Το Στέκι των Κιθαρωδών

Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες => Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια => Μήνυμα ξεκίνησε από: sotosdeadwing στις 26/11/14, 15:40

Τίτλος: My original fingerstyle & percussive composition.Απόψεις? :)
Αποστολή από: sotosdeadwing στις 26/11/14, 15:40
Γεια χαρά σε όλους!  (http://www.noiz.gr/Smileys/classic/smiley.gif)
Αυτο είναι το πρώτο μου original fingerstyle & percussive κομμάτι μου που είχα γράψει πριν λίγο καιρό και σκέφτικα να το μοιραστώ μαζί σας.
Το κομμάτι ονομάζεται "Ray of Hope" και είναι σύνθεση για σολο κιθάρα,χωρις overdubs.
Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις γνώμες σας και ευχαριστώ πολύ που το τσεκάρετε!
Καλή συνέχεια σε όλους!

https://www.youtube.com/watch?v=qCYBEfjPx_U&list=UUhV3oviUil5ffGXP2_xaHGQ (https://www.youtube.com/watch?v=qCYBEfjPx_U&list=UUhV3oviUil5ffGXP2_xaHGQ)
Τίτλος: Απ: My original fingerstyle & percussive composition.Απόψεις? :)
Αποστολή από: Guitar Fan στις 26/11/14, 19:37
πολύ μου αρέσει αυτό το στυλ
Τίτλος: Απ: My original fingerstyle & percussive composition.Απόψεις? :)
Αποστολή από: Lo.Lee.Ta στις 26/11/14, 21:51
Σώτο, ότι σχόλιο και να γίνει θα είναι λίγο, μια και έχεις γίνει ένα με την κιθάρα. Μάλιστα είναι τόσο δύσκολη αυτή η τεχνική και τόσο τέλεια την αποδίδεις που δε θα επιτυγχανόταν με κάτι λιγότερο. Παίζεις μουσική με τις λεπτομέρειες και όχι με τις χορδές. Μου αρέσει περισσότερο αυτή η σύνθεση, γιατί έχει περισσότερη μελωδικότητα από το cover και βγάζει περισσότερο νόημα εντός μου. Το cover είναι βέβαια τόνους πιο τεχνικό και δύσκολο, έτσι μου φαίνεται και κατανοώ τη μελωδικότητα του μόνο στην αρχή, στο ξεκίνημα μάλιστα είναι σα να έχει βάλει μέσα σε ένα μέτρο του όλο τον τίτλο του "Fearless", η δική σου σύνθεση βγάζει καθόλη τη διάρκειά της, την ελπίδα. Εξαιρετικό το πόσο πολύ έχεις αφοσιωθεί στην κιθάρα.
Τίτλος: Απ: My original fingerstyle & percussive composition.Απόψεις? :)
Αποστολή από: sotosdeadwing στις 27/11/14, 14:19
Xolidoxos σε ευχαριστω παρα πολυ!Εχεις δικιο,η διασκευη ειναι πολυ πιο δυσκολη,αλλα μου εχουν ξαναπει για το δικο μου οτι αρεσει πιο πολυ,γουστα ειναι αυτα.Θα συνεχιζω να ανεβαζω στο youtube και δικα μου και διασκευες  :) .
Σε ευχαριστω που το τσεκαρες!Καλη συνεχεια φιλε!