Το Στέκι των Κιθαρωδών

Η σελίδα της Κιθάρας => Νέα και όχι μόνο => Μήνυμα ξεκίνησε από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 16/11/09, 01:01

Τίτλος: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 16/11/09, 01:01
Καλούμε όλα τα δημιουργικά μέλη του Kithara.gr να συμμετέχουν στον πρώτο μας διαγωνισμό τραγουδιού.

Οι συμμετοχές θα γίνονται με τη μορφή έτοιμου ηχογραφημένου τραγουδιού, το οποίο και θα αξιολογηθεί όπως στάλθηκε. Η αξιολόγηση θα αφορά μουσική και στίχους, δηλ. δεν πρόκειται για διαγωνισμό ερμηνείας και μόνο. Δεν θα χρειαστεί να ερμηνεύσετε το τραγούδι σας ζωντανά μπροστά σε κάποια επιτροπή ή στο κοινό για το διαγωνιστικό μέρος. Μετά το διαγωνιστικό μέρος, θα είναι θετικό βέβαια αν διατίθεστε να παρουσιάσετε το τραγούδι σας ζωντανά σε εκδήλωση του Κιθάρα.

Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού είναι ένα τριήμερο στο πανέμορφο Μουσικό Πανδοχείο του Τάσου Ιωαννίδη (http://www.mousikopandoxeio.gr) στη Στενή Ευβοίας, έναν μικρό παράδεισο για κάθε μουσικό και μουσικόφιλο. Συμπεριλαμβάνεται χρήση του στούντιο για δύο μέρες (χωρίς ηχολήπτη).

Τα τραγούδια που θα προκριθούν θα παρουσιαστούν σε έναν ειδικό χώρο στις Σελίδες Καλλιτεχνών μας (music.kithara.gr).

Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις πολλές και ωραίες συμμετοχές σας.Όροι Συμμετοχής

1. Οι δημιουργοί, ή οι εκτελεστές του τραγουδιού (τουλάχιστον ένας από αυτούς) θα πρέπει να είναι μέλη του kithara.gr και να έχουν εγγραφεί μέχρι την ημερομηνία προκύρηξης του διαγωνισμού.
2. Κάθε μέλος του kithara.gr μπορεί να συμμετάσχει με ένα μόνο τραγούδι.
3. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απαραίτητη η άδεια όλων των δημιουργών του τραγουδιού (συνθέτη/στιχουργού/ερμηνευτή), αλλιώς η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη. Η άδεια αυτή είναι αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντα, το kithara.gr δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που δεν υπάρχει η συγκατάθεση από κάποιους από τους δημιουργούς.
4. Σε περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί δείγμα (sample) από άλλο τραγούδι, χρειάζεται η αντίστοιχη άδεια, αλλιώς η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη.
5. Οι δημιουργοί των τραγουδιών δίνουν αυτόματα το δικαίωμα εκτέλεσης του τραγουδιού στις σελίδες του kithara.gr για απεριόριστο χρόνο και χωρίς οικονομικό ή άλλο αντάλλαγμα. Το δικαίωμα αυτό δεν είναι αποκλειστικό, οι δημιουργοί μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε άλλη χρήση του τραγουδιού τους θέλουν.
6. Το kithara.gr έχει το δικαίωμα να εκδόσει υλικό φορέα ήχου των βραβευμένων συνθέσεων και τραγουδιών καθώς και ειδικής έντυπης συλλογής στίχων, σε συνεννόηση με τους βραβευμένους δημιουργούς και να διαθέτει αυτά κατά την κρίση του, χωρίς επιπρόσθετες άδειες των συντελεστών τους.
7. Τα τραγούδια δεν θα πρέπει να παραβιάζουν τη νομοθεσία με οποιοδήποτε τρόπο και δεν πρέπει να περιέχουν άμεσα ή έμμεσα διαφημιστικά μηνύματα.
8. Οι στίχοι θα πρέπει να είναι γραμμένοι στην Ελληνική γλώσσα, γίνεται όμως σε μικρό ποσοστό να χρησιμοποιούνται και λέξεις ή φράσεις σε άλλες γλώσσες.
9. Ορχηστρικά (instrumental) κομμάτια δεν γίνονται δεκτά στο διαγωνισμό.
10. Έως και την λήξη της ημερομηνίας συμμετοχής, τα θέματα που αποστέλλονται δεν εμφανίζονται στη σελίδα για την διασφάλιση της αξιοπιστίας και της αμερόληπτης κριτικής.
11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται με την αποστολή προσωπικού μηνύματος σε αυτή τη διεύθυνση (http://forum.kithara.gr/index.php?action=pm;sa=send;u=3,140,197,201,2052). Το μήνυμα θα πρέπει να περιέχει τις πληροφορίες που εμφανίζονται παρακάτω. Η επιτροπή είναι υποχρεωμένη μέσα σε 3 ημέρες να επιβεβαιώσει τη σωστή λήψη της συμμετοχής. Το τραγούδι αποστέλλεται σε μορφή wav (προτεινόμενη) ή mp3 ή ogg σε ανάλυση τουλάχιστον 160kbps. Η κρίση των τραγουδιών θα γίνει αποκλειστικά από αυτή τη μορφή και εκτέλεση του τραγουδιου.
12. Από τη στιγμή της αποστολής και ύστερα δεν επιτρέπονται τροποποιήσεις στο τραγούδι, παρά μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής.
13. Καθ’ όλο το διάστημα αποστολής των τραγουδιών τηρείται απόλυτη εχεμύθεια ως προς τις μέχρι στιγμής συμμετοχές. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και αναλόγως του αριθμού της συμμετοχής, τα διαγωνιζόμενα θέματα ελέγχονται από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή.
14. Σε περίπτωση έχουν δοθεί λάθος ή ελλειπή στοιχεία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, ή δεν έχουν τηρηθεί κάποιοι όροι του διαγωνισμού, η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη.
15. Ενστάσεις για οποιαδήποτε θέματα γίνονται δεκτές μόνο μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος προς την Οργανωτική Επιτροπή και όχι μέσω δημοσιεύσεων στο φόρουμ ή αλλού.
16. Το kithara.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα τροποποίησης στους όρους του διαγωνισμού, με στόχο πάντοτε την αμερόληπτη και ομαλή διεξαγωγή και την αποφυγή οποιωνδήποτε προβλημάτων. Οι κανονισμοί και οι οποιαδήποτε μετατροπή τους θα πρέπει να γνωστοποιούνται από τις αντίστοιχες ιστοσελίδες.
17. Το kithara.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μη επιθυμητή χρήση των τραγουδιών από τρίτους.
18. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ορίζεται η 16 Δεκεμβρίου 2009. Παράταση: 23 Δεκεμβρίου 2009.
19. Η αποστολή της δήλωσης συμμετοχής του διαγωνισμού, σημαίνει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των άρθρων και παραγράφων του παρόντος κανονισμού, καθώς και των διαδικασιών αξιολόγησης, βράβευσης και προώθησης – διαφημιστικής προβολής των διαγωνιζομένων θεμάτων.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 16/11/09, 01:02
Στην κριτική επιτροπή μας τιμούν με την παρουσία τους οι παρακάτω (αλφαβητικά):

- Γιώργος Γκαβογιάννης: Διπλωματούχος στην τούμπα στο Απωλλώνειο ωδείο, μέλος της ΑΕΠΙ και της ΕΡΑΤΩ, κρουστός των Πυξ-Λαξ και των ΕΤΣΙ, έχει εργαστεί σε πολλούς μουσικούς χώρους και είναι μαέστρος στην έντεχνη και λαϊκή ορχήστρα του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ ν. Αττικής.
- Θάνος Θανάσης: Πτυχιούχος πιανίστας και μαέστρος χορωδιών.
- Τάσος Ιωαννίδης: Συνθέτης, μουσικός, με σπουδές στην κιθάρα και την σύνθεση μουσικής κινηματογράφου. Εχει γράψει μουσική για πάνω από 20 θεατρικές παραγωγές και έχει συνεργαστεί με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μελβούρνης. Εχει διατελέσει ακόμα μόνιμος συνθέτης του Κρατικού Θεατρικού Οργανισμού της Μελβούρνης, καλλιτεχνικός διευθυντής στο φεστιβάλ «Αντίποδες» της πόλης και σύμβουλος στο υπουργείο Καλών Τεχνών της Αυστραλίας. Είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής του Μουσικού Πανδοχείου.
- Γιώργος Καλαϊτζόγλου: Καθηγητης μπάσου (κλασικού και ηλεκτρικού) και καθηγητης φωνητικής στο Πειραϊκό Ωδείο και με πλούσια συμμετοχή στην ελληνική δισκογραφία.
- Τάσος Οικονόμου: Ποιητής-στιχουργός πολλών τραγουδιών των Σπύρου Παπαβασιλείου, Γιώργου Χατζηνάσιου, Κώστα Τουρνά κ.α. Τραγούδια του εχουν τραγουδήσει ο Γιάννης Πάριος, ο Αντώνης Καλογιάννης, ο Δήμήτρης Μητροπάνος, η Δούκισσα, η Λίτσα Διαμάντη και πολλοί άλλοι.
- Κώστας Παπαϊωάννου: Συνθέτης, τραγουδοποιός, ντράμερ των Poll και των Cinquetti, έχει κάνει συνεργασίες με Κώστα Τουρνά, Σταύρο Λογαριδη, Robert Williams με τους Poll και με τον Μικη Θεοδοράκη. Ζει και εργάζεται στη Φρανκφούρτη.
- Arg0 (εκ μέρους του Κιθάρα)
- Θοδωρής (εκ μέρους του Κιθάρα)

