Το Στέκι των Κιθαρωδών

Μουσικά όργανα και εξοπλισμός => Ενισχυτές => Μήνυμα ξεκίνησε από: sfanfan στις 01/08/14, 18:33

Τίτλος: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: sfanfan στις 01/08/14, 18:33
Guys την καλησπέρα και την αγάπη μου. Θα ήθελα να μοιραστείτε τις γνώσεις σας και τις απόψεις σας στο εξής ερώτημα. Θέλω να αγοράσω μία καμπίνα, 1χ12 κυρίως για το σπίτι. Το θέμα και αυτό το οποίο με προβληματίζει είναι το εξής. Θέλω η συγκεκριμένη να μπορεί να κάτσει καλά με διαφορετικούς ενισχυτές. Αυτή τη στιγμή σπίτι έχω ένα EVH 5150IΙI 50w, ένα Cornford Hellcat 30w και 2 μικρά Orange (Jim Root, Tiny terror). Άρα ψάχνω να βρω την καμπίνα η οποία θα κάθεται πιο καλά με όσους περισσότερους ενισχυτές γίνεται. Πώς θα γίνει αυτό; Δεν ξέρω.
Μέχρι τώρα σκεφτόμουν να πάρω την matched καμπίνα του EVH. Όποτε πήγαινα να ολοκληρώσω την αγορά, τα παρατούσα και κοιτούσα την Orange. Το έψαχνα το σκεφτόμουν, και το άφηνα για αργότερα. Απέκλεισα τις Mesa Boogie και τις Marshall, και ψαχνόμουν κυρίως με τις δύο μάρκες που ανέφερα (orange και EVH) και από εκεί και πέρα μπήκε και η Victory στο παιχνίδι (σε 2χ12 αυτή όμως) από Βρετανία. Όποια καμπίνα κοιτάω έχει τα Vintage 30's μέσα, εκτός από την EVH που έχει τα Heritage. Δεν έχω ακούσει καμία από τις παραπάνω, ή οποιαδήποτε άλλη 1χ12 για να έχω άποψη.
ΆΡΑ
Ποια 1χ12 προτείνετε (ανεξαρτήτου μάρκας) και γιατί; Επίσης θεωρείτε ότι αξίζει να πάω σε 2χ12 για το σπίτι; Έχει ακούσει κανένας τις Victory;
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: kkmspm (φλουτσ) στις 01/08/14, 20:41
χμ...δυσκολο να βρεις καμπινα καταλληλη για ολους τους ενισχυτες σου. Καποιος θα παιζει καλυτερα στη μια, καποιος στην αλλη.
Για αρχη βρες κοινο impedance στους ενισχυτες σου ωστε να σε κατευθύνει ως προς τα ohm. Δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω...
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: sfanfan στις 01/08/14, 20:47
Ναι το ξέρω λογικό, απλά ψάχνω γνώμες ίσως για την πιο all around, ή την άποψη του καθενός στο τι έχει δοκιμάσει. Αν βοηθάει πάντα παίζω με medium gain, ακόμα και τον EVH τον ρυθμίζω με χαμηλό gain. Δεν νομίζω να έχω θέμα με τα ohm καθώς όλοι οι ενισχυτές έχουν επιλογή. Όλες οι καμπίνες που βλέπω παίζουν στα 8 ή 16 οπότε αυτό τις κάνει συμβατές με τα πάντα.
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: tech21man στις 01/08/14, 20:56
Τι λει το Jim root? Παντα με ενδιεφερε.


Θα ελεγα να φτιαξεις μια μονος σου και να της φορεσεις ενα το κατα δυναμη ουδετερο μεγαφωνο, οπως EVM12L, eminence Delta (EVM half κλωνος), celestion classic lead 80, celestion MC90, WGS BL80 κ.ο.κ.
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Απόλλων στις 01/08/14, 21:09
Μερικά σημεία που θέλω να θίξω κατ' αρχήν...

Πρώτον, δεν μάς είπες πόσα χρήματα σκοπεύεις να διαθέσεις.

Δεύτερον, το ζήτημα αν και κατά πόσο ταιριάζει μια καμπίνα με έναν ενισχυτή είναι κατά βάσιν υποκειμενικό και επομένως δεν είναι δυνατόν να σού πει κανείς κάτι σίγουρο. Και αν έχεις πολλούς ενισχυτές, είναι δύσκολο να βρεις μια καμπίνα που να ταιριάζει καλά με όλους. Κάπου θα πρέπει να συμβιβαστείς. Ίσως θα ήταν καλό να σκεφτείς ποιόν ή ποιούς ενισχυτές χρησιμοποιείς περισσότερο και να ψάξεις για κάτι που ταιριάζει καλά με αυτούς.

