Keeley Java Boost

Περισσότερες φωτογραφίες

Τιμή:120.00 EUR 0 προσφορές
Κλειστή


Περιγραφή: Πωλείται το Treble Booster Keeley Java Boost. Βασισμένο στο κύκλωμα του Dallas Rangemaster, ένα από τα πιο διάσημα Treble Boost πετάλια.


Αγορασμένο πριν αρκετά χρόνια, χρησιμοποιημένο αρκετά, σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Την εμφάνιση μπορείτε να την κρίνετε από τις φωτογραφίες.

Είναι ιδανικό αν ψάχνετε τον ήχο στα σόλο του Brian May, του και του Rory Gallagher όπου όσο πιο ψιλά ανεβαίνει κανείς στην ταστιέρα τόσο αυξάνεται το gain και το sustain του. Παίζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ μπροστά από overdrive (πετάλι ή ενισχυτή) με Strat και single coils αλλά και με διπλούς αρκεί να κατέβει λίγο το volume της κιθάρας (περίπου στο 8-9).

Δεν είναι Clean Boost, δεν είναι fuzz ούτε overdrive. Αν ενδιαφέρεστε, πάει να πεί ότι ξέρετε τι κάνει ένα treble booster. Έχει Germanium transistor OC44 της Mullard και κοστίζει αρκετά πάνω από 200 ευρώ http://www.thomann.de/gr/keeley_java_boost.htm

Η τιμή του είναι στα 120 ευρώ. Αρκετά κάτω από την buy-it-now τιμή που θα βρείτε στο ebay για αντίστοιχα μεταχειρισμένα καθώς είναι εμφανώς χρησιμοποιημένο και μαζί μου από το 2006.

Προτιμώ ανταλλαγές χέρι με χέρι στην Αθήνα, ωστόσο μπορώ να το στείλω με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα όπου εξυπηρετεί η Γενική ταχυδρομική, με δικά μου έξοδα.


Και 1 demo:


Ευχαριστώ.

Περιοχή Γαλάτσι, Αθήνα
Εμφανίσεις: 316
Ημερομηνία καταχώρησης: 18/12/13 00:39
Εναπομείναντας χρόνος: 0 ημέρες 0 ώρες 0 λεπτά 0 δευτερόλεπτα
Λέξεις-κλειδιά: Keeley Java Boost Treble Booster 

Κοινοποίηση

Όνομα μέλους: Gabriel6th
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Μέλος από: 17/09/05, 19:20

Στείλτε μήνυμα στον πωλητή
Εμφάνιση καταχωρήσεων του μέλους

Ποσοστό θετικών αξιολογήσεων: 0%
Θετική αξιολόγηση: positive
Ουδέτερη αξιολόγηση: 0 netural
Αρνητική αξιολόγηση: negative
Μέσος όρος αξιολόγησης: 0

Υποβολή αξιολόγησης για Gabriel6th
0 Μέλη και 1 επισκέπτης βλέπουν αυτήν την καταχώρηση.

Σχόλια

Επιστροφή στις Αγγελίες