Έργο της επιτροπής είναι η τελική αξιολόγηση των τραγουδιών και η ανάδειξη των 1ου, 2ου, 3ου καθώς και των δύο αναπληρωματικών. Η κρίση της επιτροπής θεωρείται τελεσίδικη, ενστάσεις για την κρίση και το έργο αυτής της επιτροπής δεν λαμβάνονται υπόψη, καθώς η τελική αξιολόγηση θα γίνει με κριτήρια που η σύνθεση της ίδιας θα καθορίσει. Η επιτροπή δεν είναι υποχρεωμένη να δικαιολογήσει τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε κάποια τραγούδια.


Βραβεύσεις

Απονέμονται το
1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού,
2ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και
3ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού.
Τα βραβεία θα δοθούν στους νικητές σε ειδική εκδήλωση και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικά σε βιογραφικά σημειώματα, αποδεικτικά κ.λ.π.


Οργανωτική Επιτροπή

Την ευθύνη για την στελέχωση της φέρουν οι διαχειριστές του Kιθάρα.gr. Τα μέλη που την απαρτίζουν είναι:
- Βραζίλης
- Θοδωρής
- parlats
- FSL
- freemind
- vangelis


Αρμοδιότητες και καθήκοντα οργανωτικής επιτροπής

1) Η αποδοχή και υιοθέτηση των βασικών αρχών που διέπουν τον διαγωνισμό.
2) Η αποστολή των Δελτίων Τύπου και η δυνατόν μεγαλύτερη γνωστοποίηση της διαδικασίας.
3) Η εποπτεία και η σαφής τήρηση των άρθρων και παραγράφων του κανονισμού συμμετοχής.
4) Ο έλεγχος των συμμετοχών ως προς την εγκυρότητα που προκύπτει από τον κανονισμό.
5) Η αποστολή απαντητικού μηνύματος επαλήθευσης στους συμμετέχοντες.
6) Η σύνθεση της κριτικής επιτροπής και διεκπεραίωση της αλληλογραφίας με αυτήν.
7) Εξέταση των πιθανών ενστάσεων και αποστολή του αιτιολογικού απόρριψης πιθανών θεμάτων.
 
Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα στο διαγωνιστικό σκέλος, δεν έχουν όμως την δυνατότητα ψήφου κατά την φάση της βαθμολογίας.