Τρίτον και σηματικότερον, πρέπει να δεις τι προδιαγραφών καμπίνα μπορεί να συνδεθεί στον κάθε ενισχυτή. Πέρα από την ωμική αντίσταση, παίζει ρόλο και η ισχύς. Αν ο μεγαλύτερος ενισχυτής σου από πλευράς ισχύος είναι 50W, τότε χρειάζεσαι καμπίνα με ηχείο τουλάχιστον 70-80W. Kάποιοι υποστηρίζουν ότι καλό είναι η καμπίνα να έχει ηχείο με τουλάχιστον διπλάσια ισχύ απ' ό,τι ο ενισχυτής, δηλαδή στην περίπτωσή σου 100W.
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: sfanfan στις 01/08/14, 21:18
Ευχαριστώ και τους 3 για τις απαντήσεις σας kkmspm, Απόλλων και Tech21man.
To μπάτζετ μου για καμπίνα (είτε 1χ12 είτε 2χ12) είναι στο όριο που αγοράζω τη victory (2x12), οριακά πάνω από τα 600 ευρώ δλδ.
Περισσότερο χρησιμοποιώ το Hellcat, ο οποίος είναι 30άρης. Η ισχύς είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα, καθώς είπα ότι οι εντάσεις θα είναι χαμηλές σχετικά, οπότε νομίζω ότι οποιοδήποτε μεγάφωνο θα έβγαζε άκρη ακόμα και με τα 50 watt του EVH από τη στιγμή που το master είναι χαμηλά.


Tech21man σκεφτόμουν να βρω μία καμπίνα με ένα EVM21L όπως γράφεις, αλλά δεν έχω βρει έτοιμη καμπίνα που να βγαίνει με αυτό το ηχείο. Επίσης για diy δεν είμαι, οπότε η άλλη επιλογή ήταν κάποια unloaded καλοκατασκευασμένη καμπίνα, και να αγοράσω έξτρα το ηχείο. Η orange, από ότι διαβάζω μέχρι τώρα στο νετ, είναι η καλύτερη επιλογή και στα λεφτά πολύ κάτω από το budget μου.
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: hot_sauce (φλουτσ) στις 01/08/14, 22:14
Δεν έχω κάπου συγκεκριμένα να σε κατευθύνω αλλά κι εγώ το ίδιο με τον tech21man σκεφτόμουν να σου προτείνω....να αγοράσεις ξεχωριστά καμπίνα και μεγάφωνο για καλύτερο ταίριασμα ως προς τα δεδομένα σου.
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Απόλλων στις 02/08/14, 02:49
Για την Orange έχω δει πολύ καλές κριτικές. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι closed back, γιατί προτιμώ τις ανοιχτές ή τουλάχιστον ημι-ανοιχτές καμπίνες...
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: adr1anos στις 02/08/14, 13:33
Σε περιβάλλον σπιτιού μία open back είναι η καλύτερη λύση, φθηνή και αποδοτική σε όγκο και διασπορά. Σε περιβάλλον συγκροτήματος η ανοιχτή καμπίνα δημιουργεί μία χασμωδία, πλαδαρεύει τα μπάσα και χαλάει τις δυναμικές.

Οπότε αφού μιλάμε για all round, σαφώς να προτιμήσεις μία κλειστή, μεγάλη σε όγκο καμπίνα. Γιατί?.. εδώ τοποθετούμαι αναλυτικά σχετικά με τα είδη καμπινών και τα χαρακτηριστικά τους:
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=86601.msg690311#msg690311 (http://forum.kithara.gr/index.php?topic=86601.msg690311#msg690311)

