Προσωπικά μου άρεσε το 4 πάρα πολύ και απο ήχο, τεχνική και συνθετική άποψη. Απο την άλλη εμένα μου έκανε αρνητική εντύπωση ότι τα περισσότερα Tracks (και το 4) τελείωναν με Fade out.
Δεν ξέρω μου δίνει την αίσθηση ότι ή δεν ήξεραν πότε τελειώνει το Track, ή ότι δεν μπορούν να βάλουν μια φράση για κλείσιμο.
Καλημερα..
Ο ακατανομαστος ειμαι εγω αν και η συμμετοχη μου σε αυτον τον διαγωνισμο ηταν καθαρα σαν συμπληρωμα..
Υπαρχει μια ψιλη παρατυπια στο συγκεκριμενο track που θα εξηγησει και την ερωτηση σου...
H ηχογραφηση για αυτο εγινε στην Γερμανια πριν απο 3-4 χρονια..Με φιλοξενουσε ενας φιλος κατασκευαστης ενισχυτων και καποια στιγμη αποφασισαμε να το γραψουμε αυτο για να εχουμε κατι να θυμομαστε..
Λοιπον..Ο συγκεκριμενος τυπος ειναι τρελος fan των Thin Lizzy οπως και εγω του Gary Moore που ηταν σημαντικο μελλος τους..
Οποτε ουσιαστικα στο πρωτο μισο του track την πρωτη κιθαρα την παιζει αυτος ο τυπος..Και επειδη ηταν φυσικο σαν γνησιοι Lizzy fans επρεπε να κανουμε μια αρμονια..Οποτε πηρα αυτο το 1 μισο που εγραψε αυτος και το εναρμονισα με 2-3 κιθαρες ακομα..
Μετα στο αλλο μισο μου ζητησε απλα να "shred-αρω" οποτε και μπηκα λιγο "με μισος"
αν και κανονικα θα αντιμετωπιζα αυτο το backing λιγο διαφορετικααν το ξαναεγραφα σημερα...
Ο ηχος ηταν αρκετα μετριος και γραψαμε προχειρα με μια πεταλιερα του τυπου..
Αλλα επειδη ετσι γραφτηκε αρχικα δεν ηθελα να το αλλαξω η να προσθεσω κατι...Αυτη ειναι η ιστορια..
Γενικα μου αρεσε αυτο το backing και θεωρησα πως ηταν μια καλη ευκαιρια να το χρησιμοποιουσαμε εδω...
Γενικα να πω παλι ενα μπραβο σε ολους..Μου αρεσαν ολα τα takes,ξεχωρισα καποια απο αυτα περισσοτερο και ψηφισα τελικα ενα..
Αυτο που ψηφισα ηταν του King Lui για το ολο στυλ,φρασολογια καθως και τον ηχο του...Ακολουθουσε του Scullshot που και να μην διοργανωνα την ολη ιστορια θα καταλαβαινα αμεσως το παιξιμο του διοτι εχει ενα χαρακτηριστικο στυλ και αυτο ειναι παρα πολυ καλο..Ειμαι σιγουρος πως εχει μεγαλο μελλον μπροστα του ο "πιτσιρικας"..
Alex