Δήλωση συμμετοχής

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση των όρων του διαγωνισμού και συμφωνώ με αυτούς.
Ονοματεπώνυμο:
Όνομα μέλους στο Kithara.gr:
E-Mail (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Τηλέφωνο (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Ονοματεπώνυμο ερμηνεύτριας / ερμηνευτή ή μελών συγκροτήματος:
Ονοματεπώνυμο συνθέτη:
Ονοματεπώνυμο στιχουργού:
Σύνδεσμος (link) στον οποίο είναι αποθηκευμένο το τραγούδι:
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 16/11/09, 16:45
Περιμένουμε τις δημιουργίες σας και σας ευχόμαστε  καλή επιτυχία .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: nead στις 18/11/09, 17:55
Αχ βρε παιδια, μετα θα απορειτε τι πηγε στραβα, γιατι δεν μας εμπιστευτηκαν κ.λ.π.
Πολλή ασαφεια και δεν ξερω αν αυτό ηταν προσδοκομενο ή ετσι απλά προεκυψε. Επιειδη δεν θελω να ειμαι ασαφής απολογουμαι…
 Π.χ. και οι τρεις δημιουργοι θα πανε στο τριημερο ή μονο ο ερμηνευτης-τρια; ή ολο το γκρουπ; Αυτό τι ημερομηνες θα είναι;
Η διαρκεια των τραγουδιών; Εως πόσα λεπτά θα είναι;  Το υφος; Παραδοσιακά δεχεστε να κριθούν μαζι με λαικά ή ροκ;  Ποιο θα είναι το καλυτερο; Από τον γενικό ασαφή χώρο;  Πως γινετε να υπαρχει ένα μέλος και στην οργανωτικη επιτροπή και στην κριτικη; Στοιχιωδης αρχές ασυμβιβαστου!  Αχ!!
Τα μελη της επιτροπης συμμετεχουν αλλα δεν βαθμολογουν κατά την φάση της βαθμολογίας!!! Ποια φάση; Αν εννοειτε της κριτικης επιτροπης τοτε γιατι να συμμετεχουν; Και τι ακριβως θα κανουν; Εκτος αν εννοειτε π.χ. βαθμολογια μελων που δεν ειδα να την προβλεπετε. Επίσης η διαφημιστική  προβολή  των διαγωνιζομένων θεμάτων ποια θα είναι;;; μιας και λιγο πιο πανω λετε πως αυτά θα είναι απορρητα;;; Αρκουν αυτά; Γιατι να εμπιστευθούμε μια διαδικασία που δεν ευθυνετε για την μεταδοση των τραγουδιών μας από τριτους;; για να μπουν σε μια σελιδα στο music kithara; Πρωτοεμφανιζομενα; Παλια; Τι ειδους τραγουδια;  Καθενος ειναι δικαιωμα να συμμετεχει η οχι. Ο κάθε ενας μπορει να κρινει όμως λιγο περισσοτερη ακριβεια από μερους σας, θα επειθε πως νοιαζεστε ουσιαστικα για ότι προτεινετε και μας καλειτε να συμμετεχουμε. Αυτα τα λιγα απο μενα,δεν πεισατε και λυπαμαι.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 18/11/09, 23:59
Δεν νομίζω κατ αρχήν να υπάρχει ασυμβίβαστο στο να είναι το ίδιο άτομο στην οργανωτική επιτροπή και στην κριτική επιτροπή .Αφου όπως θα διάβασες φαντάζομαι με λεπτομέρεια στην ανακοίνωση άλλες αρμοδιότητες έχει η μία και άλλη η άλλη και για την καλλίτερη οργάνωση και σύνδεση της κριτικής επιτροπής με τον χώρο μας και καλλίτερο συντονισμό ,κρίθηκε απαραίτητη η συμμετοχή .Οσον αφορά την διάρκεια των τραγουδιών δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός ,αφού η σωστή χρονική διάρκεια καθορίζεται συνήθως απο το μέγεθος του στίχου .Βέβαια είναι νομίζω φανερό ,ότι πολύ μεγάλα σε διάρκεια τραγούδια (πολύ πάνω απο το συνηθισμόνο χρόνο 3-4 λεπτών )γίνονται  κουραστικά (εκτος αν πρόκειται για αριστουργήματα .
Το αντικείμενο της κριτικής επιτροπής καθορίζεται σαφέστατα και δεν νομίζω να χρειάζεται περρισσότερη εξήγηση (προσεξέ το λίγο καλλίτερα .)
Η διαφημιστική προβολή των διαγωνιζόμενων θεμάτων θα είναι μέσω του kithara.gr ,μετά βέβαια απο τον διαγωνισμό .
Το kithara .gr πάντα μέχρι τώρα έχει να επιδείξει υπευθυνότητα ,συνέπεια και αντικειμενικότητα και όλοι όσοι ζούν απο κοντά αυτό τον χώρο το ξέρουν .Είσαι νέος ακόμα και δεν μας έχεις γνωρίσει .Καιρός είναι να γίνει και αυτό και τότε θα μας εμπιστευθείς και εσύ και θα πειστείς .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: MACMISIAS στις 19/11/09, 01:47
Αυτό με τη διάρκεια πάντως κατά τη ταπεινή μου άποψη, δεν πρέπει να επηρεάζει γιατί 3.30 λεπτά όριο βάζουν στη Eurovision...Εδώ επειδή πολλοί ασχολούμαστε και με το rock ,το rock έχει πολύ μεγαλύτερους μέσους όρους όσον αφορά το χρόνο...Και μου φαίνετε λίγο άδικο να λέμε ότι ένα μεγάλο χρονικά τραγούδι θα πρέπει να είναι αριστούργημα για να μπορέσει να "νικήσει" ένα 3λεπτο ας πούμε, που θα έχει περισσότερες πιθανότητες έστω και σαν πολύ καλό...Αν βαριόμαστε να ακούσουμε, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά και με μας και με το διαγωνισμό...
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 19/11/09, 14:43
Νομίζω ότι γράφω < πολύ πάνω απο 3-4 λεπτά > .Δεν νομίζω ότι ότι είναι θέμα αν βαριόμαστε ή όχι ,(άλλωστε δεν έχουμε δείξει τέτοια δείγματα ) .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: nead στις 21/11/09, 18:53
Δεν ξερω τι ειναι αυτο που σε κανει να μην βλεπεις το περι ασυμβιβαστου.
Εξηγησε πως ανωνυμες συμμετοχες θα φτασουν στην κριτικη επιτροπη, οταν δυο τουλαχιστον μελη αυτης θα γνωριζουν ονοματα και κάθε στοιχειο των θεματων; Εθελοτυφλουμε; Ειστε δυο στην οργανωτικη επιτροπη που θα μας απαντησετε κιολας οτι παραλαβατε την συμμετοχη μας, που θα χει ονοματα τηλεφωνα κ.λ.π. και θα πατε στην κριτικη με αμνησια; Αυτο λεγετε ασυμβιβαστο!!
Απευθυνομαι σε καθε υπευθυνο απο εσας. Αν αυτο δεν είναι ασυμβιβαστο τοτε ποιο ειναι; Ανωνυμια συμμετοχης τι σημαινει και για ποιους, αν οχι για την κριτικη επιτροπη;
Εκτος από τα πολλα <δεν νομιζω> που δεν είναι υπευθυνες απαντησεις. Σε εμενα είναι αδιαφορο τι νομιζεις, ως ανθρωπος. Ως υπευθυνου σε ρωτω. Λες πιο κατω ότι δεν εχετε δειξει τετοια δειγματα,(περι βαρεμαρας)  όμως προκειτε για τον 1ο διαγωνισμο! Που να τα ειχατε δειξει; Στον προηγουμενο που δεν ειχε γινει ή γενικοτερα στο φορουμ; Αυτο ειναι ασχετο.
Για ολα τα υπολοιπα ποτε θα υπαρξει απαντηση; Μετα την ληξη θα ναι ματαιο κι οχι νομιζω ή δεν νομιζω. Υπευθυνες απαντησεις. Επίσης δεν εχει καμια σημασια αν εγω ειμαι νεος εδω, για τον διαγωνισμο ηρθα οπως πιστευω κι αλλοι.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 21/11/09, 20:10
Λοιπάμαι ,αλλά η δεν καταλαβαίνεις αυτά που ρωτάς ,η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και θέλεις απλώς να δημιουγρείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν .Θα προσπαθήσω   να σου εξηγήσω άλλη μια φορά   όσα δεν μπόρεσες να καταλάβεις απο την αναλυτική ανακοίνωση και τους σαφέστατους κανονισμούς (που ισχύουν σχεδόν παντού ).Η οργανωτοκή επιτροπή συγκεντρώνει τις υποψηφιότητες ,βλέπει την ορθότητα των στοιχείων ,την μορφή εγγραφής των κομματιών και ότι άλλο λένε οι κανονισμοί και αφού λήξει η ημερομηνια θα τα παραδώσει στην κριτική επιτροπή (που για οργανωτικούς και τυπικούς λόγους είναι και μέλος της οργανωτικής ) ,η οποία με καθαρά καλλιτεχνικά κριτήρια θα ακούσει ,ο καθένας ξεχωριστά τα τραγούδια και στο τέλος θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν .Οι συμμετοχές δεν είναι ανώνυμες στην οργανωτική επιτροπή (άλλωστε πρέπει να ελεγχούν στοιχεία και έλεγχος ).Επειδή δεν ξέρεις την πορεία και τις δραστηριότητες του kithara.gr ,δεν ξέρεις ότι έχουν γίνει μέχρι τώρα 2 cd με τραγούδια των μελών και υπήρχε πάλι κριτική επιτροπή για να επιλέξει απο τα πολλά που είχαν παραληφθεί τα καλλίτερα ,για εγγραφή και άρα υπάρχουν προηγούμενα κουραστικων επιλογών και ακουσμάτων για πολύ καιρό ,χωρίς την παραμικρή βαρεμάρα απεναντίας με μεγάλη χαρά και αγάπη  για τις δημιουργίες των μελών μας .
Τώρα νομίζω ότι δεν θα ήταν κακό να είχες καλοπροαίρετο τρόπο και όχι τόσο επιθετικό χωρίς να ξέρεις τι γίνεται εδω και πώς .
Νομίζω ότι αν διαβάσεις με καλή πίστη όσα γράφω θα πήρες ακριβείς απαντήσεις .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: nead στις 24/11/09, 18:29
Κι εγω με την σειρα μου λυπαμαι για την λυπη σου και είναι το μονο που μπορω να κανω. Θελω να σου δημιουργησω προβλημα εκει που δεν υπαρχει; και κανω πως δεν καταλαβαινω; Τι ακριβως; Τα περι ασυμβιβαστου;
Σου αντιγραφω στη συνεχεια ερωτηματα από το πρωτο ποστ που μαλλον σου περασαν απαρατηρητα, μιας και ηταν πιο βασικο να δικαιολογησεις με < νομιζω> και <ότι ετσι γινεται παντου> οσα εγω θεωρησα <ασυμβιβαστα> 


Π.χ. και οι τρεις δημιουργοι θα πανε στο τριημερο ή μονο ο ερμηνευτης-τρια; ή ολο το γκρουπ;
Αυτό τι ημερομηνες θα είναι;
Η διαρκεια των τραγουδιών; Εως πόσα λεπτά θα είναι; 
Το υφος; Παραδοσιακά δεχεστε να κριθούν μαζι με λαικά ή ροκ;  Ποιο θα είναι το καλυτερο;
Από τον γενικό ασαφή χώρο; 
Πως γινετε να υπαρχει ένα μέλος και στην οργανωτικη επιτροπή και στην κριτικη;
Τα μελη της επιτροπης συμμετεχουν αλλα δεν βαθμολογουν κατά την φάση της βαθμολογίας!!! Ποια φάση;
Αν εννοειτε της κριτικης επιτροπης τοτε γιατι να συμμετεχουν; Και τι ακριβως θα κανουν; Εκτος αν εννοειτε π.χ. βαθμολογια μελων που δεν ειδα να την προβλεπετε.

Όταν τα διαβασεις, μια τοση δα μκρουλα συγγνωμη ισως να χρειαζετε όχι σε εμενα προσωπικα γιατι δεν με ξερεις και δεν την εχω αναγκη,  αλλα σε οσους θα θελαν να συμμετεχουν.

