Ζητείται drummer με όρεξη για black metal
Περιγραφή: Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και μάλλον εμένα το λέει η τσεπούλα μου...
Είσαι μόνος?
Παίζεις drums?
Τρως κρουασίνια απο το βενέτη και παίζεις και ηχογραφείς και παλεύεις να γίνεις καλύτερος γιατί αντιπαθείς τον κόσμο ή/και ενδόμυχα πιστεύεις οτι δεν είσαι αρκετά καλός για να παίξεις με μια μπάντα και δυστυχώς μια ζωή την έχουμε και δεν προλαβαίνεις να μάθεις να παίζεις όλα τα άλλα όργανα και παράλληλα να μάθεις να τα ηχογραφείς, αλλά θα σου άρεσε να έστηνες τις δικές σου ιδέες, και να τις αφήσεις βρε αδερφέ σαν ορόσημο για όταν θα πεθάνεις? Ένα σημάδι που θα λέει "να... ήμουν και εγώ εδω, να πάρει ο διάολος!"

Έχω αρκετά κομμάτια τα οποία έχω την δυνατότητα να τα στησω και να τα ηχογραφήσω αλλά μου λείπει η πινελιά και το kit του drummer.
Οπότε ψάχνω drummer που να έχει ενδιαφέρον και την δυνατότητα να γράψει και να ηχογραφήσει drum tracks.
Αν πχ κάποιος έχει midi drums και έχει όρεξη και ενδιαφέρον να παίξει τέτοια πράγματα, με ενδιαφέρει συνεργασία ώστε να ολοκληρώσουμε τα κομμάτια.
Αν κάποιος έχει κανονικο drum kit και την δυνατότητα να το ηχογραφήσει, ακόμα καλύτερα φυσικά.

Επίσης δεν με ενοχλεί καθόλου το να μην είναι κάποιος τεχνικά καταρτισμένος στο επίπεδο που θα έπρεπε. Και εγώ τα δικά μου πράγματα 10 φορές τα ηχογραφώ μέχρι να κρατήσω αυτό που θέλω. Δεν είναι ντροπή! Αν υπάρχει όρεξη για trial and error είμαστε μια χαρά. Δεν ψάχνω τον απίστευτο drummer. Ψάχνω αυτόν που έχει όρεξη να στήσει κάτι δικό του και να το ολοκληρώσει.

Γενικά ψάχνω το άλλο μου μισό. Ή μάλλον το άλλο μου τέταρτο καθότι τα υπόλοιπα 3/4 τα παρέχω εγώ.

Α...και που'σαι... εσύ που διαβάζεις την αγγελία γιατί ρούφηξες όλο το trending στο 9gag αλλά δεν σε παίρνει ο ύπνος, αν έχεις κάποιον γνωστό που θα είχε όρεξη να παίξει drums και παράλληλα έχει στοιχειώδη δυνατότητα ηχογράφησης αυτών και δεν θες να τον βλέπεις άλλο να χαραμίζεται λόγω της αντικοινωνικής του φύσης... call me now... σε περιμένω...

Παρακαλώ το ελαφρύ ύφος μου μην παρεξηγηθεί για ανώριμες λυκειακές καταστάσεις που θα παίζουμε δύο πέμπτες, θα ουρλιάζουμε και μετά θα τρέχουμε στο δάσος να βγάλουμε την πόζα την καλή για το εξώφυλλο. Όλοι μας κάναμε λάθη, μάθαμε όμως απο αυτά. Είμαι σοβαρός άνθρωπας με μεράκι αλλά και σκέρτσο.

Επιρροές κυρίως απο την ισλανδική και πολωνική σκηνή.

Εμφανίσεις: 109
Ημερομηνία καταχώρησης: 15/03/18 00:41
Εναπομείναντας χρόνος: 0 ημέρες 0 ώρες 0 λεπτά 0 δευτερόλεπτα

Κοινοποίηση

Όνομα μέλους: drakoumel
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Μέλος από: 21/01/04, 23:53

Στείλτε μήνυμα στον πωλητή
Εμφάνιση καταχωρήσεων του μέλους

Ποσοστό θετικών αξιολογήσεων: 0%
Θετική αξιολόγηση: positive
Ουδέτερη αξιολόγηση: 0 netural
Αρνητική αξιολόγηση: negative
Μέσος όρος αξιολόγησης: 0

Υποβολή αξιολόγησης για drakoumel
0 Μέλη και 1 επισκέπτης βλέπουν αυτήν την καταχώρηση.

Σχόλια

Επιστροφή στις Αγγελίες