Το Στέκι των Κιθαρωδών

Η σελίδα της Κιθάρας => F.A.Q. αυτών των σελίδων => Μήνυμα ξεκίνησε από: Βραζίλης στις 08/07/02, 12:28

Τίτλος: Πως να chatάρετε και να forumάρετε χωρίς να καταλάβει κανείς
Αποστολή από: Βραζίλης στις 08/07/02, 12:28
Πολλοί από εσάς μπαίνετε στο chat και στο forum από τη δουλειά, και φαντάζομαι δεν θέλετε να δει το αφεντικό ή κάποιος συνάδελφος το παράθυρο(α) που έχετε ανοίξει, έτσι δεν είναι; Σας προτείνω λοιπόν το BossKey:
http://keir.net/bosskey.html (http://keir.net/bosskey.html)
(που είναι μόνο 7Κ, τσάμπα πράμα :)) και έτσι μπορείτε να έχετε πολλαπλά desktop, που θα τα αλλάζετε με ένα συνδυασμό πλήκτρων που εσείς ορίζετε. Πχ. στο ένα θα έχετε τα προγράμματα που δουλεύετε στη δουλειά, στο άλλο το kithara.gr, forum, το chat, κλπ. Καλό ε; Επίσης, το πρόγραμματάκι δεν φαίνεται ούτε στο traybar.

Βέβαια, ένας υποψιασμένος Διαχειριστής Δικτύου, πιθανότατα να παρακολουθεί τις κλήσεις που κάνετε σε σελίδες στο internet. Γι'αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα λύση...
Τίτλος: Re:Πως να chatάρετε και να forumάρετε χωρίς να καταλάβει κανείς
Αποστολή από: petros t. στις 08/07/02, 15:15
basili mporeis na moy eksigiseis pws xrisimopoieite giati to katebasa piga na to xrisimopoieisw alla moy ekleise ola ta parathira kai emeina m...s!!!!
Τίτλος: Re:Πως να chatάρετε και να forumάρετε χωρίς να καταλάβει κανείς
Αποστολή από: Βραζίλης στις 09/07/02, 10:51
Μα, τη 1η φορα που το τρεχεις, σου λεει τα defaults, δηλ με Ctrl-αριθμητικο+ βγαινει το παραθυρο του BossKey, με Ctrl-αριθμητικο- αλλαζεις στο επομενο desktop και με Ctrl-αριθμητικο<νούμερο> πας σε συγκεκριμενο desktop 0-9, αν εχεις ανοιξει πολλα
Τίτλος: Re:Πως να chatάρετε και να forumάρετε χωρίς να καταλάβει κανείς
Αποστολή από: Zoso στις 28/08/03, 19:52
Toν τελευταίο καιρό βάλθηκα να διαβάσω όλα τα μηνύματα που έχει γράψει οποιοσδήποτε στο site... Ως τώρα δεν έχω απαντήσει σε κανένα ''αρχαίο'' μήνυμα, αυτή είναι η πρώτη φορά, αλλά το Βοsskey που προτείνει ο Βασίλης, είναι καρακαταπληκτικό!

Τεμπέληδες όλου του κόσμου ενωθείτε! Όχι στα αφεντικά  ;D! (Αστειεύομαι... Α ρε Βασίλη παγαπόντη, λες στον κόσμο να μη δουλεύει και να μπαίνει στο νετ... Εξ αιτίας σου δεν πάει πάνω το χρηματιστήριο, εξ αιτίας σου θα καταρρεύσει η οικονομία του πλανήτη... Τρομοκράτη  ;D...)
Τίτλος: Re:Πως να chatάρετε και να forumάρετε χωρίς να καταλάβει κανείς
Αποστολή από: Βραζίλης στις 01/09/03, 08:22
Καλά έκανε και το ξέθαψε... είναι πολύ χρήσιμο...
Aς τo βάλω στα "προγράμματα - Utilities", μέσα στο http://portal.kithara.gr