Με πολλη καλη πιστη ρωτω, γιατι θα πρεπει να απολογηθω για αυτην;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Bάγια στις 24/11/09, 20:16
Η οργάνωση, η σωστή διεξαγωγή και η περαίωση ενός διαγωνισμού είναι σοβαρές και όχι εύκολες υποθέσεις. Θέλουν πολλή δουλειά, συντονισμό κλπ. Όπως ξανα είπα, εύχομαι οι συμμετοχές να είναι πολλές, αξιόλογες και όλα να πάνε ρολόι με το διαγωνισμό. Ήθελα όμως να πω πως πράγματι (όπως με τον δικό του τρόπο λέει και ο nead), λίγη σαφήνεια παραπάνω θα ήταν πολλή χρήσιμη. Έγιναν κάποιες ερωτήσεις από ένα μέλος και εξακολουθούν (μετά από μέρες) να μένουν αναπάντητες. Δεν φταίει λοιπόν το μέλος που επανέρχεται…και επαναλαμβάνετε…και ξαναρωτάει! Γιατί δεν του απαντάτε απλά και όμορφα,  να τελειώνουμε με αυτά τα ποστ που στο τέλος θα καταλήξουν σε αντιπαράθεση, αν δεν έχουν καταλήξει ήδη.
Τέλος, σχετικά με το «ασυμβίβαστο» το οποίο αναφέρθηκε, ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Λαικά θα το πω. Δεν χτυπάει καλά ένα μέλος της οργανωτικής επιτροπής να είναι και μέλος της κριτικής επιτροπής. Πώς να το κάνουμε! Είναι απλό.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 24/11/09, 20:55
Το ξαναλεω ,φαντάζομαι για τελευταία φορά .Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής (δηλαδή εγώ ) που θα συμμετέχω στην κριτική επιτροπή ,όπως αναφέρω και πιο πάνω θα έχω τον ρόλο της σύνδεσης της μιας επιτροπής με την άλλη για θέματα οργάνωσης ,ελέγχου των διαδικασιών (σύμφωνα με τους κανονισμούς ),μεταφοράς των τραγουδιών στα μέλη της επιτροπής ,πιθανή τροποποίηση της μορφής επεξεργασίας mp3 ,wav ,η κάποια άλλη που θα μπορούσε να δεχθει κάποιο μέλος της και ότι άλλο διαδικαστικό προκείψει .Γράφουμε πουθενά ότι θα έχω δικαίωμα ψήφου;;Και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό ;;; Δεν μετράτε τα ατομα να δειτε ότι είναι ζυγός αριθμός ;;;Θα μπορούσε επιτροπή να είναι έτσι ;;Πως θα υπήρχε πλειοψηφία ;
Για το είδος των τραγουδιών ,δεν βλέπω που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα .Γράφουμε διαγωνισμός ροκ τραγουδιού η τι άλλο ;Ο καθένας μπορεί να στείλει ότι είδος θέλει και η κριτική επιτροπή θα κρίνει με την καλλιτεχνική αξία του καθενός .Αλλωστε η ποιότητα των μελών και η ευρύτητά τους δείχνει πλήρη αμεροληψία .Για την διάρκεια εχω γράψει και παραπάνω .
Για το 1 βραβείο  ,τις ημερομηνίες θα τις καθορίσουν ο /οι νικητής /ες σε συννενόηση με τον ιδιοκτήτη .Θα μπορούσαμε να βάλουμε ημερομηνίες διαμονής ;Γίνεται πουθενά αυτό; Ξέρουμε τον ελεύθερο χρόνο και πότε μπορεί ο καθένας νικητής/ες  ;
Δεν νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και δεν χρειάζονται τόσο μεγάλες αναλύσεις ,η χρειάζονται για κάποιους ;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 25/11/09, 21:05
Το δωμάτιο στο μουσικό πανδοχείο θα είναι ένα, δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για περισσότερα, ο χώρος έχει συνολικά μόνο 9 δωμάτια και είναι σχεδόν πάντα πλήρης. Από την άλλη πλευρά, ένα συγκρότημα μπορεί να έχει και 4 και 5 ή και περισσότερα μέλη, δεν είναι δυνατόν να το προβλέψουμε εκ των προτέρων, σε αυτή την περίπτωση μπορούν να μοιραστούν μεταξύ τους το όφελος, με όποιο τρόπο βρίσκουν πιο βολικό.

Η διάρκεια και το είδος των τραγουδιών δεν καθορίζονται εκ των προτέρων (δεν υπάρχει δηλ. περιορισμός) και ούτε υπάρχει προτιμώμενο είδος τραγουδιών.

Επίσης, λέμε ότι "Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα στο διαγωνιστικό σκέλος, δεν έχουν όμως την δυνατότητα ψήφου κατά την φάση της βαθμολογίας.". Συμμετέχουν δηλαδή για διεκπεραιωτικούς λόγους, αλλά δεν μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, άρα δεν μπορούν να μεροληπτήσουν.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 26/11/09, 16:09
Εχουν αρχίσει και έρχονται συμμετοχές .Καλή συνέχεια ..
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: tinios στις 02/12/09, 16:11
Θα ήθελα παρακαλώ μια διευκρίνηση.
Στέλνοντας σαν μέλος ένα τραγούδι που έχω γράψει τους στίχους, απαγορεύεται σε άλλο μέλος να στείλει άλλο τραγούδι σε δικούς μου στίχους;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 03/12/09, 10:10
Θα ήθελα παρακαλώ μια διευκρίνηση.
Στέλνοντας σαν μέλος ένα τραγούδι που έχω γράψει τους στίχους, απαγορεύεται σε άλλο μέλος να στείλει άλλο τραγούδι σε δικούς μου στίχους;

Με την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσουν και τα άλλα μέλη της επιτροπής, θα πρότεινα να γίνει δεκτό και το δεύτερο τραγούδι, μόνο αν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές (ερμηνευτής, συνθέτης, κλπ) είναι διαφορετικοί.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: IronStick στις 03/12/09, 12:07
Γεια σας εστειλα δηλωση για ενα κομματι. Αλλα αντι για Link για download εβαλα διευθυνση στο myspace (και τον τιτλο του κομματιου). Μπορω καπως να το διορθωσω?
ευχαριστω
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: markellos στις 03/12/09, 12:27
Παιδιά σας ευχομαι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή σας η προσπάθεια. Πήρα το email όπως και οι άλλοι και διάβασα αυτό το post. Αν υπάρχουν και άλλα γραφόμενα που αγνοώ, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά.

Θα συμφωνήσω όμως σε κάποια από τα λεγόμενα του φίλου παραπάνω, αν και δεν συμφωνώ με τον κάπως άκομψο τρόπο που εκφράστηκε. Πιστεύω βαθιά ότι υπάρχει απ' όλους πολύ καλή πρόθεση και διάθεση, και το λέω αυτό σαν άνθρωπος που διακριτικά παρακολουθώ το forum αρκετό αρκετό καιρο.

Ταπεινά όμως πιστεύω, και αν θέλετε και από την αντίστοιχη εμπειρία μου σαν ιδιοκτήτης ενός αρκετά μεγάλου ελληνικού forum (που δεν θα ήθελα να αναφέρω) ότι μπορείτε να φροντίσετε κάποια πράγματα να είναι πιο σαφή. Και αυτό γιατί πέρα από τα όποια νομικού και ηθικού τύπου θέματα μπορούν να προκύψουν από ένα τέτοιο διαγωνισμό, με μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να εξασφαλίσετε και ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ εσείς κυρίως από όλους τους άλλους που πιθανόν να μην έχουν τις ίδιες αγαθές προθέσεις.

Δεν υποννοώ, ότι δεν το έχετε κάνει ήδη, απλά θα ήθελα να δω ένα pdf αναρτημένο τους όρους του διαγωνισμού με περισσότερη ακρίβεια έτσι ώστε να μην αδικηθεί η πολύ καλή σας αυτή προσπάθεια. Πάντως - το ξαναλέω - επειδή βλέπω ότι λειτουργείτε αυθόρμητα με τους κανόνες του forum - και καλά κάνετε πιστεύω -  (εννοώ ότι δεν σηκώσατε ένα banner και ένα κλειστό θέμα αλλά το θέσατε προς συζήτηση) γι' αυτό πήρα και το θάρος να γράψω.

Δεν υποννοώ ότι δεν τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά, αλλά ρε guys - το ξέρετε - θα υπάρξει πάντα και ο δικηγόρος του διαβόλου - αυτό αντιλαμβάνομαι ότι προσπάθησε να κάνει ο φίλος παραπάνω. Δεν χρειάζονται εντάσεις παιδιά γενικότερα. Ούτε στις ερωτήσεις, αλλά ούτε και στις απαντήσεις.

