκομεία, μα εγώ ήθελα εσένα ένα και ένα τριανταένα".

Καλημέρα Πέτρε! Έσο έτοιμος!! >:( ;D

70
Πάω να κάνω κατάσταση με τον ε?... με αποκαλείς άγρια αγκινάρα! Πάω να κάνω κατάσταση με τη de.. με αποκαλείς τέρας. Εκτός ότι είσαι αναποφάσιστος κάτι το οποίο απεχτάνομαι ( καταβάθος μ' αρέσει γιατί βγάζει ένα αλήτικο ), μου χαλάς και τα προξενιά! ( μου αρέσει που ζηλεύεις και βάζεις λόγια για να είμαι μόνο δικό σου ). 

71
Πολύ όμορφη και ταιριαστή μελωδία! Η φωνή όπως έχω ξαναπεί μου αρέσει πολύ, έχει ιδιαίτερο χρώμα, χροιά, βάθος. Το περιεχόμενο των στίχων παρά-είναι γυναικείο για τα γούστα μου και για να το νιώαω.

72
Δες κάτι άτομα στην ηλικία σου ή και πολύ μικρότερα θαρρώ, πως παίζουν μόνο το nitendo τους κι ουδέποτε οι δειλοί προσπάθησαν να παίξουν όργανον μουσικόν, γιατί ακατόρθωτο το ενόμισαν και έθεσαν ψηλά της γνωριμιάς τον πήχη, μα κι αν προσέγγισαν κλεφτά, σε μια στιγμή λαχτάρας, να νιώσουν το σπαραξικάρδιο χορδών το ντράγκα ντρούγκα, πονέσαν τα δαχτύλια τους και το έβαλαν στα πόδια, μακρυά από τόπους μουσικούς που εσύ κοντοκατέχεις. Φτιάξε λοιπόν σκαρί γερό με υπομονή και κόπο, περίμενε ούριο άνεμο το ιστίο να φουσκώσει κι όταν θα έλθει ο καιρός για τ' άγρια πελάγη, η δεξιοτεχνία σου θα σου ' ναι άλλη τόση. Άσχετα με το τι λένε οι από πάνω, το μέγεθος μετράει. Μάλιστα ο ένας από τους τρεις είναι Αιθίοπας.

73
Πέρασα να πάρω απουσίες και να αφήσω αφιέρωση.

Το κατακάθι του καφέ, που έμεινε στο φλιτζάνι,
μου 'πε για τη βαρύτητα που έχουν τα αζήτητα
και τ' άχρηστο πως στη ζωή πάντα χώρο θα πιάνει.

Γύρισα τ' αποκρίθηκα, αλήθεια δεν αρνήθηκα
πως έχει μία δόση, μα τ' άνθη που έχω στην αυλή,
χρόνια με αυτό για λίπασμα, τα έχω μεγαλώσει.

Να σου ένας περαστικός, ανθίζεται συζήτηση,
μιλά μάγκικα, αντρίκια "Ψήστε μου αδέρφια έναν καφέ,
κι αφήστε τα πολλά μπλαμπλά η ουσία είναι στα μπρίκια."

74
ε? Ναι ματάκια μου...Δικός σου.

"Σε μιαν ώρα, θα 'χουν όλα τελειώσει
πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός,
ας πεθαίναμε αγκαλιά πριν τελειώσει
των μπιζελιών ο χορός."

Είδες /Πέτρε που ξέρεις το που ( τρελαμένε ) το πότε ( την κουβαλάω από μικρός ).
Μα τούτη η πρόβλεψή σου κάποτε θα εκτιμάτε εκατομμυρίων και θα μου γίνει "μοίρα, θάνατος και Πέτρος"

75
"Ο Hetfield παλιότερα σε μια συνέντευξή του για παράδειγμα, έλεγε πως εκείνο το διάστημα μελετούσε flamenco. "

Όπως έχει πει και ο Notis, "Gay δεν είναι αυτός που έπαίξε Flamenco, αλλά αυτός που έπαιξε και του καλάρεσε. "

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 86