Επαγγελματιας ηλεκτρικος μπασιστας θελει πληκτρά για 5μελες ελληνικο+ξενο εντεχνο ροκ σχημα.
Περιγραφή: Επαγγελματιας ηλεκτρικος μπασιστας θελει ειτε εναν πληκτρά,ειτε μια πληκτρού(δηλαδη ειτε αντρα,ειτε γυναικα)για 5μελες ελληνικο+ξενο εντεχνο-ροκ σχημα.

Το μαγαζι,στο οποίο θα παιζουμε,βρισκεται στο Μαρουσι.

Ο μαγαζατορας θελει ενα μονιμο,μουσικο σχημα που να παιζει μουσικη στο μαγαζι του 1-2 φορες καθε βδομαδα.

Επισης θελει το στυλ μουσικης που θα παιζουμε εκει να ειναι σχεδον αποκλειστικα Ελληνικο εντεχνο και Ελληνικο ελαφρυ κλασσικο ροκ.

Μου ειπε οτι θελει εξαιρετικα σπανια και κατ'εξαιρεση να παιζουμε ξενα ελαφρια κλασσικα ροκ τραγουδια.

Επισης μου ειπε οτι πρωτα θα μας ακουσει και υστερα θα μας πει τι χρηματα θα δινει στον καθενα μας,διοτι το καθε μουσικο σχημα πρεπει να πληρωνεται αναλογα με την αξια του.

Απαραιτητη η σχετικη μουσικη προυπηρεσια-εμπειρια(10 Live εμφανισεις αρκουν)με προηγουμενα μουσικα σχηματα σχετικων μουσικων ειδων(δηλαδη μουσικων ειδων Ελληνικου εντεχνου,Ελληνικου ελαφριου κλασσικου ροκ και ξενου ελαφριου κλασσικου ροκ).Κανενας υποψηφιος/καμια υποψηφια που δεν πληρει το κριτηριο αυτο προυπαρχουσας σχετικης μουσικης προυπηρεσιας-εμπειριας δεν θα γινεται δεκτος/δεκτη.

Οι υποψηφιοι/υποψηφιες που θα γινονται δεκτοι/δεκτες θα πρεπει οπωσδηποτε να μενουν στην Αθήνα και να εχουν δικο τους σταθερο τηλεφωνο και δικο τους κινητο τηλεφωνο.Κανενας υποψηφιος/καμια υποψηφια που δεν πληρει τα κριτηρια αυτα δεν θα γινεται δεκτος/δεκτη.

Επισης,οι υποψηφιοι/υποψηφιες πρεπει οπωσδηποτε να μου στειλουν με οποιονδηποτε τροπο μπορουν(ειτε με παραπομπη σε οποιαδηποτε μουσικη ιστοσελιδα,ειτε με παραπομπη σε mp3 αρχεια που θα μου στειλουν,ειτε με καθε αλλο τροπο που μπορουν)1 προσωπικο τους μουσικο δειγμα τραγουδιου απο Ελληνικο εντεχνο,1 προσωπικο τους μουσικο δειγμα απο Ελληνικο ελαφρυ κλασσικο ροκ και 1 προσωπικο τους μουσικο δειγμα απο ξενο ελαφρυ κλασσικο ροκ,δηλαδη συνολικα πρεπει να μου στειλουν 3 προσωπικα μουσικα τους δειγματα.

Διευκρινιζω οτι με τον ορο προσωπικα μουσικα δειγματα εννοω οχι δικα σας τραγουδια αλλά τραγουδια άλλων καλλιτεχνων που τα παιζετε στα πλήκτρα οι ιδιοι/οι ίδιες.Επισης διευκρινιζω οτι δεν χρειαζεται να τραγουδησετε παραλληλα τα τραγουδια που θα παιξετε στα πλήκτρα και τα οποία θα ηχογραφησετε με καθε τρόπο για να σας ακουσω.

Κανενας υποψηφιος/καμία υποψηφια που δεν εχει δικα του/δικα της πλήκτρα και δικο του/δικο της ενισχυτη πλήκτρων δεν θα γινει δεκτος/δεκτη.