Αν πάς σε 1x12 συστήνω αυτήν, που είναι η καμπίνα αναφοράς μου σε ότι ενισχυτή έχω παίξει τα τελευταία 10 χρόνια, και συνεχίζει να είναι η καμπίνα που παίρνω μαζί μου σε μικρές έως μεσαίες συναυλίες:
http://www.thomann.de/gr/engl_e112vb.htm (http://www.thomann.de/gr/engl_e112vb.htm)
Είναι ογκώδης (82 λίτρα), εξαιρετικά στιβαρή, και τα μπάσα που βγάζει είναι παχειά, ποτέ πλαδαρά ή boomy, ελεγχόμενα και εξαιρετικά σφιχτά. Για να αντέχει τον DMoll (σε χαμηλές εντάσεις) που είναι διάσημος για τα χαμηλά του, νομίζω δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Κάποια εποχή είχα 2, την μία την έδωσα για κάτι μεγαλύτερο, αλλά είναι μία καμπίνα που αν την έχανα, θα παράγγελνα μία ακόμα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πρόσφατα της φόρεσα ένα Celestion G12H-75 Creamback (http://www.thomann.de/gr/celestion_g12h_75_creamback_8_ohm.htm) και απογειώθηκε κυριολεκτικά, το δε Creamback έσβησε τελείως το προηγούμενο αγαπημένο μεγάφωνο μου το V30 και εδραιώθηκε ως η τρέχουσα κυρυφαία επιλογή μου. Το VType (http://www.thomann.de/gr/celestion_g12_v_type_8_ohm.htm) επίσης πέρασε από αυτή την καμπίνα, μου άρεσε οριακά περισσότερο από το V30, είναι καλή επιλογή αν θέλεις κάτι στον γνώριμο ήχο του V30 αλλά με λιγότερο Icepick effect (http://forum.kithara.gr/index.php?topic=87396.msg696718#msg696718) και πιο ολοκληρωμένο, σε απίθανα λεφτά.

Τέλος για την καλύτερη διασπορά κατά την γνώμη μου είναι απαραίτητο ένα Beam Blocker (http://www.webervst.com/blocker.html). Διασπείρει τα πρίμα, ομογενοποιεί τον ήχο στις διάφορες γωνίες, σταματάει το icepick effect και αποτελεί κοινωνικό έργο για τους φουκαράδες που θα κάτσουν μροστά σου σε μία συναυλία. Ο ήχος σου γίνεται πιο ολοκληρωμένος και διασπείρεται αρμονικά. Έχω δοκιμάσει αρκετά (και το weber) και βρίσκω καλύτερο αυτό:
http://www.tube-town.net/ttstore/Speaker/TTC-Accessories/TT-Diffusor-12::1687.html (http://www.tube-town.net/ttstore/Speaker/TTC-Accessories/TT-Diffusor-12::1687.html)
..το οποίο το έχω σε όλες τις καμπίνες μου με V30.

Αν συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι και για 2x12 μπορώ να επανέλθω σε επόμενο ποστ.
 
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: sfanfan στις 02/08/14, 14:15
Αυτό το beam blocker πρώτη φορά το βλέπω και το ακούω! Θέλω να το ψάξω οπωσδήποτε γιατί φαίνεται καλό. Ανδριανέ ευχαριστώ πολύ! Κατατοπιστικότατος όπως πάντα! Για την Orange έχεις άποψη; Θα με ενδιέφερε να ακούσω το σχόλιο σου, αν και μετά από το post σου σκέφτομαι να πάω στην Engl.


Αν δεν σου είναι κόπος θα ήθελα την άποψη σου και για την 2χ12. Τι προτείνεις εκεί; Πάλι κάτι σε Engl, ή όχι;  Είδα και τα ηχεία που σημείωσες, και αν προχωρήσω με την Engl όπως φαίνεται, θα κρατήσω το V30's που έχει μέσα, και μελλοντικά θα το σκεφτώ για ένα από τα δύο που σημείωσες, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενα σου τείνω προς Creamback περισσότερο.
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Μητσάκος στις 28/08/16, 19:58
Για να μην ανοίξω νέο θέμα κι επειδή η δική μου απορία έχει παραπλήσιο χαρακτήρα:

Έχω ένα Celestion Eight 15 4Ω σε ένα μικρό Line 6 practice amp και θέλω να του φτιάξω ένα νέο "σπίτι", ένα μικρό 1x8" καμπινάκι για οικιακή χρήση μαζί με ένα Hotone Legacy Nano κι ένα DIY Uberschall preamp clone πετάλι distortion που μου φτιάχνει ένας φίλος. Τι υλικό κατασκευής να προτιμήσω για να χρωματίζει όσο λιγότερο γίνεται; Θέλω σφιχτό κι αεράτο ήχο, γνωρίζοντας τους περιορισμούς της διαμέτρου του μεγαφώνου. Βάσει των τελευταίων, το καμπινάκι μάλλον θα είναι full open back.

Από την άλλη, μήπως απλά να έφτιαχνα καρφί τους ακροδέκτες του μεγαφώνου, ώστε να χρησιμοποιώ το σκάφος του Line 6, και να το συνδέω έτσι στο Hotone;
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: saved στις 28/08/16, 20:03
Καλο αυτο με το καρφι.Αλλιως,κοντρα πλακε 12mm και μεσα ηχομονοτικο.Περα απο το τι χαρακτιρα θα δινουν οι διαστασεις της καμπινας,θα εμποδισεις τις ανακλασεις του ηχου να δοσουν χαρακτιρα
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: vegos στις 28/08/16, 21:32
Κι εγώ ένα Celestion Eight έχω στον MG15CD και του 'χω βάλει ένα βύσμα πίσω, και παίζω με αυτό ως καμπίνα!