Με εκτίμηση, επωνύμως:
Μαρκέλλος Πλακίτσης
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Vasilis P. στις 03/12/09, 14:14
Πρέπει να πούμε και ένα μπράβο στην Οργανωτική Επιτροπή για την πρωτοβουλία της και στους διαχειριστές του φόρουμ. Σίγουρα και με αυτή την προσπάθεια αναβαθμζεται γενικότερα το επίπεδο του ελληνικού τραγουδιού και της καλλιτεχνίας. Και στον κόσμο του φόρουμ που γράφει είτε στίχους είτε μουσική είτε ερμηνεύει, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για ένα σκαλί παραπάνω, για βελτίωση..Τα τραγούδια είναι τέχνη (τουλάχιστον έτσι πρέπει) και κατά την άποψή μου δικαίως μένει ανοιχτό το μήκος, ο χρόνος του τραγουδιού..Στην τέχνη δεν υπάρχουν όρια, εξάλλου εδώ δεν είναι τηλεοπτικός ο διαγωνισμός όπως αλλού, επίσης κάθε τραγούδι κάλλιστα μπορεί να είναι όμορφο και ευηχο ανεξαρτητα από το είδος του που και αυτό δικαίως μένει ανοιχτό. Τα βιογραφικά της κριτικής επιτροπής είναι σημαντικός και επαρκής λόγος για να συμμετάσχει κάποιος. Συμφωνώ με την παρουσία μέλους της οργανωτικής στην κριτική επιτροπή άνευ ψήφου. Και πάλι συγχαρητήρια, καλή δύναμη, καλή συμμετοχή και καλή επιτυχία σε όλα τα νέα και παλιά μέλη!
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: giannisalt στις 03/12/09, 14:41
Ετοιμάζω και την δική μου συμμετοχή....
Κάποιες ερωτήσεις μόνο:
Συμπληρώνουμε το παρακάτω;;;

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση των όρων του διαγωνισμού και συμφωνώ με αυτούς.
Ονοματεπώνυμο:
Όνομα μέλους στο Kithara.gr:
E-Mail (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Τηλέφωνο (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Ονοματεπώνυμο ερμηνεύτριας / ερμηνευτή ή μελών συγκροτήματος:
Ονοματεπώνυμο συνθέτη:
Ονοματεπώνυμο στιχουργού:
Σύνδεσμος (link) στον οποίο είναι αποθηκευμένο το τραγούδι:

Σε περίπτωση που το τραγούδι δεν είναι αποθηκεύμενο σε κάποιο σύνδεμο και δεν επιθυμώ να το ανεβάσω στο διαδίκτυο,πως μπορώ να σας το στείλω;;;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: tinios στις 03/12/09, 15:35
Κάτι ακόμα.
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει επιβεβαίωση ότι το τραγούδι που στάλθηκε έχει ληφθεί;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Μαρμελακι στις 03/12/09, 15:52
Αφου σας συγχαρω για αυτη σας την προσπαθεια που ελπιζω να προχωρησει καλα και χωρις προβληματα, επιτρεψτε μου να κανω μια ευλογη ερωτηση.
Αν θεωρησουμε οτι δυο ή τρια τραγουδια παιρνουν "αριστα" σε στιχους, μουσικη, ερμηνεια, ενορχηστρωση, κτλ, κτλ, αλλα το ενα ειναι μεταλ, το αλλο ειναι λαϊκο και το αλλο ειναι ραπ, με ποιο κριτιριο θα επιλεξει η επιτροπη ποιο απο τα τρια ειναι "καλυτερο";
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 03/12/09, 16:10
Αφου σας συγχαρω για αυτη σας την προσπαθεια που ελπιζω να προχωρησει καλα και χωρις προβληματα, επιτρεψτε μου να κανω μια ευλογη ερωτηση.
Αν θεωρησουμε οτι δυο ή τρια τραγουδια παιρνουν "αριστα" σε στιχους, μουσικη, ερμηνεια, ενορχηστρωση, κτλ, κτλ, αλλα το ενα ειναι μεταλ, το αλλο ειναι λαϊκο και το αλλο ειναι ραπ, με ποιο κριτιριο θα επιλεξει η επιτροπη ποιο απο τα τρια ειναι "καλυτερο";

Πάντως σίγουρα όχι ανάλογα με το είδος ή το ύφος του τραγουδιού. Σε αυτή την περίπτωση, αν υποθετικά συμβεί έτσι όπως το λες, το προτιμότερο θα ήταν η επιτροπή να ξαναγυρίσει πίσω και να ξαναεξετάσει με περισσότερη λεπτομέρεια το "άριστα" που έβαλε πριν...
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Βραζίλης στις 03/12/09, 16:42
Θα συμφωνήσω όμως σε κάποια από τα λεγόμενα του φίλου παραπάνω, αν και δεν συμφωνώ με τον κάπως άκομψο τρόπο που εκφράστηκε. Πιστεύω βαθιά ότι υπάρχει απ' όλους πολύ καλή πρόθεση και διάθεση, και το λέω αυτό σαν άνθρωπος που διακριτικά παρακολουθώ το forum αρκετό αρκετό καιρο.

Κατ'αρχάς, χαίρομαι που αποφάσισες να συμμετάσχεις με το πρώτο σου μήνυμα, έστω μετά από τόσο καιρό.
Σίγουρα η πρόθεση και η διάθεσή μας είναι καλή, και δεν κρύβουμε τίποτα. Καταλαβαίνω βέβαια ότι υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να προσπαθήσει να διαβάλλει τον διαγωνισμό. Όμως, γενικά, πάντα είναι πιθανό να παρουσιαστεί κάτι απρόβλεπτο. Είναι ο πρώτος μας διαγωνισμός τραγουδιού, και κάθε αρχή και δύσκολη. Χρησιμοποιήσαμε πάντως κάποιους όρους συμμετοχής από τον διαγωνισμό στίχου που στέφθηκε με επιτυχία.
Οι παρατηρήσεις σου θα λήφθησαν υπόψη και θα επεξεργαστούν.

Το ότι ανοίχθηκε συζήτηση για τον διαγωνισμό, όπως και για άλλα σημαντικά θέματα της κοινότητας, είναι άλλη μια απόδειξη του ότι εμάς τους διαχειριστές μας ενδιαφέρει η γνώμη των μελών (που θέλουμε βέβαια να εκφράζεται ήρεμα και καλοπροαίρετα). Το φόρουμ είναι πρώτα δικό σας, όλων σας, και μετά των διαχειριστών. Οι διαχειριστές φροντίζουν για την ειρηνική συμβίωση  ;)
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: giannisalt στις 03/12/09, 19:54
Ετοιμάζω και την δική μου συμμετοχή....
Κάποιες ερωτήσεις μόνο:
Συμπληρώνουμε το παρακάτω;;;

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση των όρων του διαγωνισμού και συμφωνώ με αυτούς.
Ονοματεπώνυμο:
Όνομα μέλους στο Kithara.gr:
E-Mail (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Τηλέφωνο (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Ονοματεπώνυμο ερμηνεύτριας / ερμηνευτή ή μελών συγκροτήματος:
Ονοματεπώνυμο συνθέτη:
Ονοματεπώνυμο στιχουργού:
Σύνδεσμος (link) στον οποίο είναι αποθηκευμένο το τραγούδι:

Σε περίπτωση που το τραγούδι δεν είναι αποθηκεύμενο σε κάποιο σύνδεμο και δεν επιθυμώ να το ανεβάσω στο διαδίκτυο,πως μπορώ να σας το στείλω;;;

Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να μου δώσει μια απάντηση;;;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Βραζίλης στις 03/12/09, 21:45
Σε περίπτωση που το τραγούδι δεν είναι αποθηκεύμενο σε κάποιο σύνδεμο και δεν επιθυμώ να το ανεβάσω στο διαδίκτυο,πως μπορώ να σας το στείλω;;;

Χρησιμοποιώντας έναν οποιοδήποτε file host και στέλνοντας μας τον σύνδεσμο, δεν βλέπω να προκύπτει κάποιος φόβος για κάτι. Ο σύνδεσμος ανακοινώνεται μόνο στην Επιτροπή, και για την επιτροπή αυτά τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά. Όσον αφορά στον file host, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς διαχειριστής του, που να είναι μουσικός και έλληνας, και που παρακολουθεί τι αρχεία ανεβάζονται ψάχνοντας να βρει κάποιο ελληνικό mp3 για να το ακούσει και να κλέψει ιδέες από αυτό.

Η δήλωση συμπληρώνεται και αποστέλλεται με προσωπικό μήνυμα χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που αναγράφεται στο πρώτο μήνυμα της παρούσας συζήτησης, στην παράγραφο 11.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Μαρμελακι στις 03/12/09, 23:16
Σε περίπτωση που το τραγούδι δεν είναι αποθηκεύμενο σε κάποιο σύνδεμο και δεν επιθυμώ να το ανεβάσω στο διαδίκτυο,πως μπορώ να σας το στείλω;;;

Χρησιμοποιώντας έναν οποιοδήποτε file host και στέλνοντας μας τον σύνδεσμο, δεν βλέπω να προκύπτει κάποιος φόβος για κάτι. Ο σύνδεσμος ανακοινώνεται μόνο στην Επιτροπή, και για την επιτροπή αυτά τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά. Όσον αφορά στον file host, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς διαχειριστής του, που να είναι μουσικός και έλληνας, και που παρακολουθεί τι αρχεία ανεβάζονται ψάχνοντας να βρει κάποιο ελληνικό mp3 για να το ακούσει και να κλέψει ιδέες από αυτό.

