Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Panos the Greek

Σελίδες: [1] 2
1
Ένα κομματάκι που μόλις ηχογραφήσαμε με κάτι παιδιά, ελπίζω να σας αρέσει. Αν θέλετε σχολιάστε και το κιθαριστικό μέρος!
http://www.box.net/shared/noum9pn559

2
Μιας και έδωσα όλο μου τον εξοπλισμό για ένα triaxis, δεν μπορώ να κάνω καμια ηχογράφηση προς το παρών, οπότε σκέφτηκε να ανεβάσω κάποια παλιά (μερικά είναι πολύυυυ παλιά) όλα μαζί!
feel free to comment!

http://www.box.net/shared/rvpne46qdv

3
Μια κακή ηχογράφηση απο live, την ξέθαψα όμως πρόσφατα και επειδή μου αρέσει την ποστάρω, να μου πείτε κεσείς πως σας φαίνονται τα σόλο.
http://www.box.net/shared/5f10a01rvd

*ναι το ξέρω είναι χάλια ο ήχος!

4
Επειδή καμιά φορά κρίνουμε βεβιασμένα θέλω να μου πείτε στο συγκεκριμένο τραγουδάκι (που μάλιστα το φτιάξαμε πριν 2 χρόνια) αν ο πληκτράς είναι για τα μπουζούκια και ιερόσυλος.. ή εαν είναι ταλέντο.. http://www.box.net/shared/bcv23khjql

5
Μια εκτέλεση από το πρώην συγκροτηματάκι μου στην Κύπρο, από τον Φεβρουάριο του 08 όταν ήμασταν μικρά παιδιά. Το βρήκα στο παλιό usb μου, μου θυμίζει ωραίες εποχές και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Σόρυ για την ποιότητα του ήχου..
http://www.box.net/shared/alnjt6bus4

6
Ο διαγωνισμός τελειώνει σε λίγο αλλά εγώ πρόλαβα να το ποστάρω :)

7
Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να φτιάξω μπάκινγκ τρακς? Έχω δοκιμάσει το band in a box αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα πέρα απ'το να αλλάξω styles και chords με αυτό..

8
Έστω ότι έχουμε ένα interval απο F σε Β (6 ημιτόνια). Το συγκεκριμένο interval θεωρείται tritone ή augmented 4th? Αν είναι δυνατόν απαντήστε σύντομα :)

9
Επιτέλους μετά από εκατοντάδες προσπάθειες κατάφερα να ηχογραφήσω με line out από τον ενισχυτή. Το συγκεκριμένο είναι ένα κομματάκι του Σατριάνι, μάλλον το πιό απλό του. Δυστηχώς στην προσπάθειά μου να διορθώσω το latency πέτυχα το αντίθετο, δηλαδή η κιθάρα είναι ελάχιστα ms μπροστά από το μπάκινγκ. Αλλά για πρώτη φορά δεν πειράζει :)

http://www.box.net/shared/vg914emucs

10
Ξετρύπωσα μια ηχογράφηση που έκανα με τον πληκτρά μου πριν 1,5 χρόνο. Εκείνη την εποχή έκανα εξάσκηση το legatto μου, και σκέφτηκα τώρα που βρήκα το κομματάκι να το ποστάρω και μπορεί όποιος γουστάρει να το χρησιμοποιήσει σαν άσκηση για το λεγκάτο του. Επίσης τσεκάρετε πόσο φοβερός είναι ο πληκτράς επειδή το βίντεο του Anther brick in the wall από κάτω τον αδικεί :)

Ιδού το νέο λινκ

http://www.box.net/shared/m7d7o6tzum

11
Γειά σας. Πρόσφατα είχα πάρει τον super reverb μου για σέρβις και παίζει μιά χαρά. Τελευταία όμως παρατήρησα ότι πίσω από τον ήχο της κιθάρας, ακούγεται και... κάτι άλλο..! Ένα άλλο pitch δηλαδή, που επηρεάζεται από το σήμα της κιθάρας κι σχετίζεται με αυτό επειδή εμφανίζεται μόνο όταν παίζω.. Κάτι σαν να έχω ένα whammy με χαμηλό το mix volume και να ακούγονται δύο pitches.. Αυτό συμβάινει καί όταν συνδέω την κιθάρα απευθείας καί όταν μεσολαβεί ο υπόλοιπος εξοπλισμός.. Πάντως το περίεργο αυτό pitch είναι πολύ χαμηλό και ίσα που το ξεχωρίζεις εάν επικεντρωθείς σε αυτό.

12
Για λάθη, παραλείψεις κλπ συγχωρέστε τα πέντε δεκαεφτάχρονα παιδάκια που έκαναν μόλις δυο πρόβες για ένα ολόκληρο live και έπαιξαν μαζί για μία και μοναδική φορά (όπως υποδηλώνει το όνομα αυτού του μπαντ) :) Όχι εντάξει κρίνετε ελεύθερα, γι'αυτό το πόσταρα εξ'άλλου :)


13
Ενισχυτές / Marshall JCM800
« στις: 24/08/09, 18:40 »
Με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος ενισχυτής και θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας, όσοι τον έχετε και όσοι τον έχετε χρησιμοποιήσει :)

14
Έχω έναν Fender Super Reverb που δε γουστάρω να αλλάξω επειδή μου αρέσουν πάρα πολύ τα καθαρά του. Μέχρι στιγμής για distortion, overdrive και λοιπούς βρώμικους ήχους χρησιμοποιώ τη VOX Tonelab LE (σαν amp και cab simulator δηλαδή) από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρείτε οτι υπάρχει τρόπος να βγούν ποιοτηκότερα βρώμικα στον φέντερ πέρα από τη VOX? Δηλαδή υπάρχουν πεταλάκια τα οποία θα αποδώσουν καλά σε καθαρό κανάλι? Ή μήπως μπορώ μέσω κάποιας midi λειτουργίας να συνδυάσω τον φέντερ με ένα high-gain amp?