Κανενας υποψηφιος/καμία υποψηφια που θα μου στειλει δικά της τραγούδια(δηλαδη τραγουδια που δημιουργησε ο ιδιος/η ιδια)για να τα ακουσω δεν θα γινει δεκτος/δεκτη.
Kανενας αντρας υποψηφιος που δεν εχει εκπληρωσει τις στρατιωτικες του υποχρεωσεις και κανενας υποψηφιος/καμια υποψηφια που δεν εχει σκοπό να συνεργαστει μαζι μας για ολοκληρη την σεζόν,δηλαδη απο Σεπτεμβρη 2013 εως και τέλος Ιουλιου 2014 δεν θα γινουν δεκτοι/δεκτες για συνεργασια μαζι μας.

Οι υποψηφιοι/Oι υποψηφιες επιλεγουν ελευθερα οποιαδήποτε τραγουδια θελουν να παιξουν στην κιθαρα και να τα ηχογραφησουν με καθε τροπο που μπορουν για να τα ακουσω(Δεν χρειαζεται να πληρωσετε για ηχογραφηση ή να ηχογραφησετε σε στουντιο. Π.χ μπορειτε να ηχογραφησετε με ipad χωρίς μικροφωνο,μεσω laptop ή μεσω υπολογιστη και γενικα με καθε τρόπο και με καθε μεσο ηχογραφησης που θελετε εσεις,αρκει να μπορω να σας ακουσω καθαρα και επαγγελματικα).

Κανενας υποψηφιος/Καμια υποψηφια που δεν θα μου στειλει τα συνολικα 3 προσωπικα σχετικα μουσικα δειγματα που ζηταω δεν θα γινει δεκτος/δεκτη.
 
Κανενας υποψηφιος/Καμια υποψηφια που δεν μενει στην Αθήνα δεν θα γινει δεκτος/δεκτη.

Επισης,καλο ειναι αλλά ωστοσο οχι απαραιτητο για την συνεργασια μας οι υποψηφιοι/υποψηφιες να εχουν καποιο δικο τους ρεπερτοριο σχετικο με τα μουσικα ειδη που ζηταει απο εμας ο μαγαζατορας.

To μονο που οφειλω να πω σε ολους μας που προκειται να συνεργαστουμε ειναι οτι απαραιτητα κριτηρια για να συνεργαστουμε ειναι η ευελιξια,η συναδελφικοτητα,η συνεπεια προσελευσης στις ωρες προβας,η σοβαροτητα και η υπευθυνοτητα κατα την διαρκεια καθε προβας,η ευθυτητα,ο καλος χαρακτηρας,η αλληλεγγυη,η αλληλοκατανοηση και ο αλληλοσεβασμος,η ομαδικη εργασια,η παντελης ελλειψη εγωκεντρικης συμπεριφορας απο τον καθενα μας και απο την καθεμια μας και φυσικα η ορεξη και το μερακι για σοβαρη δουλεια και το να παιζουμε διαρκως ολα τα τραγουδια που πρεπει να παιζουμε,χωρις γκρινια,χωρις αντιδρασεις και χωρις παραπονα.

Οφειλω να ξεκαθαρισω απο τωρα και για οσο καιρο θα συνεργαστουμε,αν θελησετε να συνεργαστουμε,οτι ο καθενας/η καθεμια που δεν πληρει συνολικα ολα τα παραπανω κριτηρια συνεργασιας θα αντικαθισταται αμεσα απο αλλον αντικαταστατη/αλλην αντικαταστατρια που οντως θα πληρει συνολικα ολα τα παραπανω κριτηρια συνεργασιας.

Όλες οι προβες μας θα γινονται παντα δωρεαν στον χωρο μου που ειναι σαν στουντιο στο σπιτι μου στα Μελίσσια που ειναι διπλα στο Μαρούσι.