Η δήλωση συμπληρώνεται και αποστέλλεται με προσωπικό μήνυμα χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που αναγράφεται στο πρώτο μήνυμα της παρούσας συζήτησης, στην παράγραφο 11.

Με email δεν δεχεστε τραγουδια? (mp3 compressed σε .zip .rar ...)
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 03/12/09, 23:57
Με email δεν δεχεστε τραγουδια? (mp3 compressed σε .zip .rar ...)

Στην ανάγκη, ναι, αν και δεν προτιμούμε αυτό τον τρόπο. Στείλε την συμμετοχή σου και γράψε στο μήνυμα να σου δώσουν μια διεύθυνση email για να το στείλεις.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: StarGaze στις 04/12/09, 01:41
Αυτό είναι μόνο για τραγουδηστές η και για συγκροτήματα?
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 04/12/09, 09:56
Αυτό είναι μόνο για τραγουδηστές η και για συγκροτήματα?

Φυσικά και για συγκροτήματα...
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 04/12/09, 17:20
Είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας η μεγάλη ανταπόκριση αυτής της προσπάθειας .
Συνεχίστε να στέλνετε τις δημιουργίες σας .
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Vaiking στις 04/12/09, 21:51
Συγχαρητήρια παιδιά! Μακάρι να πάνε όλα καλά στο διαγωνσμό. Δυστυχώς, αν και θα ήθελα να συμμετάσχω με κάποιο απο τα κομμάτια που ολοκληρώνω αυτό τον καιρό, οι στίχοι μου είναι μόνο Αγγλικοί :( Δεν πειράζει όμως. Αναμένω να ακούσω κι εγώ τους νικητές συμφορουμίτες!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!! :)
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: stoxorio στις 05/12/09, 13:15
Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό σας!
Μπορούμε να στείλουμε ένα τραγούδι που έχει συμμετάσχει και σε άλλον διαγωνισμό;
Τίτλος: Απ: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: giannisalt στις 06/12/09, 13:07
Σε περίπτωση που το τραγούδι δεν είναι αποθηκεύμενο σε κάποιο σύνδεμο και δεν επιθυμώ να το ανεβάσω στο διαδίκτυο,πως μπορώ να σας το στείλω;;;

Χρησιμοποιώντας έναν οποιοδήποτε file host και στέλνοντας μας τον σύνδεσμο, δεν βλέπω να προκύπτει κάποιος φόβος για κάτι. Ο σύνδεσμος ανακοινώνεται μόνο στην Επιτροπή, και για την επιτροπή αυτά τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά. Όσον αφορά στον file host, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς διαχειριστής του, που να είναι μουσικός και έλληνας, και που παρακολουθεί τι αρχεία ανεβάζονται ψάχνοντας να βρει κάποιο ελληνικό mp3 για να το ακούσει και να κλέψει ιδέες από αυτό.

Η δήλωση συμπληρώνεται και αποστέλλεται με προσωπικό μήνυμα χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που αναγράφεται στο πρώτο μήνυμα της παρούσας συζήτησης, στην παράγραφο 11.

Ευχαριστώ πολύ....Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 06/12/09, 22:09
Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό σας!
Μπορούμε να στείλουμε ένα τραγούδι που έχει συμμετάσχει και σε άλλον διαγωνισμό;

Σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν αναφέρεται καποια τέτοια απαγόρευση .
Βέβαια φαντάζομαι ότι δεν θα είναι κάποιο κομμάτι που έχει βραβευτεί σε άλλο διαγωνισμο ,γιατί αυτό παραβαίνει ηθικούς και μόνο κανόνες .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: vathymple στις 08/12/09, 23:50
Γειά σας,

μια ερώτηση πριν στείλω την συμμετοχή μου... υπάρχει κόλημα αν άλλος συνθέτης έχει στείλει άλλο τραγούδι που τον στίχο έχει γράψει κοινός και των δύο μας στιχουργός ?

ευχαριστώ

Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: MACMISIAS στις 08/12/09, 23:52
Γειά σας,

μια ερώτηση πριν στείλω την συμμετοχή μου... υπάρχει κόλημα αν άλλος συνθέτης έχει στείλει άλλο τραγούδι που τον στίχο έχει γράψει κοινός και των δύο μας στιχουργός ?

ευχαριστώ


Απαντήστε στον Νικόλα αμέσως!!! ;D Καλώς το παλικάρι μου στο κιθάρα!!! Παίδες να μου τον προσέχετε γιατί είναι σπουδαίο παιδί και ταλεντάρα!!! :D ;)
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: vathymple στις 09/12/09, 00:00
Γειά σας,

μια ερώτηση πριν στείλω την συμμετοχή μου... υπάρχει κόλημα αν άλλος συνθέτης έχει στείλει άλλο τραγούδι που τον στίχο έχει γράψει κοινός και των δύο μας στιχουργός ?

ευχαριστώ


Απαντήστε στον Νικόλα αμέσως!!! ;D Καλώς το παλικάρι μου στο κιθάρα!!! Παίδες να μου τον προσέχετε γιατί είναι σπουδαίο παιδί και ταλεντάρα!!! :D ;)

Αφενός είσαι off topic  ;D αφετέρου με κάνεις και κοκκινίζω  ::)


Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: armagedon στις 09/12/09, 08:44
Απευθυνομενος προς τους παραγοντες του διαγωνισμου,και δεδομενου οτι εχουν περασει καποιες μερες απο την ενερξη του,δεν θα επρεπε να υπαρχει καποια λιστα με τους συμμετεχοντες,αν μη τι αλλο να ξερουν οτι εχει σταλει το μηνυμα τους και ειναι ολα ενταξει?
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 09/12/09, 15:57
Μα έχουμε αρχίσει να στέλνουμε προσωπικές απαντήσεις και πρέπει και εσυ να εχεις πάρει .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: IronStick στις 12/12/09, 17:44
παιδια εχει ακρετο καιρο που εχουμε στειλει ενα κομματι! και ενω εχει κατεβει ηδη 3 φορες δεν εχει ερθει ακομα καμια ειδοποιηση... απλα για να ξερουμε.. ευχαριστω πολυ!
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 12/12/09, 18:24
παιδια εχει ακρετο καιρο που εχουμε στειλει ενα κομματι! και ενω εχει κατεβει ηδη 3 φορες δεν εχει ερθει ακομα καμια ειδοποιηση... απλα για να ξερουμε.. ευχαριστω πολυ!

Σου εχω στείλει Π.Μ

Ευχαριστώ
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: IronStick στις 12/12/09, 18:27
ευχαριστω πολυ!
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Πέτροc στις 15/12/09, 15:53
....
18. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ορίζεται η 16 Δεκεμβρίου 2009.
.....

Μια βδομαδούλα παράταση ? ....   ;)
εεεεε καλοί μου διαχειριστές ????  0:)
(διότι πολλή άλλη εργασία έπεσε - λόγω γιορτών-  :-\)

/nEwBiE  8)
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 16/12/09, 21:25
....
18. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ορίζεται η 16 Δεκεμβρίου 2009.
.....

Μια βδομαδούλα παράταση ? ....   ;)
εεεεε καλοί μου διαχειριστές ????  0:)
(διότι πολλή άλλη εργασία έπεσε - λόγω γιορτών-  :-\)

/nEwBiE  8)

Δεν είσαι ο μόνος που ζήτησε παράταση... Και επειδή οι περισσότερες συμμετοχές ήρθαν την τελευταία στιγμή (αναμενόμενο...  ;D) , αποφασίσαμε να δώσουμε μια εβδομάδα παράταση, δηλαδή μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου.