Το βύσμα (https://photos.google.com/share/AF1QipMTWj-VUpec7Tb2x-ZJ6nDACpSdZ1mUqINzVFrbC6KXKW4BOkGbu4YkXOVMr3hjLw/photo/AF1QipP120Uidtvu8ozI8n5-RYPD6V9dBVy5J0-iqwyB?key=U29XZTN4ZkV4bmc3VFg2Y1BZQWxhM0QtNktZck13) (όταν δεν είναι συνδεδεμένο κάτι, παίζει ο ενισχυτής και κόβει όταν συνδεθεί)
και η πλάτη (https://photos.google.com/share/AF1QipMTWj-VUpec7Tb2x-ZJ6nDACpSdZ1mUqINzVFrbC6KXKW4BOkGbu4YkXOVMr3hjLw/photo/AF1QipMq_FqEa6K_3QroJMRPXg7CBA2Sb2aRRZ3lj3Zb?key=U29XZTN4ZkV4bmc3VFg2Y1BZQWxhM0QtNktZck13)...

Από την άλλη, έχω φτιάξει δυο καμπινούλες, η πρώτη (https://photos.google.com/album/AF1QipMGTPk-pBiNkmeRh_x0Ev0oJc6c9ICgOn856qWA/photo/AF1QipP5aDjoMIqfavLj6yAwdjLBsZM6EWd-UDs2VsTx) με κόντρα πλακέ θαλάσσης και η δεύτερη με ότι-ξύλο-βρήκα  ;D
Στην πρώτη έβαλα το ηχείο που είχε ο marshall και στην 2η ένα Jensen MOD6.

Και οι δύο παίζουν μια χαρά για τα αυτιά μου και τις εντάσεις μου (υπερ-bedroom-player).
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Μητσάκος στις 28/08/16, 22:39
Vegos η όλη δουλειά που έκανες με το μαρσαλάκι είναι ιδανική και για μένα, δεν θέλω να παροπλίσω το Line 6, ούτε και υπάρχει λόγος εφόσον μπορώ απλά να τον κάνω επιλεκτικά bypass! Ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις απαντήσεις!
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: vegos στις 29/08/16, 00:11
Vegos η όλη δουλειά που έκανες με το μαρσαλάκι είναι ιδανική και για μένα, δεν θέλω να παροπλίσω το Line 6, ούτε και υπάρχει λόγος εφόσον μπορώ απλά να τον κάνω επιλεκτικά bypass! Ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις απαντήσεις!

Κι ένα σχεδιάκι, έτσι να υπάρχει για future use, μπορεί σε κάποιον να φανεί χρήσιμο...
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Last_Rebel στις 29/08/16, 03:14

Αν πάς σε 1x12 συστήνω αυτήν, που είναι η καμπίνα αναφοράς μου σε ότι ενισχυτή έχω παίξει τα τελευταία 10 χρόνια, και συνεχίζει να είναι η καμπίνα που παίρνω μαζί μου σε μικρές έως μεσαίες συναυλίες:
[url]http://www.thomann.de/gr/engl_e112vb.htm[/url] ([url]http://www.thomann.de/gr/engl_e112vb.htm[/url])
Είναι ογκώδης (82 λίτρα), εξαιρετικά στιβαρή, και τα μπάσα που βγάζει είναι παχειά, ποτέ πλαδαρά ή boomy, ελεγχόμενα και εξαιρετικά σφιχτά. Για να αντέχει τον DMoll (σε χαμηλές εντάσεις) που είναι διάσημος για τα χαμηλά του, νομίζω δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Κάποια εποχή είχα 2, την μία την έδωσα για κάτι μεγαλύτερο, αλλά είναι μία καμπίνα που αν την έχανα, θα παράγγελνα μία ακόμα χωρίς δεύτερη σκέψη.


έχω αυτήν την καμπίνα μαζί με ένα Victory V30 "The countess" και είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ο Ανδριανός. Θα πρότεινα να μπει στα υπόψιν σου
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: saved στις 29/08/16, 06:17
Να προτινω;βγαλε το καλοδιο εξωτερικα,κοψε το,και βαλε αρσενικο τζακ στο μεγαφωνο και θυλικο στον ενισχυτη ωστε αν θελισεις ποτε να μπορεις να στειλεις το σημα του ενισχυτη αλλου..
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Kosthrash στις 29/08/16, 15:15
... για οικιακή χρήση μαζί με ένα Hotone Legacy Nano κι ένα DIY Uberschall preamp clone πετάλι distortion...


