Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕ
Σελίδες:
1
Actions
Choose an action
WAP2
Όροι Χρήσης
#1 από
vagtanplan στις 06 Sep 2012
Φιλοι μου τα καταφερα....μετα απο 24 χρονια στον τομεα του Food & Beverage εφερα την καινοτομο συνταγη στην ελληνικη κουζινα.....Πλεον δε θα λεγεται Ελληνικη Κουζινα αλλα..... Ευαγγελικη κουζινα formerly known as Greek !!
Η καινοτομος ιδεα μπορει να συνδιαστει με ολα τα πιατα της πρωην Ελληνικης κουζινας οποτε μιλαμε για την κορυφαια ιδεα της γαστρονομιας πανδιαγαλαξιακα.....!!!
Να σας δωσω μια συνταγη να καταλαβετε το τι λεω......
Να παμε με το πιο παραδοσιακο φαγητο των Ελληνων την Φασολαδα.......Τι χρειαζόμαστε:
500 γρ. φασόλια χοντρά
2-3 καρότα κομμένα ροδέλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κλωνάρια σέλινο
1/2 κόκκινη πιπεριά
200 γρ. ντομάτα τριμμένη
1 κ.σ. ντοματοπελτές
1 φλ.τσαγιού ελαιόλαδο
χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.γ. μπούκοβο προαιρετικά
αλάτι,πιπέρι
Βάζουμε τα φασόλια από το βράδι σε νερό μαζί με μία κουταλίτσα σόδα μαγειρικής.
Η Φασολάδα της γιαγιάς! - Βήμα 2
Το πρωί ξεκινάμε το μαγείρεμα. Αφήνουμε τα φασόλια να πάρουν μια βράση και πετάμε το πρώτο νερό.2. Το πρωί ξεκινάμε το μαγείρεμα. Αφήνουμε τα φασόλια να πάρουν μια βράση και πετάμε το πρώτο νερό.
Η Φασολάδα της γιαγιάς! - Βήμα 3
Μετά ξαναβάζουμε τα φασόλια στην κατσαρόλα και ρίχνουμε βραστό νερό για να βράσουν πιο γρήγορα. Μόλις αρχίζουν να μαλακώνουν ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, αφήνοντας προς το τέλος την ντομάτα, τον ντοματοπελτέ και το χυμό λεμονιού.3. Μετά ξαναβάζουμε τα φασόλια στην κατσαρόλα και ρίχνουμε βραστό νερό για να βράσουν πιο γρήγορα. Μόλις αρχίζουν να μαλακώνουν ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, αφήνοντας προς το τέλος την ντομάτα, τον ντοματοπελτέ και το χυμό λεμονιού.Λίγα μυστικά ακόμαΤο χυμό λεμονιού το προσθέτουμε για να χυλώσει η φασολάδα. Καλή σας όρεξη.
Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ............ !!!!!!!!!!!!
αφου τελειωσουμε την συνταγη .....προσθετουμε ψιλοκομενη ΠΑΠΑΓΙΑ ωριμη κατα προτιμηση ΚΑΙ Χυμο απο Γκουαρανα (προσοχη να μην παρει και τα κουκουτσια μεσα γιατι δημιουργουν δυσκοιλιοτητα η οποια σε αντιθεση με την παρατεταμενη he-samoli της φασολαδας ισως δημιουργησει ψυχολογικα στο εντερο.... !!!!!
Δεν σας δινω τις ακριβεις ποσοτητες για ευνοητους λογους !!!
Αυτα τα δυο κλεμμενα ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ φορουτα μπορουν να μπουν σε οοοοολα τα πρωην Ελληνικα παραδοσιακα φαγητα πλεον γνωστα ως.....
Ευαγγελικη κουζινα formerly known as Greek !!
Περιμενω τις γνωμες σας !!!
Xarry Klynn - Doksaste me..
vagtanplan
#2 από
atav (φλουτσ) στις 06 Sep 2012
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ STICKY, M'AKOYEI H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ;;;;;;
Υ.Γ. Vag θα σου πω και τη μυστική συνταγή για το philadelphia και τη μαρμελάδα... Το αξίζεις...!
atav (φλουτσ)
#3 από
kkmspm (φλουτσ) στις 06 Sep 2012
ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος-εξτασιασμενος!
ειμαι πολυ περιφανος που ειμαι στο ιδιο φορουμ με 2 τερατα της παγκοσμιας τεχνης....γιατι τεχνη δεν ειναι μονο η μουσικη. ειναι και το φαϊ...
Πραγματικα ο πλανητης σας χρωσταει πολλα για την προσφορα σας!!!!1
kkmspm (φλουτσ)
#4 από
Καθόδιος (φλουτσ) στις 06 Sep 2012
Είσαι πολύ μπροστά! Δεν έχω ξαναδεί πουθενά χρήση γκουαρανά (χωρίς κουκούτσια) σε φασολάδα! Ξεπερνάει ακόμα και το συνδυασμό μερέντα-φέτα! Για μένα είσαι για νόμπελ!
Πάω να φτιάξω φακές με ξερά σύκα και καραμελωμένες σαρδέλες!
Καθόδιος (φλουτσ)
#5 από
Υπνοβάτης... στις 06 Sep 2012
Εντάξει, vag παίρνεις βραβείο, το ΤΡΟΛΛ της ΧΡΟΝΙΑΣ 2012! Θεός.
Υπνοβάτης...
#6 από
m@ster k@frer στις 06 Sep 2012
Διακρίνω σαφείς επιρροές από Ιζνογκούντ στην διατύπωση και την εκτέλεση της συνταγής....
m@ster k@frer
#7 από
vagtanplan στις 06 Sep 2012
Παράθεση από: m@ster k@frer στις 06/09/12, 13:40
Διακρίνω σαφείς επιρροές από Ιζνογκούντ στην διατύπωση και την εκτέλεση της συνταγής....
Εεεεεεε προσεχε τι λες στον γεροντα.....!!! Στους αιωνες μου επιρροες δεν παιρνει......
Εμενα με ανησυχει που οτι βλεπεις ....διαγνωζεις ισνο.... μηπως σου λειπει
? χαχαχαχαχαχαχα
vagtanplan
Σελίδες:
1
Actions
Choose an action
WAP2
Όροι Χρήσης
Desktop View
SMF Mobile Theme
Γεια χαρά Επισκέπτης
Αρχική
Αναζήτηση
Τελευταία μηνύματα
Εγγραφή
Σύνδεση
Mobile View
TinyPortal
© 2005-2012