Χρηματα για πρόβες σε στουντιο δεν εχω ποτέ και δεν διαθέτω ποτέ και δεν υπαρχει και λογος για κατι τετοιο,εφοσον εχω δικο μου χωρο σαν στουντιο.Ο καθενας και η καθεμια μουσικος συνεργατης/συνεργατρια που δεν το δεχεται αυτο,δεν μπορει να συνεργαστει μαζι μου.


Επίσης τονίζω το οτι δεν εχω ποτέ και δεν διαθέτω ποτέ χρηματα για κάθε ειδους ηχογραφησεις.Ο καθενας και η καθεμια μουσικος συνεργατης/συνεργατρια που δεν το δεχεται αυτο,δεν μπορει να συνεργαστει μαζι μου.


Εσεις απλα θα φερνετε εδω στον χωρο μου συνεχεια τον σχετικο δικο σας μουσικο εξοπλισμο(δηλαδη τον ενισχυτη σας,το καλωδιο ενωσης πλήκτρων και ενισχυτη και τα πλήκτρα σας).  

Aν θελετε,μπορειτε διαρκως να αφηνετε τους ενισχυτες σας  στον χωρο μου που θα γινονται οι προβες μας και σας εγγυωμαι με απολυτη βεβαιοτητα και με αναληψη της σχετικης ευθυνης οτι κανενας δεν προκειται ποτέ ουτε να παρει,ουτε να χρησιμοποιησει,ουτε να φθειρει τους ενισχυτες σας με κανεναν τρόπο.

Επισης,αν τυχον καποιες φορες τυχει κατι απροβλεπτο σε καποιον/καποια μουσικο συνεργατη και για αυτο αργησει να ερθει στις προβες,ολοι το κατανοουμε και το δικαιολογουμε.

Αρκει να μην γινει συστημα απο κανεναν και απο καμια η διαρκης και συνχης αργοπορια στις μουσικες προβες μας και η διαρκης και συνεχης απουσια απο τις μουσικες προβες μας,διοτι ετσι δεν γινεται σοβαρη συνεργασια και διοτι εχω δουλειες και ολοι εχουμε δουλειες και συνεπως δεν μπορουμε να χανουμε ασκοπα τον χρονο μας για κανεναν λογο.

Συνολικα το μουσικο μας σχημα θα αποτελειται απαραβιαστα και αποκλειστικα απο 5 ατομα το πολυ,δηλαδη απο 1-2 ηλεκτρακουστικους κιθαριστες,1 τραγουδιστρια,1 πλήκτρα και 1 ηλεκτρικο μπάσο.

Δεν θα προστεθει ποτέ κανενα/κανενας άλλο/αλλος μουσικο οργανο-μουσικος,αυτο ειναι σιγουρο

Λέγομαι Έκτορας.

Επικοινωνία-e-mail (hpappas2@gmail.com).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Φιλικα!
Έκτορας.

Περιοχή Μελίσσια,Αθήνα.
Εμφανίσεις: 367
Ημερομηνία καταχώρησης: 19/08/13 12:15
Εναπομείναντας χρόνος: 0 ημέρες 0 ώρες 0 λεπτά 0 δευτερόλεπτα
Λέξεις-κλειδιά: δωρεαν πρόβες-θελω-είτε εναν πληκτρά είτε μια πληκτρού-για 5μελες ελληνικο+ξενο εντεχνο-ροκ σχημα. 

Κοινοποίηση

Όνομα μέλους: Hector Papadopoulos
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Μέλος από: 12/02/12, 03:26

Στείλτε μήνυμα στον πωλητή
Εμφάνιση καταχωρήσεων του μέλους

Ποσοστό θετικών αξιολογήσεων: 0%
Θετική αξιολόγηση: positive
Ουδέτερη αξιολόγηση: 0 netural
Αρνητική αξιολόγηση: negative
Μέσος όρος αξιολόγησης: 0

Υποβολή αξιολόγησης για Hector Papadopoulos
0 Μέλη και 1 επισκέπτης βλέπουν αυτήν την καταχώρηση.

Σχόλια

Επιστροφή στις Αγγελίες