Το Στέκι των Κιθαρωδών

Μουσικά όργανα και εξοπλισμός => Ενισχυτές => Μήνυμα ξεκίνησε από: sianosth στις 28/02/16, 21:23

Τίτλος: Αγορά Ενισχυτή Για Ηλεκτροακουστική Κιθάρα
Αποστολή από: sianosth στις 28/02/16, 21:23
Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να αγοράσω έναν ενισχυτή για ηλεκτροακουστική κιθάρα, πιο πολύ για live σε μαγαζιά. Παίζω εδώ και 7 χρόνια κιθάρα, αυτοδίδακτος κτλ. Από ηλεκτρική κιθάρα έχω μία Dean Guitars Michael schenker MS2004 και απο ενισχυτές έναν line6 spider IV15 για το σπίτι, και έναν Marshall MG102CFX για μερικές συναυλίες με ένα συγκρότημα. Από ακουστική κιθάρα είχα μία Harley Benton Harley Benton D-120CE BK η οποία μου έσπασε.

Πλέον είμαι 18 σπουδάζω στην αθήνα, και έχω έναν φίλο ο οποίος μου πρότεινε να παίξω κιθάρα μαζί του σε διάφορα μαγαζιά ενώ αυτός θα τραγουδάει, οπότε έχω παραγγείλει μία  [link='http://www.thomann.de/gb/fender_cd60_ce_bk.htm']Fender (http://www.thomann.de/gb/fender_cd60_ce_bk.htm%27%5DFender)CD-60 CE BK [/link]  και ψάχνω για ενισχυτή. Δεν έχω παίξει ποτέ με ηλεκτροακουστική σε ενισχυτή οπότε δεν έχω και μεγάλη ιδέα. [/font][/color]

Ψάχνω για έναν low-budget ενισχυτή ο οποίος να με ικανοποιήσει για live. Έχω βρει αυτόν http://www.thomann.de/gb/kustom_sienna_30.htm (http://www.thomann.de/gb/kustom_sienna_30.htm) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τα 30watt θα είναι μια χαρά για live και αυτόν http://www.thomann.de/gb/harley_benton_ac_pro_60.htm (http://www.thomann.de/gb/harley_benton_ac_pro_60.htm)

Γενικά αν έχετε μερικούς παρόμοιους ενισχυτές να μου προτείνετε και να μου πείτε την αποψή σας γι'αυτούς τους 2 θα με βοηθούσε πολύ.

]Ευχαριστώ :)