15
Εφέ / προτάσεις για harmonizer και whammy
« στις: 23/07/09, 12:52 »
Ψάχνω ένα καλό harmonizer pedal και ένα whammy. Για whammy έχω σκεφτεί το digitech whammy. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Ευχαριστώ!

16
...Kάρφωσα τη Χρυσούλα στο laptop και ανέβασα ενα ψευτοτζαζάρισμα. Ξέρω ότι σε μερικά σημεία πιάνω τονικότητα major αντί για minor αλλά δεν άκυγα καλά όταν έκανα το recording :)

http://www.box.net/shared/qc9zpi2a5j

17
Δύο σολάκια από μια στούντιο ηχογράφηση. Δυστηχώς δεν μου επιτρέπεται να ποστάρω όλο το τραγούδι. Πείτε μου τις γνώμες σας :)

http://www.box.net/shared/ykuz0yre5r

18
Ενισχυτές / Πρόβλημα με super reverb
« στις: 06/07/09, 21:29 »
Χαίρετε. Μόλις αγόρασα εναν fender super reverb του '81 από ένα παιδί του φόρουμ. Τον βάζω αρχικά σε standby για περίπου 1 λεπτό και μετά τον ανάβω. Με όλα τα knobs στο 0 και χωρίς να έχω ενώσει κιθάρα ο ενισχυτής κάνει μετά από 4-5 δευτερόλεπτα ενα θόρυβο bzzz ο οποίος σταδιακά γίνεται όλο και πιό έντονος, οπότε και δεν τολμώ να τον αφήσω άλλο ανοιχτό ή να ενώσω κιθάρα. Τί λέτε ότι μπορεί να είναι?

19
Ενισχυτές / Eίναι πρόβλημα αυτό?
« στις: 24/06/09, 19:22 »
Αυτό το μεγάφωνο έχει σχιστεί? Η ζημιά αυτή έχει μεγάλη επίπτωση στον ήχο? Το ξέρω ότι δεν φαίνονται και πολλά παράγματα. Το παιδί που τον έχει μου είπε ότι ράγισε ο κώνος και κόλλησε ένα κομμάτι χαρτί.


20
Εφέ / Βοήθεια με MIDI!!
« στις: 16/06/09, 23:48 »
Μόλις αντάλλαξα το J12 που είχα με ένα FCB1010 midi controller επειδή είναι συμβατό με περισσότερες συσκευές. Αλλά δεν έχω ιδέα πως να το προγραμματίσω, το προηγούμενο το είχε προγραμματίσει επαγγελματίας. Θέλω απλά να ελέγχω τη VOX tonelab le (οι υπόλοιπες μονάδες ελέγχονται από αυτήν). Μπορείτε να μου δώσετε τιπς για ρυθμίσεις και λοιπά μιας και δεν σκαμπάζω από μιντι και πλησιάζει live?... Ευχαριστώ!

21
Λοιπόν. Έχω ένα laptop Τoshiba Satellite A205 με Vista. Eπίσης έχω μια εξωτερική κάρτα ήχου creative sound blaster live! 24-bit με 5.1 ηχεία πάνω. Και θέλω για πρώτη φορά στη ζωή μου να ηχογραφήσω μόνος μου και να μη ξοδεύω πλέον τα λευτά μου στα στούντιο. Bγάζω λοιπόν είτε από το output των πεταλιερορακοκαταστάσεων είτε από το line out των ενισχυτών το σήμα και το μεταφέρω στο line in της κάρτας. Αλλά δεν υπάρχει σήμα.Το περίεργο είναι ότι ηχογραφώ χωρίς να ακούω και όταν βάζω να ακούσω την ηχογράφηση, ακούγεται μια χαρά! Δηλαδή ενώ όταν παίζω δεν υπάρχει ήχος, όταν κάνω play την ηχογράφηση, ακούγεται αυτό που έπαιξα! Δεν ξέρω αν ήμουν σαφής..
Υ.Γ. Χρησιμοποιώ Audacity

22
Εφέ / Delay για φωνή
« στις: 07/06/09, 16:00 »
Ο τραγουδιστής μου ψάχνει ένα delay machine σχετικά φτηνό γιατί πολλά μαγαζιά δεν έχουν και το θεωρεί απαραίτητο. Έχετε κάτι να προτείνετε?

23
Φωνή και τραγούδι / Delay
« στις: 06/06/09, 20:55 »
Παιδιά ο πρώην τραγουδιστής μας ψάχνει ένα delay machine για φωνή, όχι πολύ ακριβό, για να το παίρνει στα διάφορα μαγαζιά καθώς πολλά στα Κύπρο δεν έχουν και αυτός το θεωρεί απαραίτητο. Έχετε κάτι να προτείνετε?

24
Ξέρει κάποιος το εν λόγω κατάστημα? Στέλνουν στην Ελλάδα? Αξίζει να αγοράσεις απ'εκεί?

25
Ένα μικρό compilation, ελπίζω να σας αρέσει. Μην ξεχνάτε ότι είναι λαιβ so ό,τι μου βγαίνει με βάση τα 3 χρονάκια που παίζω ;)
http://www.box.net/shared/i58vc77xjp

Σελίδες: [1] 2