Digitech Gnx-1

Περισσότερες φωτογραφίες


Τιμή:200.00 EUR 0 προσφορές
Κλειστή


Περιγραφή: Πωλείται πεταλιέρα - προενισχυτής Digitech Gnx1. Τιμή συζητήσιμη 200 ευρώ. Περιοχή Βόλου. Είναι στο κουτί της με οδηγίες και το συνοδευτικό CD. Αποτελεί πλήρες Guitar Workstation με εφαρμογή τόσο για studio όσο και για Live αλλά και για μελέτη. Έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως στο σπιτι (home studio) αλλά και λίγο live. Πιο κάτω έχω το επίσημο Link με τα πλήρη χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν μόνο δύο θέματα. Έχω αλλάξει το γνήσιο τροφοδοτικό ρεύματος με ένα άλλο της αγοράς και δύο ποτενσιόμετρα (όχι κάτι πολυ σημαντικό) έχουν ένα μικρό θέμα κατά την χρήση τους (πχ για τον έλεγχο μιας παραμέτρου ενός εφέ) "τρεμοπαίζουν" με αποτέλεσμα να ανεβοκατεβαίνουν τα νούμερα αλλά αυτό λύνεται με την σύνδεση στον υπολογιστή και την ρύθμισή της από εκεί (κάτι που ούτως ή άλλως είναι πιο βολικό) και είναι κάτι που δεν συμβαίνει πάντα απλά θέλει λίγη προσοχή - δεν δημιουργεί θέμα κατά την χρήση, μόνο λίγο κατά την ρύθμιση. Κατά τα άλλα λειτουργεί άψογα, είναι μεγάλης αντοχής εξ' ολοκλήρου μεταλλική και έχει ένα μεταλλικό και πολυ ποιοτικό και σταθερό expression pedal στο οποίο μπορείς να αναθέσεις πέρα από τις κλασικές wah-volume(Post ή pre) λειτουργίες, τον έλεγχο ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ άλλης παραμέτρου οποιουδήποτε εφέ ή ενισχυτή σε real time.  ΜΕΓΑΛΟ συν το ότι περιέχει στο σύνολό του το τρομερό Whammy της Digitech, γνωστό από τον Tom Morello, Steve Vai, Joe Satriani, Kirk Hammet κι άλλους καθώς και άλλο ξεχωριστό harmonizer.

Οποιος ενδιαφέρεται ή έχει άλλες απορίες το συζητάμε!!

http://digitech.com/en-US/products/gnx1

http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_effects/digitech/gnx1/< br>

http://2fecf431b6f093853a80-bc95634e606bab3d0a267a5a7901c44d.r9.cf2.rackcdn.com/product_documents/documents/75_128951 3265/GNX1manual_original.pdf

Περιοχή Βόλος
Εμφανίσεις: 323
Ημερομηνία καταχώρησης: 20/05/14 10:32
Εναπομείναντας χρόνος: 0 ημέρες 0 ώρες 0 λεπτά 0 δευτερόλεπτα
Λέξεις-κλειδιά: Digitech Gnx1 πεταλιέρα προενισχυτής 

Κοινοποίηση

Όνομα μέλους: Mike Moss
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Μέλος από: 27/11/07, 21:25

Στείλτε μήνυμα στον πωλητή
Εμφάνιση καταχωρήσεων του μέλους

Ποσοστό θετικών αξιολογήσεων: 0%
Θετική αξιολόγηση: positive
Ουδέτερη αξιολόγηση: 0 netural
Αρνητική αξιολόγηση: negative
Μέσος όρος αξιολόγησης: 0

Υποβολή αξιολόγησης για Mike Moss
0 Μέλη και 1 επισκέπτης βλέπουν αυτήν την καταχώρηση.

Σχόλια

Επιστροφή στις Αγγελίες