Μητσάκο για πες τπτ παραπανω αν θες... το Heart Attack να μαντεψω από HotOne? Το εχεις παρει ηδη? To πεταλι ειναι το Black Forest?  ;D


Παντως τα Hotone ειναι φανταστικα και απο μονα τους, ομως εχουν χαρακτηρα, δεν ειναι ουδετερα (εκτος και αν πας με effects return)...
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Μητσάκος στις 29/08/16, 19:02
Δεν το πήρα ήδη Κώστα, αλλά γενικά είμαι μάλλον για το Heart Attack, ναι. Σκέφτομαι και για British Invasion, για να πάρω το Vox καθαρό, αν κι από αυτά που άκουσα όσο ψάχνομαι, μια χαρά καθαρό θα πάρω κι από το ΗΑ. Και το πετάλι είναι όντως το Black Forest...  ;D

Δεν θέλω να είναι ντε και καλά ότι πιο transparent, έτσι κι αλλιώς δεν θα λειτουργεί σε εντάσεις όπου αυτές οι διαφορές θα είναι τραγικά εμφανείς, απλά θέλω να βγαίνει ικανοποιητικά το πετάλι.

Έχω κανένα μήνα σίγουρα μπροστά μου μέχρι να ολοκληρωθεί το σεταπάκι, θα μοιραστώ γνώμες κι ενδεχομένως και κανένα κλιπ.
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Kosthrash στις 30/08/16, 08:12
Ειμαι σιγουρος οτι το εχεις ψαξει ηδη, ομως ριξε μια δευτερη "αυτια" στον Micro Dark, το αξιζει με το παραπανω  ;)   (και το Heart attack θεριζει, ομως για αυτα που παιζεις πιο πολυ προς Orange σε κοβω)


! No longer available (http://youtube.com/watch?v=QI0srUDFyF0#)
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Μητσάκος στις 30/08/16, 10:41
To Micro Dark, που γενικά θερίζει, θέλει 8Ω μεγάφωνο και μεγαλύτερο από τα 15W του Celestion. Οπότε αυτόματα από τα 100 ευρώ πηγαίνω στα 300+ και δεν υπάρχει λόγος :P
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: sfanfan στις 31/08/16, 15:36
To Micro Dark, που γενικά θερίζει, θέλει 8Ω μεγάφωνο και μεγαλύτερο από τα 15W του Celestion. Οπότε αυτόματα από τα 100 ευρώ πηγαίνω στα 300+ και δεν υπάρχει λόγος :P


Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν είναι solid state το τελικό του στάδιο; Μπορείς να το κουμπώσεις σε ότι καμπίνα θες. Αν βγάζει 20w στα 8Ω θα σου δώσει (χονδρικά) 10w στα 16Ω και 40w στα 4Ω.
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: saved στις 31/08/16, 18:19
Παραπανω Ω μπορεις να ζητησεις.Παρακατω ισως οχι.Πρεπει να διαβασεις το μινιμουμ στο μανουαλ
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Μητσάκος στις 02/09/16, 21:24
Solid state είναι το τελικό. Το Micro Terror μπορεί να παίξει και με 4Ω, αρχικά ήταν rated για 4Ω κι από ένα σημείο κι έπειτα η εταιρεία το έκανε 8Ω. Αλλά για το Micro Dark διαβάζω ότι λόγω διαφορετικού power amp μεταξύ των, δεν μπορεί να παίξει με 4. Θα μου πείτε πάρε το Micro, αλλά θα την ήθελα τη λούπα...:/
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: Kosthrash στις 30/09/16, 15:25
Φίλε τι επέλεξες τελικά?
Πάντως στη φετινή ΝΑΜΜ 2016 έγινε χαμός με τις νέες mini hybrid lunchbox κεφαλές εως 20w... δες Peavey 6505 Piranha, Joyo BantamP σειρα κτλ...


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5-lEd_FI2fU (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5-lEd_FI2fU)


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SAbP7GyT7Q4 (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SAbP7GyT7Q4)
Τίτλος: Απ: Αγορά πολυτάλαντης 1χ12 καμπίνας για σπίτι
Αποστολή από: vegos στις 30/09/16, 18:09
Αυτό το Joyo είναι ερωτεύσιμο και μόνο από το design..
O Peavey γμτ, μου θυμίζει ένα CB που είχα το 80φεύγα χεχεχεχε... Πρέπει να κουράστηκαν αρκετά μέχρι να τον κάνουν τόσο άσχημο...