Αναμένουμε λοιπόν... :)
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 17/12/09, 17:15
Θα ειθελα να παραλέσω σε όσους στέλνουν συμμετοχή να ακολουθούν τις οδηγίες συμπλήρωσης των στοιχείων και να στέλνουν το τραγούδι στην μορφή που έχουμε ζητήσει. Ετσι θα μπορούμε να ελέγχουμε σωστά και γρήγορα τις συμμετοχές οι οποίες είναι πολύ πάνω απο τις προσδοκίες μας .
Σας ευχαριστούμε και καλή συνέχεια .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: CHALLENGER στις 19/12/09, 00:41
Έστειλα κι εγώ το τραγούδι μου. καλή επιτυχία σε όλους.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 22/12/09, 19:08
Αυριο είναι η τελευταία ημέρα κατάθεσης των τραγουδιών .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Mitzelos στις 31/12/09, 12:50
Μήπως παιδιά γνωρίζει κανείς πότε είναι τα αποτελέσματα για αυτά τα κομμάτια που προκρίθηκαν;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 31/12/09, 18:48
Εχει γίνει η συγκέντωση των τραγουδιών .Θα γίνει επεξεργασία (σε όποια χρειάζεται ),ώστε να είναι σε μορφή που να μπορεί να τα ακούσει και αξιολογήσει κάθε μέλος της  επιτροπής ξεχωριστά  .Κατόπιν θα γίνει συνεδρίαση της επιτροπής και ψηφοφορία .

Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: CHALLENGER στις 09/01/10, 02:58
θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε μια λίστα με τους τίτλους των εγκυρων συμμετοχών? Ή του λάχιστον να στείλετε κάποιο pm στους διαγωνιζόμενους. Εγώ πάντως δεν έχω λάβει κάτι
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 09/01/10, 11:24
Η συμμετοχή σου έχει έρθει και είναι εντάξει. Ναι, θα δημοσιεύσουμε τη λίστα τις επόμενες μέρες, έχουμε πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ένα-δυο προβληματάκια με συμμετοχές που έστειλαν ελλειπή στοιχεία και δεν απαντάνε ούτε σε email ούτε στο τηλέφωνο...
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: CHALLENGER στις 10/01/10, 12:05
Εντάξει. Ευχαριστώ για την απάντηση
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 14/01/10, 08:24
Έγκυρες Συμμετοχές

Ευχαριστούμε πολύ εσάς που μας τιμήσατε με τις συμμετοχές σας, με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχουμε 42 έγκυρες συμμετοχές:

01 - Macmisias - Rotao gia tin agapi
02 - IronStick - Koita psila
03 - Tinios - Ston mation tin akri i vroxi
04 - bassman - Leukos thanatos
05 - Xylourgos - Tha taxidepso kai tha zo
06 - Aris TELE - Aggele tou
07 - armagedon - Eimai edo
08 - AR-ON - Logos Ftoxos
09 - moorepanos - Kainourgia mera
10 - Fylonas - (o titlos leipei)
11 - vasilis67 - Ki eklepsa gia sena to vradaki
12 - sssppp - Fthinoporo
13 - kolombos - O theos xerei to filtro
14 - drifter - Pera apo tin akri tis polis
15 - akaterg - Party gia dyo
16 - ZaranisPetros - Fili tou ouranou
17 - XeniaRodo - Esy (m)
18 - virus - Den trexei tipota
19 - kaimeta - Monos
20 - Jimmy79 - Ti ki an sou leipan ta ftera
21 - koufari - De Thimithikes
22 - ivikos - Stou Giousouroum tin agora
23 - Mitzelos - mi m afineis
24 - Jimba - H Volta
25 - pimami - Epestrefe
26 - drakaina5o - Na ksera
27 - kxalatsis - Zeimpekikos xoros
28 - NNikos - Thimos kai Eygnomosyni
29 - Kosttas - Tis zois to mystiko
30 - luminel - Nefeloma lyphs
31 - g_pap - Foniko
32 - MAGMA - Kryfa ap to myalo kano oneira
33 - fifis - Elpida
34 - gAnagiotos - Oneireuomai lathos
35 - Alchimistis - Giorti
36 - chorrer - Timon o misanthropos
37 - vathymple - To eisitirio
38 - vangelis - Perimenontas tin epistrofi
39 - mick77 - Alaniara
40 - Challenger - Asximos
41 - george_leoussis - Gia ta paidia
42 - Al romchinol - Eisai h magissa mou

Η σειρά είναι σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα αποστολής.

Αν υπάρχει κάποιο λάθος ή παράλειψη, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως.

Συνεχίζουμε την διαδικασία του διαγωνισμού, προωθώντας τις έγκυρες συμμετοχές στην κριτική επιτροπή.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: sssppp στις 16/01/10, 21:59
απλως μια μικρη διορθωση. ο τιτλος του τραγουδιου στο νουμερο 12 στη λιστα ειναι "ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ" , χωρις την καταληξη wma.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 21/01/10, 21:16
Μπορείτε τώρα να ακούσετε τις παραπάνω συμμετοχές και οι ίδιοι, από την παρακάτω σελίδα:

http://music.kithara.gr/1diagkithara2009

Όπως θα ακούσετε και μόνοι σας, η ποιότητα των τραγουδιών είναι πολύ καλή και σίγουρα το έργο της επιτροπής δεν θα είναι εύκολο! 8)

Τα συγχαρητήριά μας στους συμμετέχοντες για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει και τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους. :)
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: nteil στις 24/01/10, 20:04
Παιδιά μέχρι πότε θα γίνεται η ψηφοφορία; Και μετά τι μέλλει γενέσθαι;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 24/01/10, 21:10
Αυτή την εβδομάδα μοιράζονται στα μέλη της κριτικής επιτροπής και θα αρχήσει η αξιολόγηση .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Vasilis P. στις 25/01/10, 08:37
Καλή συνέχεια.. Μια μικρή διευκρίνηση για να διορθωθεί στο παραπάνω http://music.kithara.gr/bands/625/. Στο τραγούδι #11 "Κι έκλεψα για σένα το βραδάκι" το συμμετέχον μέλος του φόρουμ vasilis67 δεν είναι το πρόσωπο που αναφέρεται στην παρένθεση, έχει κατατεθεί το όνομα με τη συμμετοχή μου.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: nteil στις 25/01/10, 10:49
Ευχαριστώ Θοδωρή...Βασικά όμως ήθελα να ρωτήσω για το νόημα της ψηφοφορίας που κάνουμε εμείς το κοινό στο http://music.kithara.gr/bands/625/ ...Αυτή θα καθορίσει ποια κομμάτια θα πάνε στον τελικό για αξιολόγηση; Πόσα κομμάτια θα περάσουν στην επόμενη φάση και όσα περάσουν θα ανακοινωθούν στο κοινό και θα αξιολογηθούν όλα από κάθε μέλος της επιτροπής για την τελική απόφαση;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 25/01/10, 21:55
Αυτή θα καθορίσει ποια κομμάτια θα πάνε στον τελικό για αξιολόγηση; Πόσα κομμάτια θα περάσουν στην επόμενη φάση και όσα περάσουν θα ανακοινωθούν στο κοινό και θα αξιολογηθούν όλα από κάθε μέλος της επιτροπής για την τελική απόφαση;

Όχι, καμία σχέση. Η βαθμολόγηση στη σελίδα είναι ένα στάνταρ χαρακτηριστικό των σελίδων καλλιτεχνών και δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στη διαδικασία αξιολόγησης.

Αν νομίζετε ότι η βαθμολόγηση που φαίνεται στη σελίδα ενοχλεί ή είναι για κάποιο λόγο ανεπιθύμητη, μπορούμε να την κάνουμε να μην είναι ορατή.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 25/01/10, 22:45
Καλή συνέχεια.. Μια μικρή διευκρίνηση για να διορθωθεί στο παραπάνω [url]http://music.kithara.gr/bands/625/.[/url] Στο τραγούδι #11 "Κι έκλεψα για σένα το βραδάκι" το συμμετέχον μέλος του φόρουμ vasilis67 δεν είναι το πρόσωπο που αναφέρεται στην παρένθεση, έχει κατατεθεί το όνομα με τη συμμετοχή μου.


Το όνομα που φαίνεται στην παρένθεση είναι κανονικά αυτό που μας έχει δοθεί σαν ερμηνευτής. Το πρώτο όνομα είναι αυτό με το οποίο στάλθηκε η συμμετοχή. Σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής, τα στοιχεία είναι σωστά.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Vasilis P. στις 26/01/10, 21:08

Το όνομα που φαίνεται στην παρένθεση είναι κανονικά αυτό που μας έχει δοθεί σαν ερμηνευτής.
[/quote]
εντάξει! ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 28/01/10, 20:15
Αν νομίζετε ότι η βαθμολόγηση που φαίνεται στη σελίδα ενοχλεί ή είναι για κάποιο λόγο ανεπιθύμητη, μπορούμε να την κάνουμε να μην είναι ορατή.

Μας αναφέρθηκε ότι κάποιοι προσπαθούν να επηρεάσουν τη βαθμολόγηση αυτή, καταψηφίζοντας κάποια τραγούδια που εμφανίζουν ανοδική τάση. Για αυτό το λόγο, και για να μην υπάρχουν παράπονα, καταργήσαμε τη δυνατότητα βαθμολόγησης εντελώς και απενεργοποιήσαμε τις βαθμολογίες για όλα τα τραγούδια. Έτσι κι αλλιώς αυτή η βαθμολόγηση δεν παίζει κανένα ρόλο για το διαγωνισμό.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: nteil στις 30/01/10, 12:16
Αυτό ήταν πολύ σωστό, διότι ήταν φανερή η προσπάθεια κάποιων να ρίξουν τα τραγούδια που από την αρχή ξεχώριζαν, χωρίς ίσως καν να τα ακούσουν. Όπως επίσης και η άκριτη βαθμολόγηση επειδή ήθελαν να στηρίξουν κάποιο κομμάτι. Διότι όπως και να το κάνουμε, πλην της πληθώρας των υποκειμενικών, υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια σε μια μουσική παραγωγή αλλά και στη μουσική γενικότερα!!! Λίγα μεν, υπάρχουν δε. Ας τα τιμάμε όταν τα συναντάμε. Δε ξέρω πως θα μπορούσε να λυθεί αυτό το κακοπροαίρετο, αναξιοκρατικό, ελληνικής προελεύσεως, πρόβλημα, αλλά πιστεύω πως σε έναν νεο παρόμοιο διαγωνισμό αξίζει γίνει προσπάθεια επίλυσης, χωρίς να στερηθεί και η δυνατότητα αξιολόγησης ή καλύτερα !προτίμησης! από το κοινό, το οποίο δεν μπορεί να συνθέσει, αλλά σίγουρα μπορεί να ακούσει... Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει από τον καθένα δυνατότητα μίας (1) μόνο ψήφου για ένα (1) μόνο κομμάτι, προτίμησης (θετικής ή/και αρνητικής έστω) και όχι αξιολόγησης για όλα τα κομμάτια του διαγωνισμού! Πιστεύω ότι τα έμπειρα παιδιά του φόρουμ μπορούν να βρούνε λύση για τους μελλοντικούς διαγωνισμούς ώστε να διασφαλίζεται, όσο δυνατόν βέβαια, καλύτερη προαίρεση και αντικειμενικότητα από καλλιτέχνες και κοινό.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: IronStick στις 09/02/10, 18:39
Εχουμε κανενα νεο για τον διαγωνισμο?? ποτε περιπου θα βγουνε τα αποτελεσματα?
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 09/02/10, 21:32
Εχει αρχήσει η διαδικασία απο τα περισσότερα μέλη της επιτροπής ,αξιολόγησης των τραγουδιών .Φαντάζομαι ότι εκτός απροόπτου στο τέλος του μήνα να έχουμε τις απαντήσεις με τα αποτελέσματα.
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: nteil στις 28/02/10, 11:37
Γεια σας παιδιά! Έχουμε κανένα νέο από τον διαγωνισμό;
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 28/02/10, 12:54
Περιμένουμε να έρθουν οι απαντήσεις απο τα μέλη της επιτροπής .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: FloatingPoint στις 12/03/10, 00:53
δεν πρόλαβα ν' ακούσω όλα τα τραγούδια στη μία περίπου ώρα που έχω μπει εδώ. κάποια άλλη ώρα θα τ'ακούσω. είναι και περασμένα μεσάνυχτα τώρα. πρόλαβα ωστόσο να ξεχωρίσω 3-4. θα ήθελα όμως να πω λίγα λόγια επάνω στο ενδιαφέρον θέμα του διαγωνισμού τραγουδιού: γιατί να μην υπάρχει η δυνατότητα στα μέλη να ψηφίσουν τα τραγούδια που τα ξεχώρισαν για δικούς τους προσωπικούς λόγους? από τη στιγμή που δε θα κρίνουν τα μέλη το τελικό αποτέλεσμα τότε ποιος φόβος υπάρχει? διάβασα πιο πάνω κάτι για κακόβουλες απόπειρες διαμόρφωσης της ψηφοφορίας των μελών. ωραία, <εντός εισαγωγικών το "ωραία">, και λοιπόν τι έγινε? δε μπορεί να είναι πολλά αυτά τα μέλη που ψηφίζουν στο λεγόμενο "τμήμα της κοινής γνώμης" και το κάνουν με βάση τις προσωπικές τους συμπάθειες η αντιπάθειες. κι ο λόγος είναι απλός: είναι δυνατόν να γνωρίζονται προσωπικά μεταξύ τους τα χιλιάδες μέλη τού Κιθάρα? δεν ξέρω τον αριθμό αλλά μπορώ να τον φανταστώ να είναι μέσα σε μια εκατοντάδα. εξάλλου τέτοιες κακόβουλες προσπάθειες εύκολα αποτρέπονται με το να μην έχει δικαίωμα το κάθε μέλος να ψηφίσει πάνω από μία φορά. πιστεύω ότι δεν είναι δύσκολο προγραμματιστικά να ανιχνεύεται κάθε φορά από ποιο μέλος έρχεται η κάθε ψήφος. και με την ευκαιρία θα ήθελα να πω επιπλέον ότι θα μπορούσε το κάθε μέλος να ψηφίζει 3 ή 4 η 5 τραγούδια κατά σειρά επιλογής του. εγώ ο ίδιος ακόμα κι αν είχα ακούσει με προσοχή όλα τα τραγούδια δε θα μπορούσα να ψηφίσω μόνο ένα αποκλείοντας κάποια άλλα που ξεχώρισα επίσης και στο τέλος δε θα ψήφιζα κανένα επειδή καλή είναι η πρωτιά αλλά κι η δευτεριά και η τριτιά καλές είναι κι αυτές. τελοσπάντων, για να μη φανεί ότι γκρινιάζω ενώ δεν γκρινιάζω, κι ενώ όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία, ας δώσω και τις ευχές μου: εύχομαι να πάνε όλα καλά, τα πιο όμορφα τραγούδια να ξεχωρίσουν, μαζί τους να ξεχωρίσουν κι οι πιο καλοί δημιουργοί,
οι υπόλοιποι να μην απογοητευτόύν αλλά να συνεχίσουν, και... τέλος καλό όλα καλά :)
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: CHALLENGER στις 23/03/10, 08:38
Έχουν περάσει περίπου 3 μήνες από τη λήξη του διαγωνισμού... Πότε υπολογίζετε ότι θα βγουν τα αποτελέσματα?
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 23/03/10, 18:51
Εχουν έρθει όλων των μελών εκτός ενός που έλειπε στο εξωτερικό .Σε 1-2 μέρες θα έχουμε και αυτού του μέλους και θα γίνει η ανακοίνωση .Συγνώμη για την καθυστέρηση  .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: ZaranisPetros στις 30/03/10, 16:00
Κανένα Νέο?, έχουμε αγωνία, είναι και Μ. Εβδομάδα... (-:
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: bassman(4 String Suicide!) στις 31/03/10, 14:03
Oντως ρε παιδια...8 μερες εχουν περασει...
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Θοδωρής στις 31/03/10, 23:12
Θα έχουμε το Σ.Κ και τις τελευταίες αναφορές απο ένα μέλος της επιτροπής που βρίσκεται στο εξωτερικό και θα γίνει η ανακοίνωση .Συγνώμη για την καθυστέριση ,αλλά είναι έξω απο τις δυνατότητές μας .
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Vasilis P. στις 01/04/10, 09:28
Το μέλος της επιτροπής που λείπει η ψήφος του βρίσκεται σε μηνα του μέλιτος  στα νησιά του Πάσχα ;) Καλή Ανάσταση σε όλους τους φίλους
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: ZaranisPetros στις 13/04/10, 13:29
Τι γίνεται τελικά με αυτόν τον διαγωνισμο?.....!
Τίτλος: Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
Αποστολή από: Ο Νέος Κιθαρωδός στις 14/04/10, 20:50
Τα αποτελέσματα είναι πλέον "στον αέρα" και μπορείτε να τα δείτε σε αυτή τη σελίδα:

http://forum.kithara.gr/index.php?topic=78757.0

Η συζήτηση αυτή κλειδώνει, αν θέλετε συνεχίστε στη σελίδα των αποτελεσμάτων...